menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Sdílení tiskárny přes bezdrátovou síť

Reply

Thread Nástroje
Old 27 leden 2008, 15:13
Dárce Skupina

Default Sdílení tiskárny přes bezdrátovou síť

Nazdar

Nainstaloval jsem bezdrátové sítě tak, aby počítač v ložnici vedle může sdílet na internetu s mým počítačem, který je připojen k DSL router. Také jsem se snažil sdílení tiskárny připojené k PC s tou, vedle, takže moje děti mohou tisknout věci odsud, ale marně. Oba mají za operační systém Vista, i když jeden vedle je základní Vista. Jsem šel do sítě a Discovery centrum, zapnutí sdílení tisku, také se ujistil oba mají stejný název pracovní skupiny a změnil síť soukromých .... hlavně myslím, že jsem udělala vše potřebné. Když jsem se jít vedle a zkusit kliknout na 'přidat tiskárnu' (síť), nemůže najít jeden na síti. Musím si dát fyzicky tiskárny jméno nebo IP adresu, nebo něco, nebo je problém, který může být firewall (na obou PC) blokuje přístup? Mám Norton IS 2007 o důlních a převýšení, jak nastavit jej povolit sdílení tisku!

Jakákoli rada by ocenili.

Děkuji předem.

Děkan
Old 27. ledna 2008, 15:31
Moderátor skupiny

Máte pravdu, Norton je pravděpodobně blokuje ji. Já jsem měl tento problém dříve. To může být bolest v zadku.

Nejprve zkuste jít sem a dělá z uvedených kroků.
http://service1.symantec.com/support...on_nam&seg=hho

To by mělo stačit.

Existuje několik dalších věcí, doporučuji vám, že může pomoci dostat věci pracují.
  • Přejděte na web Windows Update a stáhnout aktualizace. Oni jsou vždy problémy, kterým se sítí.
  • Reboot všech počítačích. Zdá se to jednoduché, ale opravdu pomoci
Poštou zpět s výsledky

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 27 leden 2008, 15:47
Dárce Skupina

Udělal jsem, co jste řekl, a šel jsem konfiguraci firewallu, ale to, co jsem pak zjistil, velmi alarmující! Jsem kliknul na Trust kontrolu a pak kliknul na aktivní kartu objevit toto: To říká, že 'jste právě připojeni s následujícími sítěmi:
zabezpečení / popis

pak pod 'description' říká:

síť, jejíž brány fyzická adresa je 00147F AB97E s doménovými Ian

to není moje síť !!!!!

Předpokládám, že jsem ji omezují ASAP??
Old 27 leden 2008, 15:56
Moderátor skupiny

Doporučuji vám vyzkoušet omezení a podívat se, co se stane ....

Pokud ztratíte internet pak něco se děje.

Jste u jiných bezdrátových sítí?

Old 27 leden 2008, 16:18
Dárce Skupina

just checked a tam arent jiných sítí v oblasti, i když většinou tam jsou 3 až 4 se kolem a normálně to všechno jsou bezpečné (ha ha)

já mít omezený této sítě a na internet má stále pracuje!
Old 27 leden 2008, 16:29
Moderátor skupiny

Vidíte v síti existuje vůbec? Můžete dostat sdílení tiskárny do práce?

Problém může být, že to bylo v síti. Vaše další počítač již nemusí mít přístup k internetu, pokud Norton byl instalován na počítači hostování připojení k internetu ....

Old 28 leden 2008, 01:03
Dárce Skupina

pouze tento počítač má Norton, druhá vedle nemá, i když má 'zdarma' firewall program. Možná jen dočasně vypnout firewally na obou PC, jen aby zjistil, jestli můžu přidat tiskárnu.
Old 28 leden 2008, 11:08
Moderátor skupiny

Citace:
Původně Poslal dfr200764 View Post
pouze tento počítač má Norton, druhá vedle nemá, i když má 'zdarma' firewall program. Možná jen dočasně vypnout firewally na obou PC, jen aby zjistil, jestli můžu přidat tiskárnu.
To by byl dobrý nápad, ale ujistěte se, nezapomeňte opět-dát znovu.

Old 28 leden 2008, 12:29
Dárce Skupina

Běda! to doent Zdá se, slepé trochu rozdíl. Existují nějaké nastavení routeru, které mohu nastavit? Jeho Thompson SpeedTouch 585 router. Další myšlenka se snaží vytvořit vzdálené ploše z počítače vedle přístup tenhle? Co si myslíte?
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Notebooky tiskáren Sdílení Schopnost Ztráty na Vypnout dfr200764 Sítě, Modemy & VoIP 1 24. dubna 2009 07:38
Sdílení tiskárny Tera Sítě, Modemy & VoIP 7 8. října 2008 10:43
Sdílení tiskárny Velcs Digitální zobrazovací & Tiskárny 2 28. prosince 2007 10:04
Sdílení tiskárny gizzy Sítě, Modemy & VoIP 3 4. listopadu 2007 03:24
Sdílení tiskárny na netwrk? dfr200764 Sítě, Modemy & VoIP 1 25. červen 2007 10:27
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.