![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Cześć,
Jestem stosunkowo nowych komputerów i chcieliby uzyskać dobrą radę tak zrobić, to prawo po raz pierwszy. Moja żona ma własnego komputera na górze i na dole są moje własne. Podzielamy dial-up internet service teraz. (can't get highspeed gdzie żyjemy) Chcemy kupić drukarkę i móc korzystać z obu komputerów. Proszę mi powiedzieć najlepiej to zrobić. Nie jestem jak zaniepokojony koszt jak ja na temat korzystania z systemu, które może załatwić sprawę. I've przeczytać o "sieci", ale być może mógłby uprościć rzeczy dla mnie. Thank-you!
|
|
|
|||
|
|||
|
I powinien mieć dodaje nie chcę uruchomić drutów. Czy chcesz to zrobić bezprzewodowej!
|
|
|
|||
|
|||
|
^ I dont think możliwe jest do bezprzewodowego połączenia dial-up, że nie ive heard of anyway.
|
|
|
|||
|
|||
|
Możesz kupić Canon Pixma MP600R, który ma wbudowaną drutu / bezprzewodowe połączenia, która jest w stanie dla tych, którzy chcieliby podzielić się z drukarką. O połączenia dial-up, ponieważ wysyła bezprzewodowej transmisji poprzez bezprzewodowy router nie sądzę, że masz jeden. Ale może sugerować można kupić router bezprzewodowy, a następnie podłącz go w modem, a następnie może być w stanie hagve bezprzewodowe drukowanie:)
|