менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Спільне використання принтера в бездротовою мережею

Reply

Різьба Інструменти
Old 27 січня 2008, 15:13
Донор групи

Default Спільне використання принтера в бездротовою мережею

Привіт

Я встановив бездротові мережі, з тим, що комп'ютер у спальні поруч можуть спільно використовувати інтернет з мого комп'ютера, який підключений до DSL Router. Крім того, я намагався робити принтер, підключений до комп'ютера з сусідньою тому мої діти можуть друкувати речі звідси, але безрезультатно. Обидва Vista як ОС, хоча в сусідню це Vista Basic. Я пішов до мережі і відкриття Центру, включена друк обміну, також упевнений, обидва мають однакову назву робочої групи і змінила мережа приватних основному .... Мені здається, я зробив все, що потрібно. Коли я йду по сусідству, і спробувати натисніть на кнопку "Додати принтер (мережі), вона не може знайти одну мережу. Чи повинен я фізично дати принтеру ім'я або IP-адреса або щось чи це проблема може бути брандмауер (на будь-якому ПК), що блокують доступ? У мене Нортон є 2007 з розмінування і косяк, як настроїти її дозволити друк ділити!

Будь-які поради будуть оцінили.

Велике спасибі заздалегідь.

Дін
Old 27 січня 2008, 15:31
Модератор групи

Ви маєте рацію, Нортон, ймовірно, блокують його. Я мав цю проблему раніше. Це може бути біль у приклад.

Спочатку спробуйте збираємося тут і робити кроки в списку.
http://service1.symantec.com/support...on_nam&seg=hho

Це має зробити це.

Є дещо інші речі, які я рекомендую вам зробити це може допомогти отримати все працювало.
  • Перейти до Windows Update і завантажити будь-який оновлень. Вони завжди фіксації Неполадки в мережі.
  • Перезавантажте всі комп'ютери. Здається простим, але це дійсно допомагає
Поштові назад до результатів

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 27 січня 2008, 15:47
Донор групи

Я зробив те, що ви сказали, і пішов до налаштувати брандмауер, але що я тоді виявив дуже тривожна! Я натиснув на цільового управління, а потім натиснути на активну вкладку, щоб відкрити таке: Він каже: "Ви в даний час пов'язаний з такими мережами:
безпека / Опис

У розділі 'Опис' говориться:

мережа яких Gateway фізичної адреси 00147F AB97E з доменними Ian

це не моя мережа !!!!!

Я вважаю, я можу обмежити його якомога швидше??
Old 27 січня 2008, 15:56
Модератор групи

Я раджу вам спробувати обмежувати її і подивитися, що відбувається ....

Якщо ви втрачаєте Інтернеті тоді щось інше, що відбувається.

Ти низкою інших бездротових мереж?

Old 27 січня 2008, 16:18
Донор групи

тільки що перевірив і там Arent будь-яких інших мереж, в області хоча зазвичай є 3 - 4 навколо і, як правило всі ці безпечні (ха-ха)

Я обмежив цю мережу і мій Інтернет все ще працює!
Old 27 січня 2008, 16:29
Модератор групи

Бачиш мережі є хоч? Чи можете ви отримати принтерів працювати зараз?

Проблема може бути, що це була ваша мережа. Інший комп'ютер може не мати доступу в Інтернет, якщо Нортон був встановлений на комп'ютері, хостинг Інтернет-з'єднання ....

Old 28 січня 2008, 01:03
Донор групи

тільки в цьому комп'ютері є Нортон, другий ряд не хоча воно "вільне" Брандмауер програми. Я міг би просто тимчасово відключити брандмауер на обох комп'ютерах просто щоб побачити, якщо я можу додати принтер.
Old 28 січня 2008, 11:08
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав dfr200764 View Post
тільки в цьому комп'ютері є Нортон, другий ряд не хоча воно "вільне" Брандмауер програми. Я міг би просто тимчасово відключити брандмауер на обох комп'ютерах просто щоб побачити, якщо я можу додати принтер.
Це була б гарна ідея, але переконайтеся, що ви пам'ятаєте, щоб знову включити їх знову.

Old 28 січня 2008, 12:29
Донор групи

На жаль! doent вона, схоже, трохи сліпий різницю. Чи є які-небудь налаштування на маршрутизатор, що я можу налаштувати? Її Thompson SpeedTouch 585 маршрутизатором. Інша думка намагається створити віддалений робочий стіл з ПК наступного двері для доступу до цього? Що ви думаєте?
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Ноутбуки принтерів Здібності Lost On Shut Down dfr200764 Мережа, Модеми & VoIP 1 24 квітня 2009 07:38
Принтери Тера Мережа, Модеми & VoIP 7 8 жовтня 2008 10:43
Принтери Velcs Digital Imaging & Принтери 2 28 грудня 2007 10:04
Спільне використання принтерів gizzy Мережа, Модеми & VoIP 3 4 листопада 2007 03:24
Спільне використання принтера в netwrk? dfr200764 Мережа, Модеми & VoIP 1 25 червня 2007 10:27
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.