![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Έχω εγκαταστήσει ένα ασύρματο δίκτυο έτσι ώστε ο υπολογιστής στο υπνοδωμάτιο της διπλανής πόρτας μπορούν να μοιραστούν το διαδίκτυο με τον υπολογιστή μου, το οποίο είναι συνδεδεμένο με ένα dsl router. Έχω επίσης προσπαθούν να μοιραστεί ο εκτυπωτής συνδέεται με τον υπολογιστή μου με την επόμενη πόρτα, ώστε τα παιδιά μου να εκτυπώσετε πράγματα από εδώ, αλλά να μην εκμεταλλευτεί. Και οι δύο έχουν Vista, όπως το λειτουργικό σύστημα, αν η επόμενη πόρτα είναι βασικό Vista. Έχω πάει στο δίκτυο και το κέντρο ανακαλύψεων, ενεργοποιημένο εκτυπωτών, επίσης φρόντισε και οι δύο έχουν το ίδιο όνομα ομάδας εργασίας και να αλλάξει το δίκτυο για την ιδιωτική .... βασικά νομίζω ότι έχω κάνει όλα όσα χρειάζονται. Όταν πηγαίνω δίπλα και προσπαθήστε να κάνετε κλικ στο "Προσθήκη εκτυπωτή" (δίκτυο), δεν μπορεί να εντοπίσει ένα στο δίκτυο. Χρειάζεται φυσικά πρέπει να δοθεί στον εκτυπωτή ένα όνομα ή τη διεύθυνση IP ή κάτι ή είναι το πρόβλημα ενδέχεται να είναι το τείχος προστασίας (είτε για PC) η παρεμπόδιση της πρόσβασης; Έλαβα Norton IS 2007, σχετικά με τις νάρκες και επίκλιση δούμε πώς να ρυθμίσετε ώστε να επιτρέπουν την κοινοχρησία εκτύπωση! Κάθε συμβουλή θα ήταν ευπρόσδεκτη. ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Dean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε δίκιο, το Norton είναι το κλείδωμα είναι πιθανώς. Είχα αυτό το πρόβλημα πριν. Μπορεί να είναι ένας πόνος στην άκρη. Θα προσπαθήσω πρώτα εδώ και κάνει τα βήματα που περιγράφονται. http://service1.symantec.com/support...on_nam&seg=hho Αυτό πρέπει να το κάνουμε. Υπάρχουν μερικά άλλα πράγματα που σας συνιστώ να το κάνεις αυτό μπορεί να βοηθήσει να πάρει τα πράγματα εργασίας.
|
| |||
| |||
| Έκανα αυτό που είπατε και πήγε για να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του τείχους προστασίας μου, αλλά αυτό που στη συνέχεια διαπιστώθηκε η πολύ ανησυχητική! Χτύπησα την εμπιστοσύνη Ελέγχου και στη συνέχεια κάνετε κλικ στην ενεργή καρτέλα για να ανακαλύψετε το εξής: Θα λέει «είστε ήδη συνδεδεμένοι με τα ακόλουθα δίκτυα: ασφαλείας / περιγραφή στη συνέχεια, υπό τον τίτλο «περιγραφή», λέει: το δίκτυο των οποίων η φυσική πύλη διεύθυνση είναι 00147F AB97E με DOMAIN Ian ότι δεν είναι !!!!! δίκτυο μου Υποθέτω ότι θα περιορίσει το ASAP;;;; |
|
| |||
| |||
| Σας προτείνω να δοκιμάσετε να τον περιορίζει και να δούμε τι θα συμβεί .... Αν χαλαρά διαδικτύου τότε κάτι άλλο συμβαίνει. Είσαι κοντά σε άλλα ασύρματα δίκτυα;
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ακριβώς ελέγχονται και arent υπάρχουν άλλα δίκτυα στην περιοχή αν και συνήθως υπάρχουν 3 με 4 περίπου και, κανονικά, όλα αυτά είναι ασφαλή (ha ha) Έχω μόνο αυτό το δίκτυο και το Διαδίκτυο μου εξακολουθεί να εργάζεται! |
|
| |||
| |||
| Μπορείτε να δείτε το δίκτυό σας εκεί όμως; Μπορείτε να πάρετε έναν εκτυπωτή καταμερισμό εργασίας τώρα; Το πρόβλημα θα μπορούσε να είναι ότι αυτό το δίκτυό σας. Άλλα υπολογιστής σας δεν μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο αν Norton είχε εγκατασταθεί στον υπολογιστή που φιλοξενεί τη σύνδεση στο internet ....
|
| |||
| |||
| μόνο αυτό το PC έχει το Norton, το άλλο δίπλα από την πόρτα και αν δεν έχει ελεύθερο πρόγραμμα «ένα τείχος προστασίας". Θα μπορούσα απλά απενεργοποιήστε προσωρινά τα τείχη και από τις δύο Υ μόνο για να δω αν μπορώ να προσθέσω τον εκτυπωτή. |
|
| |||
| |||
| Αυτό θα ήταν μια καλή ιδέα, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε να θυμάστε να ενεργοποιήσετε ξανά τους ξανά.
|
| |||
| |||
| Αλίμονο! να doent φαίνεται να κάνουν τα στραβά λίγη διαφορά. Υπάρχουν ρυθμίσεις για το router που μπορώ να προσαρμοστεί; A Thompson του SpeedTouch 585 router. Μια άλλη σκέψη είναι προσπαθεί να δημιουργήσει μια απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας από τον υπολογιστή δίπλα στην πρόσβαση αυτό;; Τι σκέφτεστε; |