![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Ben nispeten bilgisayarlar ve yeni yaşıyorum iyi tavsiyeler almak istiyorsunuz çok doğru ilk kez şeyler yapıyorlar. Karım kendi bilgisayar yukarı ve kendi alt katta var. Şimdi bir dial-up internet servis paylaşın. (nerede yaşıyor) yüksek hızlı can't get Ve her iki bilgisayarda da kullanabilirsiniz bir yazıcı satın almak istiyorum. Lütfen bana bunu yapmanın en iyi yolu söyle. Olarak ben bu işi yapacak bir sistem kullanıyorum gibi maliyet endişe yok. Ben "network" hakkında ama okuyun sonra belki de benim için şeyleri basitleştirmek olabilir. Teşekkür! |
|
| |||
| |||
| Sanırım teller çalıştırmak istemiyorsanız eklendi olmalıdır. Kablosuz yapmak ister misiniz? |
|
| |||
| |||
| ^ I dont bir kablosuz çevirmeli bağlantı değil, bu ive ve zaten duymuştum mümkün olduğunu düşünüyorum. |
|
| |||
| |||
| Sen Canon Pixma MP600R hangi tel built-in var / o kim Yazıcı paylaşmak istiyorum için mümkün yapılan kablosuz bağlantı satın alabilirsiniz. Çevirmeli yönlendiricinin kablosuz Ben bir sahip kablosuz yayınlar aracılığıyla gönderir sanmıyorum çünkü bağlantı hakkında. Ama ben ve daha sonra bir kablosuz yönlendirici almak için modem takın ve kablosuz baskı hagve mümkün olabilir önerebiliriz:) |