менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Спільне використання принтерів

Reply

Різьба Інструменти
Old 25 жовтня 2007, 16:41
Нові члени групи

Default Спільне використання принтерів

Привіт,
Я відносно нові комп'ютери, і хотів би отримати добру пораду так що я все правильно в перший раз.
Моя дружина має своє власне наверх комп'ютер і в мене є власний вниз. Ми поділяємо комутований доступ до Інтернету зараз. (не може одержати високошвидкісний, де ми живемо)
Ми хочемо купити принтер і вміти використовувати його на обох комп'ютерах.
Скажіть, будь ласка, кращий спосіб це зробити. Я не настільки стурбовані вартістю, як я про використання системи, яка буде робити цю роботу.
Я читав про "мережі", але може бути, ви могли б спростити для мене речі. -Спасибі вам!
Old 25 жовтня 2007, 16:56
Нові члени групи

Я б додав я не хочу, щоб запустити дроти. Чи хотіли б зробити це бездротова!
Old 26 жовтня 2007, 10:34
Член групи

^ I Dont думаю, що можна мати бездротове підключення віддаленого доступу, а не Ive чув у будь-якому випадку.
Old 4 листопада 2007, 03:24
Член групи

Ви можете купити Canon Pixma MP600R який має вбудований дроту / бездротового зв'язку, що це зроблено можливості для тих, хто хотів би поділитися принтера. Про модемне з'єднання з бездротовим посилає мовлення через бездротовий маршрутизатор Я не думаю, що у вас є. Але я можу запропонувати вам купити бездротовий маршрутизатор і підключіть його в моду, а потім ви можете бути в змозі hagve бездротового друку:)
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Ноутбуки принтерів Здібності Lost On Shut Down dfr200764 Мережа, Модеми & VoIP 1 24 квітня 2009 07:38
Принтери Тера Мережа, Модеми & VoIP 7 8 жовтня 2008 10:43
Спільне використання принтера в бездротовою мережею dfr200764 Мережа, Модеми & VoIP 8 28 січня 2008 12:29
Принтери Velcs Digital Imaging & Принтери 2 28 грудня 2007 10:04
Спільне використання принтера в netwrk? dfr200764 Мережа, Модеми & VoIP 1 25 червня 2007 10:27
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.