мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Схаринг штампач преко бежичне мреже

Reply

Тхреад Тоолс
Old 27. Мар 2008, 15:13
Донаторска Група

Default Схаринг штампач преко бежичне мреже

Бок

Имам инсталирану бежичну мрежу, тако да је рачунар у спаваћој соби поред врата могу поделити на интернету са својим рачунаром, који је спојен на ДСЛ рутери. Такође сам био тежак за делити штампач прикључен на мој ПЦ са једног врата до врата па моја деца могу исписати ствари одавде, али то не искористити. Обе су, као Виста ОС иако један поред врата Виста основне. Ја сам отишао у Мрежу и Дисцоверы центар, укључен штампај схаринг, такође су били сигурни да имају исти назив радне групе и променио је мрежа у приватном .... заправо мислим да сам учинио све што је потребно. Кад сам ићи поред врата и покушати кликните на 'Додај штампач' (мрежа), не може сместити један на мрежи. Да ли физички морају дати штампач име или ИП адресу или нешто или је вероватно да ће бити проблема заштитни зид (на оба ПЦ) са блокирањем приступа? Имам Нортон ИС је добио 2007 на мој и лицемјерје видјети како конфигурисати га дозвола штампај схаринг!

Било који савет би било поштовати.

много хвала унапред.

Деканат
Old 27 јан 2008, 15:31
Модератор / ица групе

У праву сте, блокирањем Нортон је вероватно то. Ја сам имала тај проблем пре него. То могу бити бол у кундак.

Прво покушајте дешава овде и радите кораке наведене.
хттп://сервице1.сымантец.цом/суппорт...он_нам&сег=ххо

То би требало да урадите.

Постоји неколико других ствари препоручујем вам може помоћи да се ствари раде.
  • Иди на Уиндоуси Модернизирати па скидати податке било који исправке. Они су увек причвршћивање Нетуоркинг проблеме.
  • Ребоот свим рачунарима. Изгледа једноставан, али га стварно не помажу
Пост назад са резултатима

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 27. Мар 2008, 15:47
Донаторска Група

Ја сам оно што је рекао и отишао у моје конфигурисати фиреуалл али оно што сам тада открио је врло алармантан! Ја кликнуо на поверењу, а затим Цонтрол кликнуо на активни таб показати овај: То говори 'ви сте тренутно повезани са следећим мрежа:
безбедности / опис

тада под називом 'опис', каже она:

мрежу чије приступника физичко адреса је 00147Ф АБ97Е са Домаин Иан

то није мој мрежа !!!!!

Претпостављам да га ограничите АСАП??
Old 27. Мар 2008, 15:56
Модератор / ица групе

Предлажем Вам да покушате ограничавање и видети шта се дешава ....

Ако одријешиш интернет онда се дешава нешто друго.

Јесте ли близу друге бежичне мреже?

Old 27. Мар 2008, 16:18
Донаторска Група

само проверене и тамо арент било које друге мреже на том подручју иако се обично 3 до 4 около и обично су то све сигурне (ха ха)

имам ограничено да моје мреже и то је још увек раде!
Old 27. Мар 2008, 16:29
Модератор / ица групе

Могу ли видети ваш мрежни иако постоје? Могу ли добити принтер схаринг радити сада?

Проблем би могло бити да је ваше мреже. Ваши други рачунар мај не имати приступ интернету, ако Север је био инсталиран на рачунар хостинг интернет везу ....

Old 28. Мар 2008, 01:03
Донаторска Група

само овај рачунар има Нортон, други сусједство не иако има "бесплатну" фиреуалл програм. Ја могу само привремено искључите фиреуалл на оба ПЦ-а само да видим ако могу да додам штампач.
Old 28. Мар 2008, 11:08
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы дфр200764 View Post
само овај рачунар има Нортон, други сусједство не иако има "бесплатну" фиреуалл програм. Ја могу само привремено искључите фиреуалл на оба ПЦ-а само да видим ако могу да додам штампач.
То би била добра идеја, али пазите да не заборавите поново омогућити им поново.

Old 28. Мар 2008, 12:29
Донаторска Група

Јао! То чинити се како би доент слепа бита разлике. Има ли у рутери подешавања на које ја могу подесити? Његова једна Тхомпсон спеедтоуцх 585 усмјеривач. Друга мисао покушава створити Ремоте Десктоп ПЦ од врата до врата за приступ овој? Шта чинити те мислити?
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Преносна рачунара Принтер Схаринг Способност Лост о искључује дфр200764 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 24 април 2009 07:38
Принтер Схаринг Тера Нетуоркинг, Модем & ВоИП 7 8 октобар 2008 10:43
Принтер схаринг Велцс Дигитал Имагинг & Штампачи 2 28 децембар 2007 10:04
Дељење штампача гиззы Нетуоркинг, Модем & ВоИП 3 4 новембар 2007 03:24
Дељење штампача на нетурк? дфр200764 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 25. јуна 2007 10:27
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц