az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ağ, Modemler & VoIP

Register

Kablosuz bir ağ üzerindeki bir yazıcı Paylaşımı

Reply

Konu Araçları
Old 27 Ocak 2008, 15:13
Bağış Grubu

Default Kablosuz bir ağ üzerindeki bir yazıcı Paylaşımı

Merhaba

Ben bu şekilde yatak odası kapı yanında bilgisayar bir DSL Router bağlı benim bilgisayar ile internet paylaşabilir bir kablosuz ağ kurdum. Ayrıca Yazıcı benim PC'ye bir sonraki kapı ile benim çocuklar burada bir şeyler yazdırabilirsiniz bağlı paylaşmak için, ama boşuna çalışıyorlar. Her ikisi de bir sonraki kapı her ne kadar işletim sistemi olarak Vista var Vista basit. Ben Ağ ve Keşif merkezi, yazıcı paylaşımı açık da emin yapılması halinde de aynı çalışma adı ve özel ağ değişti .... temelde I herşeyi yaptım gerekli düşünüyorum gitti. Ben yan gidin ve tıklayın 'denemek' (ağ) yazıcı eklemek, bu ağ üzerinde bir bulamıyoruz. Ben fiziksel olarak bir yazıcı adı veya IP adresi ya da vermek veya sorun, güvenlik duvarı ya PC () erişim engelleme üzerinde olma olasılığı da var mı? Norton mayın ve cant üzerinde 2007 var bu yazıcı paylaşımı izni nasıl yapılandırılacağı bakın!

Any advice would be appreciated.

şimdiden çok teşekkürler.

Dekan
Old 27 Ocak 2008, 15:31
Moderatör Grubu

Norton muhtemelen engelliyor Haklısın. Daha önce bu sorunu yaşadım. Bu kalça bir ağrı olabilir.

Öncelikle burada olacak deneyin ve adımları listeledik yapıyorum.
http://service1.symantec.com/support...on_nam&seg=hho

Bu şekilde olması gerek.

Orda bir şeyler elde yardımcı olabilir öneririz birkaç şey var.
  • Windows Update gidin ve güncellemeleri indirin. Her zaman sorunlar Ağ belirleme bulunmaktadır.
  • Reboot tüm bilgisayarlar. Gibi basit ama yardımcı Gerçekten
Yazı geri sonuçlar

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
Vast
Optik Sürücü (ler):
Sony El cheapo biri.
Case / PSU:
ANTEC Three Hundred
Soğutma:
Arctic Soğutucu 7 Pro 3 durumda fanlar.
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Titan ADSL
Monitör (ler):
Çift 19 "LCD
İşletim Sistemi (ler):
XP SP3
Old 27 Ocak 2008, 15:47
Bağış Grubu

Ne yaptığını söyledi ve yapılandırmak için güvenlik duvarı gittim ama sonra ne keşfettim çok endişe idi! Güveniyorum'u Kontrol tıklanır sonra aktif sekmesindeki bu keşfetmek için tıkladım: Ben şu anda aşağıdaki ağları ile bağlantılı olduğunu söylüyor:
Güvenlik / açıklaması

açıklamasına daha sonra da 'altında diyor ki:

olan ağ geçidi fiziksel adres DOMAIN Ian ile 00147F AB97E bir şebeke

benim ağ !!!!! değildir

Onu ASAP kısıtlarım? Varsayıyorum?
Old 27 Ocak 2008, 15:56
Moderatör Grubu

Bunu kısıtlayan çalışın ve ne olduğunu görün öneririz ....

Eğer gevşek sonra başka bir şey oluyor internet.

Diğer kablosuz ağlar yakın mısınız?

Old 27 Ocak 2008, 16:18
Bağış Grubu

adil ve kontrol Bu alanda diğer şebekeleri de genellikle 3 - 4 civarında ve normalde bu tüm güvenli (ha ha) bulunmaktadır öyle değil

Bu ağ ve İnternet hala çalışıyor sınırlı var!
Old 27 Ocak 2008, 16:29
Moderatör Grubu

Orada da şebeke görebilir miyim? Size yazıcı artık çalışma paylaşımı alıyorum miyim?

Sorun olabilir bu şebeke oldu. Eğer kuzey bilgisayar .... internet bağlantısı barındırma yüklü geldiği için, diğer bilgisayar artık internet erişimi olabilir

Old 28 Ocak 2008, 01:03
Bağış Grubu

sadece bu bilgisayar kuzey, diğer bir yan değil ama bir 'ücretsiz' güvenlik duvarı programı has. Sadece geçici Eğer Yazıcı ekleyebilirsiniz iki bilgisayar sadece görmek için üzerine güvenlik duvarlarını devre dışı bırakmak olabilir.
Old 28 Ocak 2008, 11:08
Moderatör Grubu

Alıntı:
Originally Posted by dfr200764 View Post
sadece bu bilgisayar kuzey, diğer bir yan değil ama bir 'ücretsiz' güvenlik duvarı programı has. Sadece geçici Eğer Yazıcı ekleyebilirsiniz iki bilgisayar sadece görmek için üzerine güvenlik duvarlarını devre dışı bırakmak olabilir.
Bu iyi bir fikir olabilir ama tekrar-tekrar etkinleştirmek hatırlıyorum emin olun.

Old 28 Ocak 2008, 12:29
Bağış Grubu

Eyvah! bunu yapmak gibi doent fark kör biraz. Bu yönlendirici i ayarlayabilirsiniz tüm ayarları misiniz? Its a Thompson SpeedTouch 585 Router. Başka bir düşünce PC yan bu erişim için bir uzak masaüstü oluşturmak için çalışıyor? Ne düşünüyorsun?
Reply

Register

Bookmarks