![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Ја сам релативно нова на рачунара, а желели бисте добили неки добар савет како да учиним ствари први пут. Моја жена има своје рачунар спрату и имам своју доле. Ми делити диал-уп интернет услуге сада. (не може добити хигхспеед где живимо) Желимо купити принтер и бити у могућности да користите га са оба рачунара. Молим Вас, реците ми је најбољи начин да то урадите. Ја нисам као забринути цене као ја о кориштењу система, који ће обавити посао. И'ве реад абоут "умрежавање", али можда би могла поједноставити ствари за мене. Хвала ти! |
|
| |||
| |||
| Ја сам требала бити додат не желите покренути жица. Желите ли то учинити радио! |
|
| |||
| |||
| ^ ЈА донт мислити да је могуће имати радио диал-уп везу, а не да имам чуо Аныуаы. |
|
| |||
| |||
| Ти би могао купити Цанон Пиксма МП600Р која има изграђен-унутра жице / бежичну везу која је у могућности за оне који би желели поделити штампач. О диал-уп везу од бежичног одашиљања шаље путем бежичног усмерива ја не мислим да га имате. Али ја предлажемо да би могли купити радио рутери, а затим га прикључите у свој модем и онда би могао бити у могућности бежичног штампања хагве:) |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Преносна рачунара Принтер Схаринг Способност Лост о искључује | дфр200764 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 24 април 2009 07:38 |
| Принтер Схаринг | Тера | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 7 | 8 октобар 2008 10:43 |
| Схаринг штампач преко бежичне мреже | дфр200764 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 8 | 28 јануар 2008 12:29 |
| Принтер схаринг | Велцс | Дигитал Имагинг & Штампачи | 2 | 28 децембар 2007 10:04 |
| Дељење штампача на нетурк? | дфр200764 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 25. јуна 2007 10:27 |
| Тхреад Тоолс | |
| |