manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Sharing pisač preko bežične mreže

Reply

Thread Tools
Old 27 siječanj 2008, 15:13
Donatorska Grupa

Default Sharing pisač preko bežične mreže

Bok

Imam instaliranu bežičnu mrežu, tako da je računalo u spavaćoj sobi pokraj vrata mogu podijeliti na internetu sa svojim računalom, koji je spojen na DSL ruter. Također sam bio težak to dijeliti pisač priključen na moj PC sa jednog vrata do vrata pa moja djeca mogu ispisati stvari odavde, ali to ne iskoristiti. Obje su, kao Vista OS iako jedan pokraj vrata Vista osnovne. Ja sam otišao u Mrežu i Discovery centar, uključen print sharing, također su bili sigurni kako imaju isti naziv radne grupe i promijenio je mreža u privatnom .... zapravo mislim da sam učinio sve što je potrebno. Kad sam ići pokraj vrata i pokušati kliknite na 'Dodaj pisač' (mreža), ne može smjestiti jedan na mreži. Da li fizički moraju dati pisač ime ili IP adresu ili nešto ili je vjerojatno da će biti problema vatrozid (na oba PC) s blokiranjem pristupa? Imam Norton IS je dobio 2007 na moj i licemjerje vidjeti kako konfigurirati ga dozvola print sharing!

Bilo koji savjet bi bilo poštovati.

mnogo hvala unaprijed.

Dekanat
Old 27 sij 2008, 15:31
Moderator / ica grupe

U pravu ste, blokiranjem Norton je vjerojatno to. Ja sam imala taj problem prije nego. To mogu biti bol u kundak.

Prvo pokušajte događa ovdje i radite korake navedene.
http://service1.symantec.com/support...on_nam&seg=hho

To bi trebalo učiniti.

Postoji nekoliko drugih stvari preporučujem vam može pomoći da se stvari rade.
  • Idi na Windows Ažurirati i preuzimanje datoteka bilo koji ažuriranja. Oni su uvijek pričvršćivanje Networking probleme.
  • Reboot svim računalima. Izgleda jednostavan, ali ga stvarno ne pomažu
Post natrag s rezultatima

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Old 27 siječanj 2008, 15:47
Donatorska Grupa

Ja sam ono što je rekao i otišao u moje konfigurirati firewall ali ono što sam tada otkrio je vrlo alarmantan! Ja kliknuo na povjerenju, a zatim Control kliknuo na aktivni tab otkriti ovaj: To govori 'vi ste trenutno povezani sa sljedećim mreža:
sigurnosti / opis

tada pod nazivom 'opis', kaže ona:

mrežu čije pristupnika fizička adresa je 00147F AB97E sa DOMAIN Ian

to nije moj mreža !!!!!

Pretpostavljam da ga ograničite ASAP??
Old 27 siječanj 2008, 15:56
Moderator / ica grupe

Predlažem Vam da pokušate ograničavanje i vidjeti što se događa ....

Ako odriješiš internet onda se događa nešto drugo.

Jeste li blizu druge bežične mreže?

Old 27 siječanj 2008, 16:18
Donatorska Grupa

samo provjerene i tamo arent bilo koje druge mreže na tom području iako se obično 3 do 4 okolo i obično su to sve sigurne (ha ha)

imam ograničeno da moje mreže i Internet je još uvijek rade!
Old 27 siječanj 2008, 16:29
Moderator / ica grupe

Mogu li vidjeti vaš mrežni iako postoje? Mogu li dobiti printer sharing raditi sada?

Problem bi moglo biti da je vaše mreže. Vaši drugi računalo svibanj ne imati pristup internetu, ako Sjever je bio instaliran na računalo hosting internet vezu ....

Old 28 siječanj 2008, 01:03
Donatorska Grupa

samo ovaj računalo ima Norton, drugi SUSJEDSTVA ne iako ima "besplatnu" firewall program. Ja mogu samo privremeno isključiti firewall na oba PC-a samo da vidim ako mogu dodati pisač.
Old 28 siječanj 2008, 11:08
Moderator / ica grupe

Quote:
Originally Posted by dfr200764 View Post
samo ovaj računalo ima Norton, drugi SUSJEDSTVA ne iako ima "besplatnu" firewall program. Ja mogu samo privremeno isključiti firewall na oba PC-a samo da vidim ako mogu dodati pisač.
To bi bila dobra ideja, ali pazite da ne zaboravite ponovno omogućiti im ponovno.

Old 28 siječanj 2008, 12:29
Donatorska Grupa

Jao! Internet činiti se kako bi doent slijepa bita razlike. Ima li u ruter postavke na koje ja mogu podesiti? Njegova jedna Thompson speedtouch 585 usmjerivač. Druga misao pokušava stvoriti Remote Desktop PC od vrata do vrata za pristup ovoj? Što da li vi misliti?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.