![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, Sunt relativ nou în computere şi ar dori să iau niste un sfat bun, aşa că am dreptul de a face lucruri de prima dată. Soţia mea are propriul ei computer la etaj şi am propria mea jos. Noi partajaţi un dial-up, servicii de Internet acum. (care nu poate obţine highspeed în care trăim) Noi vrem să cumpăr o imprimantă şi să fie capabil să-l folosească de la ambele computere. Te rog, spune-mi cel mai bun mod de a face acest lucru. Nu sunt ca în cauză despre costul ca am despre utilizarea unui sistem care va face la loc de muncă. Am citit despre "în reţea", dar poate că ar putea simplifica lucrurile pentru mine. Multumesc-te! |
|
| |||
| |||
| Ar fi trebuit sa adăugat Nu vreau să rulaţi fire. Ar dori să o fac fără fir! |
|
| |||
| |||
| ^ I dont cred că este posibil de a avea un radio conexiune dial-up, care nu a auzit ive oricum. |
|
| |||
| |||
| Ai putea cumpăra Canon Pixma MP600R care a construit-in-fir / wireless, conexiune care se putea face pentru cei care ar dori să facă schimb de imprimantă. Despre conexiune dial-up, deoarece wireless trimite transmisiile prin router wireless, nu cred că aveţi o. Dar s-ar putea să vă sugerăm să cumpăr un router wireless, apoi conectaţi-l la modemul şi atunci ai putea fi în măsură să hagve de imprimare fără fir:) |
![]() |
|
| Marcaje |