![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar Nainstaloval jsem bezdrátové sítě tak, aby počítač v ložnici vedle může sdílet na internetu s mým počítačem, který je připojen k DSL router. Také jsem se snažil sdílení tiskárny připojené k PC s tou, vedle, takže moje děti mohou tisknout věci odsud, ale marně. Oba mají za operační systém Vista, i když jeden vedle je základní Vista. Jsem šel do sítě a Discovery centrum, zapnutí sdílení tisku, také se ujistil oba mají stejný název pracovní skupiny a změnil síť soukromých .... hlavně myslím, že jsem udělala vše potřebné. Když jsem se jít vedle a zkusit kliknout na 'přidat tiskárnu' (síť), nemůže najít jeden na síti. Musím si dát fyzicky tiskárny jméno nebo IP adresu, nebo něco, nebo je problém, který může být firewall (na obou PC) blokuje přístup? Mám Norton IS 2007 o důlních a převýšení, jak nastavit jej povolit sdílení tisku! Jakákoli rada by ocenili. Děkuji předem. Děkan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte pravdu, Norton je pravděpodobně blokuje ji. Já jsem měl tento problém dříve. To může být bolest v zadku. Nejprve zkuste jít sem a dělá z uvedených kroků. http://service1.symantec.com/support...on_nam&seg=hho To by mělo stačit. Existuje několik dalších věcí, doporučuji vám, že může pomoci dostat věci pracují.
|
| |||
| |||
| Udělal jsem, co jste řekl, a šel jsem konfiguraci firewallu, ale to, co jsem pak zjistil, velmi alarmující! Jsem kliknul na Trust kontrolu a pak kliknul na aktivní kartu objevit toto: To říká, že 'jste právě připojeni s následujícími sítěmi: zabezpečení / popis pak pod 'description' říká: síť, jejíž brány fyzická adresa je 00147F AB97E s doménovými Ian to není moje síť !!!!! Předpokládám, že jsem ji omezují ASAP?? |
|
| |||
| |||
| Doporučuji vám vyzkoušet omezení a podívat se, co se stane .... Pokud ztratíte internet pak něco se děje. Jste u jiných bezdrátových sítí?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| just checked a tam arent jiných sítí v oblasti, i když většinou tam jsou 3 až 4 se kolem a normálně to všechno jsou bezpečné (ha ha) já mít omezený této sítě a na internet má stále pracuje! |
|
| |||
| |||
| Vidíte v síti existuje vůbec? Můžete dostat sdílení tiskárny do práce? Problém může být, že to bylo v síti. Vaše další počítač již nemusí mít přístup k internetu, pokud Norton byl instalován na počítači hostování připojení k internetu ....
|
| |||
| |||
| pouze tento počítač má Norton, druhá vedle nemá, i když má 'zdarma' firewall program. Možná jen dočasně vypnout firewally na obou PC, jen aby zjistil, jestli můžu přidat tiskárnu. |
|
| |||
| |||
| To by byl dobrý nápad, ale ujistěte se, nezapomeňte opět-dát znovu.
|
| |||
| |||
| Běda! to doent Zdá se, slepé trochu rozdíl. Existují nějaké nastavení routeru, které mohu nastavit? Jeho Thompson SpeedTouch 585 router. Další myšlenka se snaží vytvořit vzdálené ploše z počítače vedle přístup tenhle? Co si myslíte? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Notebooky tiskáren Sdílení Schopnost Ztráty na Vypnout | dfr200764 | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 24. dubna 2009 07:38 |
| Sdílení tiskárny | Tera | Sítě, Modemy & VoIP | 7 | 8. října 2008 10:43 |
| Sdílení tiskárny | Velcs | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 2 | 28. prosince 2007 10:04 |
| Sdílení tiskárny | gizzy | Sítě, Modemy & VoIP | 3 | 4. listopadu 2007 03:24 |
| Sdílení tiskárny na netwrk? | dfr200764 | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 25. červen 2007 10:27 |
| Thread Nástroje | |
| |