![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти Имам инсталирана безжична мрежа, така че на компютъра в съседната спалня могат да споделят интернет с моя компютър, който е свързан с DSL маршрутизатор. Аз също се опитвам да споделят принтера свързан с моя компютър със следващата една врата, така че децата ми да отпечатате неща от тук, но да не се ползват. И двете са Изглед както на ОС, въпреки че следващата една врата е Vista Basic. Имам отиде в мрежата и Дискавъри център, включен печат споделяне, също се е убедил двамата имат една и съща работна група и да се промени името на мрежата на частни основно .... Мисля, че са направили всичко необходимо. Когато отида до вратата и се опитайте да кликнете върху "Добави принтер" (мрежа), тя не може да намери един по мрежата. Трябва ли физически трябва да даде на принтера име или IP адрес или нещо или е проблем може да бъде защитна стена (от двете PC) блокиране на достъпа? Имам ли Север е 2007 на мина и арго виждам как да я конфигурирате да се позволи споделянето печат! Всички съвети ще бъдат оценени. Много благодаря предварително. Декан |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие сте прав, Север е вероятно той блокира. Аз съм имал този проблем преди. Това може да бъде болка в задника. Първи опит тук и ще правиш изброените стъпки. http://service1.symantec.com/support...on_nam&seg=hho Това трябва да го направя. Има няколко други неща, които препоръчваме да направите това може да ви помогне да получите нещата работят.
|
| |||
| |||
| Направих това, което каза и отиде да си конфигурирате защитната стена, но тогава открих това, което е много тревожно! АЗ щракване на Тръст контрол и тогава щракване на активния раздел, за да открие това: Той казва, "в момента сте свързани със следните мрежи: сигурност / описание след това под "Описание" тя казва: на мрежа, чиято вход физически адрес 00147F AB97E с ДОМЕЙН Иън това не е моята мрежа !!!!! Предполагам, че в най-скоро да огранича???? |
|
| |||
| |||
| Предлагам ви да се опитайте да го ограничават и да видим какво ще се случи .... Ако ти хлабав интернет тогава нещо се случва. Сте близо до други безжични мрежи?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| само проверени и там Arent всички останали мрежи в областта, макар че обикновено има 3 - 4 наоколо и обикновено това са всички защитени (ха-ха) аз имам ограничен тази мрежа и моя интернет е все още работи! |
|
| |||
| |||
| Можеш ли да видиш вашата мрежа има все пак? Мога да ви споделяне на принтера да работи сега? Проблемът може да бъде, че това е вашата мрежа. Вашият друг компютър не могат да имат достъп до интернет, ако Север е инсталирана на компютъра-домакин на интернет връзка ....
|
| |||
| |||
| само този компютър е Север, а другата в съседство, не че тя има "свободни" фойерверк програма. Аз може само временно да изключите защитните стени на двата компютъра само за да видя дали мога да добавя принтера. |
|
| |||
| |||
| Това би било добра идея, но се уверете, че не забравяйте да си ги включите отново.
|
| |||
| |||
| Уви! doent тя изглежда да се направи на сляп малко разлика. Има ли някакви настройки на рутера, че мога да коригира? Нейната един Thompson speedtouch 585 рутер. Друг че се опитва да създаде Remote Desktop от компютъра до вратата за достъп до това? Какво мислите? |