![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas Turiu įdiegta belaidžio tinklo, kad į miegamąjį šalia kompiuteris gali dalintis su savo kompiuterį, kuris prijungtas prie interneto DSL maršrutizatorių. Aš taip pat bando dalintis spausdintuvas prijungtas prie mano PC su viena šalia durų, kad mano vaikai gali spausdinti Daiktai iš čia, bet nesėkmingai. Abi šalys turi Vista, kaip nors vienas šalia OS Vista Basic. Aš atvyko į Network and Discovery centras, įjungtas Spausdinti pasidalijimo, taip pat pasirūpino, kad abu turi tą patį darbo grupės pavadinimą ir pakeisti tinklo privačios .... esmės manau, kad aš padariau viską, kas reikalinga. Kai aš einu šalia, ir pabandyti paspausti "Pridėti spausdintuvą" (tinklas), jis negali surasti vienas ant tinklo. Ar aš fiziškai turi duoti spausdintuvo pavadinimą arba IP adresą ar ką nors ar yra problema gali būti Ugniasienė (ant "PC") blokuoja prieigą? Turiu Norton IS 2007 m. mano ir cant see, kaip jį sukonfigūruoti, kad būtų galima spausdinti sharing! Bet patarimas būtų vertinamas. Many thanks in advance. Dekanas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs teisus, Norton tikriausiai blokuoti jį. Turėjau šią problemą iki šiol. Tai gali būti ir užpakalis skausmas. Pirmasis bandymas vyksta čia ir daro nurodytus veiksmus. http://service1.symantec.com/support...on_nam&seg=hho Tai turėtų daryti. Yra keletas kitų dalykų aš rekomenduoju jums tai gali padėti gauti ko darbo.
|
| |||
| |||
| Aš ką pasakė ir nuvyko į sukonfigūruoti ugniasienę, bet kas man tada atrado labai kelia nerimą! Aš paspausti pasitikėjimu kontrolės ir tada paspausti ant aktyvaus skirtuko atrasti tai: Jis sako: "šiuo metu esate susijęs su šių tinklų: Apsauga / aprašymas tada pagal "Aprašymas", jis sako: tinklo, kurio vartus fizinis adresas yra 00147F AB97E su domeno Ian tai ne mano tinklas !!!!! Manau aš apriboti ją artimiausiu metu?? |
|
| |||
| |||
| Siūlyčiau bandyti riboti, ir pamatyti, kas vyksta .... Jei palaidi interneto tada kažkas vyksta. Are you near kitiems belaidžiams tinklams?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ką tik patikrino ir ten ARENT kitų tinklų srityje, nors paprastai yra 3-4 aplinkui ir paprastai visa tai yra saugoma (ha ha) Turiu tik tame tinkle ir mano internetas yra vis dar dirba! |
|
| |||
| |||
| Ar matote savo tinklo ten nors? Ar galite gauti spausdintuvo dirbti dabar? Problema gali būti ta, kad buvo tinklo. Kitame kompiuteryje nebegali turėti prieigą prie interneto, jei Norton buvo įdiegta kompiuteryje hostingas internetas ....
|
| |||
| |||
| tik šios PC turi Norton, kita šalia nėra, nors ji yra "laisvi" ugniasienės programą. Galbūt aš tiesiog laikinai išjungti tiek PC, tiek tiesiog pamatyti, ar galiu pridėti spausdintuvą ugniasienę. |
|
| |||
| |||
| Tai būtų gera idėja, bet įsitikinkite, kad prisimintumėte, jog reikia iš naujo įjungti jį dar kartą.
|
| |||
| |||
| Deja! ji doent Atrodo, kad aklo bitų skirtumo. Ar yra maršrutizatorius, kad aš galiu reguliuoti nustatymus? Jo Thompson problema su nautilus 585 maršrutizatorius. Dar viena mintis bando sukurti nuotolinio darbalaukio iš kompiuterio šalia durų patekti į šį vieną? What do you think? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Nešiojamieji spausdintuvo naudojimo Gebėjimas neteko Uždaryti | dfr200764 | Networking, Modems & VoIP | 1 | Balandis 24, 2009 07:38 |
| Spausdintuvo | Tera | Networking, Modems & VoIP | 7 | 8 spalis 2008 10:43 |
| Spausdintuvo | Velcs | Digital Imaging & Printers | 2 | 28 gruodis 2007 10:04 |
| Printer Sharing | gizzy | Networking, Modems & VoIP | 3 | 4 lapkritis 2007 03:24 |
| Dalijimasis spausdintuvas netwrk? | dfr200764 | Networking, Modems & VoIP | 1 | Birželis 25, 2007 10:27 |
| Temos įrankiai | |
| |