rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Networking, Modems & VoIP

Register

Udostępnianie drukarki

Reply

Narzędzia wątku
Old 25 październik 2007, 16:41
Nowe państwa grupy

Default Udostępnianie drukarki

Cześć,
Jestem stosunkowo nowych komputerów i chcieliby uzyskać dobrą radę tak zrobić, to prawo po raz pierwszy.
Moja żona ma własnego komputera na górze i na dole są moje własne. Podzielamy dial-up internet service teraz. (can't get highspeed gdzie żyjemy)
Chcemy kupić drukarkę i móc korzystać z obu komputerów.
Proszę mi powiedzieć najlepiej to zrobić. Nie jestem jak zaniepokojony koszt jak ja na temat korzystania z systemu, które może załatwić sprawę.
I've przeczytać o "sieci", ale być może mógłby uprościć rzeczy dla mnie. Thank-you!
Old 25 październik 2007, 16:56
Nowe państwa grupy

I powinien mieć dodaje nie chcę uruchomić drutów. Czy chcesz to zrobić bezprzewodowej!
Old 26. października 2007, 10:34
Członek grupy

^ I dont think możliwe jest do bezprzewodowego połączenia dial-up, że nie ive heard of anyway.
Old 4 listopada 2007, 03:24
Członek grupy

Możesz kupić Canon Pixma MP600R, który ma wbudowaną drutu / bezprzewodowe połączenia, która jest w stanie dla tych, którzy chcieliby podzielić się z drukarką. O połączenia dial-up, ponieważ wysyła bezprzewodowej transmisji poprzez bezprzewodowy router nie sądzę, że masz jeden. Ale może sugerować można kupić router bezprzewodowy, a następnie podłącz go w modem, a następnie może być w stanie hagve bezprzewodowe drukowanie:)
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.