menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Zdieľanie tlačiarne

Reply

Thread Tools
Old 25. októbra 2007, 16:41
Nový člen skupiny

Default Zdieľanie tlačiarne

Nazdar,
Som relatívne novým počítačom a radi by sme si nejakú dobrú radu, tak som robiť veci poriadne prvýkrát.
Moja žena má vlastný počítač nahoře a já jsem si svoje vlastné dole. Vymieňame dial-up služieb internetu teraz. (nemožno získať vysokorýchlostné, kde žijeme)
Chceme kúpiť tlačiareň a byť schopný ju používať z oboch počítačov.
Prosím, povedzte mi, najlepším spôsobom, ako to urobiť. Nejsem ako obáva nákladov ako já pomocou systému, ktorý bude robiť svoju prácu.
Čítal som o "sieť", ale možno by ste mohli zjednodušiť veci pre mňa. -Ďakujem vám!
Old 25. októbra 2007, 16:56
Nový člen skupiny

Mal som pridanej nechci plynúť drôty. Bych na to bezdrôtovej!
Old 26. októbra 2007, 10:34
Člen Skupina

^ I dont myslieť, že je možné mať bezdrôtové dial-up pripojenie, ne že IVE počuli rovnako.
Old 4 novembra 2007, 03:24
Člen Skupina

Dalo by sa kúpiť Canon Pixma MP600R, ktorý vybudoval-in drôt / bezdrôtové pripojenie, ktoré je schopný pre tých, ktorí by sa chceli zdieľať tlačiareň. O dial-up pripojenie po bezdrôtové prenosy vysiela prostredníctvom bezdrôtového routeru Nemyslím si, že máte jeden. Ale já doporučuji vám mohli kúpiť bezdrôtový router a potom zapojte sa do modemu a potom by ste mohli byť schopní hagve bezdrôtový tlač:)
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Notebooky tlačiarní Zdieľanie Schopnosť Straty na Vypnúť dfr200764 Siete, Modemy & VoIP 1 24. apríla 2009 07:38
Zdieľanie tlačiarne Tera Siete, Modemy & VoIP 7 8. októbra 2008 10:43
Zdieľanie tlačiarne cez bezdrôtovú sieť dfr200764 Siete, Modemy & VoIP 8 28. január 2008 12:29
Zdieľanie tlačiarne Velcs Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 2 28. decembra 2007 10:04
Zdieľanie tlačiarne na netwrk? dfr200764 Siete, Modemy & VoIP 1 25. jún 2007 10:27
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.