![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Я відносно нові комп'ютери, і хотів би отримати добру пораду так що я все правильно в перший раз. Моя дружина має своє власне наверх комп'ютер і в мене є власний вниз. Ми поділяємо комутований доступ до Інтернету зараз. (не може одержати високошвидкісний, де ми живемо) Ми хочемо купити принтер і вміти використовувати його на обох комп'ютерах. Скажіть, будь ласка, кращий спосіб це зробити. Я не настільки стурбовані вартістю, як я про використання системи, яка буде робити цю роботу. Я читав про "мережі", але може бути, ви могли б спростити для мене речі. -Спасибі вам! |
|
| |||
| |||
| Я б додав я не хочу, щоб запустити дроти. Чи хотіли б зробити це бездротова! |
|
| |||
| |||
| ^ I Dont думаю, що можна мати бездротове підключення віддаленого доступу, а не Ive чув у будь-якому випадку. |
|
| |||
| |||
| Ви можете купити Canon Pixma MP600R який має вбудований дроту / бездротового зв'язку, що це зроблено можливості для тих, хто хотів би поділитися принтера. Про модемне з'єднання з бездротовим посилає мовлення через бездротовий маршрутизатор Я не думаю, що у вас є. Але я можу запропонувати вам купити бездротовий маршрутизатор і підключіть його в моду, а потім ви можете бути в змозі hagve бездротового друку:) |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ноутбуки принтерів Здібності Lost On Shut Down | dfr200764 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 24 квітня 2009 07:38 |
| Принтери | Тера | Мережа, Модеми & VoIP | 7 | 8 жовтня 2008 10:43 |
| Спільне використання принтера в бездротовою мережею | dfr200764 | Мережа, Модеми & VoIP | 8 | 28 січня 2008 12:29 |
| Принтери | Velcs | Digital Imaging & Принтери | 2 | 28 грудня 2007 10:04 |
| Спільне використання принтера в netwrk? | dfr200764 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 25 червня 2007 10:27 |
| Різьба Інструменти | |
| |