мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Дељење штампача

Reply

Тхреад Тоолс
Old 25. октобар 2007, 16:41
Нови члан групе

Default Дељење штампача

Здраво,
Ја сам релативно нова на рачунара, а желели бисте добили неки добар савет како да учиним ствари први пут.
Моја жена има своје рачунар спрату и имам своју доле. Ми делити диал-уп интернет услуге сада. (не може добити хигхспеед где живимо)
Желимо купити принтер и бити у могућности да користите га са оба рачунара.
Молим Вас, реците ми је најбољи начин да то урадите. Ја нисам као забринути цене као ја о кориштењу система, који ће обавити посао.
И'ве реад абоут "умрежавање", али можда би могла поједноставити ствари за мене. Хвала ти!
Old 25. октобар 2007, 16:56
Нови члан групе

Default Дељење штампача

Ја сам требала бити додат не желите покренути жица. Желите ли то учинити радио!
Old 26. октобар 2007, 10:34
Мембер Гроуп

Default Дељење штампача

^ ЈА донт мислити да је могуће имати радио диал-уп везу, а не да имам чуо Аныуаы.
Old 4. Мар 2007, 03:24
Мембер Гроуп

Default Дељење штампача

Ти би могао купити Цанон Пиксма МП600Р која има изграђен-унутра жице / бежичну везу која је у могућности за оне који би желели поделити штампач. О диал-уп везу од бежичног одашиљања шаље путем бежичног усмерива ја не мислим да га имате. Али ја предлажемо да би могли купити радио рутери, а затим га прикључите у свој модем и онда би могао бити у могућности бежичног штампања хагве:)
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Преносна рачунара Принтер Схаринг Способност Лост о искључује дфр200764 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 24 април 2009 07:38
Принтер Схаринг Тера Нетуоркинг, Модем & ВоИП 7 8 октобар 2008 10:43
Схаринг штампач преко бежичне мреже дфр200764 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 8 28 јануар 2008 12:29
Принтер схаринг Велцс Дигитал Имагинг & Штампачи 2 28 децембар 2007 10:04
Дељење штампача на нетурк? дфр200764 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 25. јуна 2007 10:27
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц