![]() |
|
| |||
| |||
| Čau Man ir uzstādīts bezvadu tīkls, lai ir guļamistaba blakus durvīm dators var izmantot internetu ar manu datoru, kas ir savienots ar DSL. Man ir arī cenšas dalīties printeri savienots ar datoru ar vienu blakus durvīm, lai mani bērni varētu drukāt stuff no šejienes, bet bez rezultātiem. Vista Abi ir kā kaut vienu blakus durvīm OS ir Vista Basic. Man ir radījušas tīklu un Discovery centrā, ieslēdz printeru koplietošana, kas arī nodrošināja gan ir pats darbgrupas nosaukumu un jāmaina tīkla privātās .... Būtībā es domāju, ka esmu izdarījis visu vajadzīga. Kad es iet blakus un censties noklikšķiniet uz "Add Printer" (tīklu), tā nevar atrast vienu uz tīklu. Man fiziski ir jāsniedz printera nosaukumu vai IP adresi vai kaut vai problēma varētu būt ugunsmūri (vai nu PC) bloķē pieeju? Es saņēmu Norton IS 2007 raktuvēs un aprunāt uzzinātu, kā konfigurēt tā, lai varētu drukāt apmaiņu! Kāds padoms būtu appreciated. many thanks in advance. Dean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums ir taisnība, Norton, iespējams, bloķē to. Esmu bijusi šī problēma līdz šim. Tas var būt sāpes butt. Vispirms mēģināt notiek šeit un veicot pasākumus, kas uzskaitīti. http://service1.symantec.com/support...on_nam&seg=hho Tas būtu jādara. Ir dažas citas lietas, es ieteiktu jums, kas var palīdzēt iegūt lietas strādā.
|
| |||
| |||
| Es tā, ko tu teici un devās uz konfigurēt mana firewall, bet tas, ko es pēc tam atklāja ļoti satrauca! Es noklikšķinājis uz Trust kontroles un tad noklikšķinājis uz aktīvo cilni, lai atklātu šīs: Tā saka "pašlaik esat saistīts ar šādiem tīkliem: drošība / apraksts tad zem "apraksts" ir teikts: tīkls, kura vārti fiziskā adrese ir 00147F AB97E ar domēna Ian tas nav mans tīkls !!!!! Es pieņemu es ierobežot to ASAP?? |
|
| |||
| |||
| Mēs iesakām jums mēģināt ierobežot, un redzēt, kas notiek .... Ja jūs brīvi internetā, tad kaut kas cits notiek. Vai jūs pie citiem bezvadu tīkliem?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| tikko pārbaudīta un ir arent citu tīklu jomā gan parasti ir 3-4 apkārt un parasti tie visi ir droša (ha ha) i ir ierobežota, ka tīkla un mans internets joprojām strādā! |
|
| |||
| |||
| Vai jūs varat redzēt savu tīkla tur kaut? Vai varat saņemt printeru koplietošanu uz darbu tagad? Problēma varētu būt, ka tas bija jūsu tīklā. Jūsu citu datoru, vairs nav interneta piekļuvi, ja Norton tika uzstādīta uz datora hostings interneta pieslēgumu ....
|
| |||
| |||
| tikai šī PC ir Norton, otrs blakus durvīm nav arī tas ir "bezmaksas" ugunsmūra programmu. Es varētu tikai uz laiku atslēgt gan ar PC, ir tikai lai redzētu, vai es varu pievienot printeri ugunsmūrus. |
|
| |||
| |||
| Tā būtu laba ideja, tomēr pārliecinieties, ka jūs atceraties atkal dotu tiem vēlreiz.
|
| |||
| |||
| Ak vai! tā doent šķiet, lai aklā mazliet atšķirība. Vai pastāv kādi maršrutētāju, ka es varu pielāgot iestatījumus? Tās thompson speedtouch 585 maršrutētāju. Vēl viena doma mēģina radīt attālās darbvirsmas no datora blakus durvīm, lai piekļūtu šai vienai? What do you think? |