![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar Nainstaloval som bezdrôtovej siete tak, aby sa počítače v spálni vedľa môže zdieľať na internete s mojím počítačom, ktorý je pripojený k DSL router. Tiež som sa pokúšala zdieľať tlačiareň pripojenú k počítaču s jedným ďalším dverám, aby moje deti môžu tlačiť veci odtiaľto, ale bezvýsledne. Obaja majú Vista ako OS, aj keď ten vedľa je Vista Basic. Som odišla do siete a Discovery centrum, zapnutý tlač zdieľanie, taktiež sa uistiť, oba majú rovnaký názov pracovnej skupiny a zmenil v sieti súkromných .... myslím, že v podstate som urobil všetko potrebné. Keď som ísť vedľa a skúste kliknúť na 'Pridať tlačiareň' (sieť), nie je možné nájsť jedno na sieti. Mám fyzicky mať, aby tlačiareň meno alebo IP adresu alebo tak niečo, alebo je problém, ktorý by mohol byť firewall (na oboch PC) blokuje prístup? Mám Norton IS 2007 a prevýšenia na dole vidieť, ako to nastaviť, aby umožňovali tlač zdieľanie! Akákoľvek rada by ocenili. Ďakujem vopred. Dekan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máš pravdu, Norton je pravdepodobne jeho zablokovaniu. Ja som mal pred týmto problémom. Môže to byť ako osina v zadku. Najprv skúste ísť sem a robí uvedených krokov. http://service1.symantec.com/support...on_nam&seg=hho To by malo stačiť. Existuje niekoľko ďalších vecí, doporučuji vám, že to môže pomôcť získať prácu.
|
| |||
| |||
| Urobil som čo ste povedal, a šel nastavit firewall, ale my, čo som objavil veľmi alarmujúce! Som klikol na Trust kontrolu a potom klikol na aktívnej karte objavovať tohle: Je tam napísané 'ste práve pripojený s nasledujúcimi sieťami: zabezpečenie / popis potom pod 'opis' sa hovorí: siete, ktorých brány fyzická adresa je 00147F AB97E s doménou Ian to nie je moja sieť !!!!! Predpokladám, že som ju obmedziť ASAP?? |
|
| |||
| |||
| Odporúčam vám vyskúšať obmedzuje ju a uvidíte, čo sa stane .... Ak máte voľné internet potom niečo sa deje. Ste u iných bezdrôtových sietí?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| len kontroluje a arent akýchkoľvek ďalších sietí v oblasti, aj keď väčšinou tam sú 3 až 4, a asi to všetko sú obvykle bezpečné (ha ha) Mám obmedzené siete internet a my sa stále pracuje! |
|
| |||
| |||
| Vidíte, že keď vašu sieť? Môžeme vám dostať zdieľanie tlačiarne pre prácu teraz? Problémom môže byť, že to bolo vo vašej sieti. Vaše ďalšie počítače už nemusia mať prístup k internetu, ak Norton bol nainštalovaný na počítači s pripojením na internet hosťovaní ....
|
| |||
| |||
| iba tento PC má Norton, druhý za Humny nie je keď to má 'zadarmo' firewall program. Já bych len dočasne vypnúť firewally na oboch PC je jednoducho vidieť, či môžem pridať tlačiareň. |
|
| |||
| |||
| To by bol dobrý nápad, ale uistite sa, že si spomeniete na re-umožniť im znova.
|
| |||
| |||
| Běda! to doent Zdá sa, že urobí slepý trochu rozdiel. Existujú nejaké nastavenia routeru, že môžem nastaviť? Jeho jedna Thompson SpeedTouch 585 router. Ďalším myslenie sa snaží vytvoriť vzdialenej plochy z počítača vedľa prístup tahle? Čo si o tom myslíte? |