![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Szia
Van egy beépített vezeték nélküli hálózatot, hogy a számítógép a hálószobában szomszédban megoszthatják az interneten, a számítógépet, amely össze van kapcsolva egy olyan DSL routert. Azt is megpróbálta, hogy megosszák a nyomtató csatlakozik a PC az egyik szomszéd így a gyerekek tudják kinyomtatni a dolgot, de mindhiába. Mindkettő a Vista operációs rendszer, bár a szomszédban van Vista Basic. Én már a hálózat és a Discovery Centre, bekapcsolt nyomtatómegosztás is gondoskodott arról, mind ugyanaz a workgroup nevet váltott, és a hálózat a magán .... alapvetően azt hiszem, én mindent szükség. Mikor megy a szomszédban, és próbálja meg kattints a "Nyomtató hozzáadása" (hálózat), azt nem találja egy a hálózaton. Úgy fizikailag is, hogy a nyomtató nevét vagy IP-címét, vagy valami, vagy a probléma valószínűleg a tűzfal (vagy a PC) hozzáférés letiltását? I van a Norton IS 2007-akna és vidám látni, hogy hogyan állítsd be, hogy a nyomtatási megosztás! Minden tanácsot lenne méltányol. Köszönet előre. Dean |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Igazad van, a Norton valószínűleg blokkolja azt. Én is ezt a problémát korábban. Ez lehet egy fáj a seggem.
Először megy itt, és ezt a lépést a listában. http://service1.symantec.com/support...on_nam&seg=hho Ezt kell csinálni. Van még néhány más dolog azt ajánlom, hogy te is segíteni dolgokat dolgozik.
|
|
|||
|
|||
|
Én tettem, amit mondott, s én tűzfal konfigurálására, de aztán felfedezték, amit nagyon aggasztó! Rákattintottam a Trust Control majd kattintott az aktív fülön, hogy felfedezzék ezt: Azt mondja, "az éppen csatlakoztatott hálózatokat a következő:
biztonság / leírás akkor a "leírás" azt mondja: A hálózat, amelynek fizikai átjáró címe 00147F AB97E domain Ian ez nem az én hálózat !!!!! Feltételezem, hogy korlátozhatom ASAP???? |
|
|
|||
|
|||
|
Azt javasoljuk, hogy próbálja korlátozza azt, hogy mi történik ....
Ha laza internet akkor valami más történt. Ön közelében egyéb vezeték nélküli hálózatok?
|
|||
|
|||
|
csak ellenőrzött és arent bármely más hálózatok terén bár általában van 3-4 körül, és általában ezek mind biztonságos (ha-ha)
Van korlátozás, hogy a hálózat és az internet-én még mindig dolgozik! |
|
|
|||
|
|||
|
Látod, a hálózat ott is? Can you get a nyomtató megosztását, hogy most?
A probléma az lehet, hogy ez a hálózat. A többi számítógép nem rendelkezik internet-hozzáféréssel, ha a Norton volt telepítve a számítógépen otthont az internet kapcsolat ....
|
|||
|
|||
|
Csak ez a számítógép Norton, a másik szomszéd nem bár azt a "szabad" tűzfal program. Lehet, hogy csak ideiglenesen letiltja a tűzfal mindkét számítógép, csak hogy lássa, tudom hozzáadni a nyomtatót.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ez egy jó ötlet, de biztos, hogy eszébe jut, hogy újra tudják újra.
|
|||
|
|||
|
Ó, jaj! it doent tűnik, hogy egy vak kis különbség. Vannak a beállításokat a router, hogy lehet beállítani? Ennek a thompson speedtouch 585 router. Egy másik gondolat próbál létrehozni a távoli asztali a PC-ről a szomszédból való hozzáférés ezt? Ön mit gondol?
|