![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba Ben bu şekilde yatak odası kapı yanında bilgisayar bir DSL Router bağlı benim bilgisayar ile internet paylaşabilir bir kablosuz ağ kurdum. Ayrıca Yazıcı benim PC'ye bir sonraki kapı ile benim çocuklar burada bir şeyler yazdırabilirsiniz bağlı paylaşmak için, ama boşuna çalışıyorlar. Her ikisi de bir sonraki kapı her ne kadar işletim sistemi olarak Vista var Vista basit. Ben Ağ ve Keşif merkezi, yazıcı paylaşımı açık da emin yapılması halinde de aynı çalışma adı ve özel ağ değişti .... temelde I herşeyi yaptım gerekli düşünüyorum gitti. Ben yan gidin ve tıklayın 'denemek' (ağ) yazıcı eklemek, bu ağ üzerinde bir bulamıyoruz. Ben fiziksel olarak bir yazıcı adı veya IP adresi ya da vermek veya sorun, güvenlik duvarı ya PC () erişim engelleme üzerinde olma olasılığı da var mı? Norton mayın ve cant üzerinde 2007 var bu yazıcı paylaşımı izni nasıl yapılandırılacağı bakın! Any advice would be appreciated. şimdiden çok teşekkürler. Dekan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norton muhtemelen engelliyor Haklısın. Daha önce bu sorunu yaşadım. Bu kalça bir ağrı olabilir. Öncelikle burada olacak deneyin ve adımları listeledik yapıyorum. http://service1.symantec.com/support...on_nam&seg=hho Bu şekilde olması gerek. Orda bir şeyler elde yardımcı olabilir öneririz birkaç şey var.
|
| |||
| |||
| Ne yaptığını söyledi ve yapılandırmak için güvenlik duvarı gittim ama sonra ne keşfettim çok endişe idi! Güveniyorum'u Kontrol tıklanır sonra aktif sekmesindeki bu keşfetmek için tıkladım: Ben şu anda aşağıdaki ağları ile bağlantılı olduğunu söylüyor: Güvenlik / açıklaması açıklamasına daha sonra da 'altında diyor ki: olan ağ geçidi fiziksel adres DOMAIN Ian ile 00147F AB97E bir şebeke benim ağ !!!!! değildir Onu ASAP kısıtlarım? Varsayıyorum? |
|
| |||
| |||
| Bunu kısıtlayan çalışın ve ne olduğunu görün öneririz .... Eğer gevşek sonra başka bir şey oluyor internet. Diğer kablosuz ağlar yakın mısınız?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| adil ve kontrol Bu alanda diğer şebekeleri de genellikle 3 - 4 civarında ve normalde bu tüm güvenli (ha ha) bulunmaktadır öyle değil Bu ağ ve İnternet hala çalışıyor sınırlı var! |
|
| |||
| |||
| Orada da şebeke görebilir miyim? Size yazıcı artık çalışma paylaşımı alıyorum miyim? Sorun olabilir bu şebeke oldu. Eğer kuzey bilgisayar .... internet bağlantısı barındırma yüklü geldiği için, diğer bilgisayar artık internet erişimi olabilir
|
| |||
| |||
| sadece bu bilgisayar kuzey, diğer bir yan değil ama bir 'ücretsiz' güvenlik duvarı programı has. Sadece geçici Eğer Yazıcı ekleyebilirsiniz iki bilgisayar sadece görmek için üzerine güvenlik duvarlarını devre dışı bırakmak olabilir. |
|
| |||
| |||
| Bu iyi bir fikir olabilir ama tekrar-tekrar etkinleştirmek hatırlıyorum emin olun.
|
| |||
| |||
| Eyvah! bunu yapmak gibi doent fark kör biraz. Bu yönlendirici i ayarlayabilirsiniz tüm ayarları misiniz? Its a Thompson SpeedTouch 585 Router. Başka bir düşünce PC yan bu erişim için bir uzak masaüstü oluşturmak için çalışıyor? Ne düşünüyorsun? |
![]() |
|
| Bookmarks |