![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Som relatívne novým počítačom a radi by sme si nejakú dobrú radu, tak som robiť veci poriadne prvýkrát. Moja žena má vlastný počítač nahoře a já jsem si svoje vlastné dole. Vymieňame dial-up služieb internetu teraz. (nemožno získať vysokorýchlostné, kde žijeme) Chceme kúpiť tlačiareň a byť schopný ju používať z oboch počítačov. Prosím, povedzte mi, najlepším spôsobom, ako to urobiť. Nejsem ako obáva nákladov ako já pomocou systému, ktorý bude robiť svoju prácu. Čítal som o "sieť", ale možno by ste mohli zjednodušiť veci pre mňa. -Ďakujem vám! |
|
| |||
| |||
| Mal som pridanej nechci plynúť drôty. Bych na to bezdrôtovej! |
|
| |||
| |||
| ^ I dont myslieť, že je možné mať bezdrôtové dial-up pripojenie, ne že IVE počuli rovnako. |
|
| |||
| |||
| Dalo by sa kúpiť Canon Pixma MP600R, ktorý vybudoval-in drôt / bezdrôtové pripojenie, ktoré je schopný pre tých, ktorí by sa chceli zdieľať tlačiareň. O dial-up pripojenie po bezdrôtové prenosy vysiela prostredníctvom bezdrôtového routeru Nemyslím si, že máte jeden. Ale já doporučuji vám mohli kúpiť bezdrôtový router a potom zapojte sa do modemu a potom by ste mohli byť schopní hagve bezdrôtový tlač:) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Notebooky tlačiarní Zdieľanie Schopnosť Straty na Vypnúť | dfr200764 | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 24. apríla 2009 07:38 |
| Zdieľanie tlačiarne | Tera | Siete, Modemy & VoIP | 7 | 8. októbra 2008 10:43 |
| Zdieľanie tlačiarne cez bezdrôtovú sieť | dfr200764 | Siete, Modemy & VoIP | 8 | 28. január 2008 12:29 |
| Zdieľanie tlačiarne | Velcs | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 2 | 28. decembra 2007 10:04 |
| Zdieľanie tlačiarne na netwrk? | dfr200764 | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 25. jún 2007 10:27 |
| Thread Tools | |
| |