![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok Imam instaliranu bežičnu mrežu, tako da je računalo u spavaćoj sobi pokraj vrata mogu podijeliti na internetu sa svojim računalom, koji je spojen na DSL ruter. Također sam bio težak to dijeliti pisač priključen na moj PC sa jednog vrata do vrata pa moja djeca mogu ispisati stvari odavde, ali to ne iskoristiti. Obje su, kao Vista OS iako jedan pokraj vrata Vista osnovne. Ja sam otišao u Mrežu i Discovery centar, uključen print sharing, također su bili sigurni kako imaju isti naziv radne grupe i promijenio je mreža u privatnom .... zapravo mislim da sam učinio sve što je potrebno. Kad sam ići pokraj vrata i pokušati kliknite na 'Dodaj pisač' (mreža), ne može smjestiti jedan na mreži. Da li fizički moraju dati pisač ime ili IP adresu ili nešto ili je vjerojatno da će biti problema vatrozid (na oba PC) s blokiranjem pristupa? Imam Norton IS je dobio 2007 na moj i licemjerje vidjeti kako konfigurirati ga dozvola print sharing! Bilo koji savjet bi bilo poštovati. mnogo hvala unaprijed. Dekanat |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| U pravu ste, blokiranjem Norton je vjerojatno to. Ja sam imala taj problem prije nego. To mogu biti bol u kundak. Prvo pokušajte događa ovdje i radite korake navedene. http://service1.symantec.com/support...on_nam&seg=hho To bi trebalo učiniti. Postoji nekoliko drugih stvari preporučujem vam može pomoći da se stvari rade.
|
| |||
| |||
| Ja sam ono što je rekao i otišao u moje konfigurirati firewall ali ono što sam tada otkrio je vrlo alarmantan! Ja kliknuo na povjerenju, a zatim Control kliknuo na aktivni tab otkriti ovaj: To govori 'vi ste trenutno povezani sa sljedećim mreža: sigurnosti / opis tada pod nazivom 'opis', kaže ona: mrežu čije pristupnika fizička adresa je 00147F AB97E sa DOMAIN Ian to nije moj mreža !!!!! Pretpostavljam da ga ograničite ASAP?? |
|
| |||
| |||
| Predlažem Vam da pokušate ograničavanje i vidjeti što se događa .... Ako odriješiš internet onda se događa nešto drugo. Jeste li blizu druge bežične mreže?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| samo provjerene i tamo arent bilo koje druge mreže na tom području iako se obično 3 do 4 okolo i obično su to sve sigurne (ha ha) imam ograničeno da moje mreže i Internet je još uvijek rade! |
|
| |||
| |||
| Mogu li vidjeti vaš mrežni iako postoje? Mogu li dobiti printer sharing raditi sada? Problem bi moglo biti da je vaše mreže. Vaši drugi računalo svibanj ne imati pristup internetu, ako Sjever je bio instaliran na računalo hosting internet vezu ....
|
| |||
| |||
| samo ovaj računalo ima Norton, drugi SUSJEDSTVA ne iako ima "besplatnu" firewall program. Ja mogu samo privremeno isključiti firewall na oba PC-a samo da vidim ako mogu dodati pisač. |
|
| |||
| |||
| To bi bila dobra ideja, ali pazite da ne zaboravite ponovno omogućiti im ponovno.
|
| |||
| |||
| Jao! Internet činiti se kako bi doent slijepa bita razlike. Ima li u ruter postavke na koje ja mogu podesiti? Njegova jedna Thompson speedtouch 585 usmjerivač. Druga misao pokušava stvoriti Remote Desktop PC od vrata do vrata za pristup ovoj? Što da li vi misliti? |