![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Я встановив бездротові мережі, з тим, що комп'ютер у спальні поруч можуть спільно використовувати інтернет з мого комп'ютера, який підключений до DSL Router. Крім того, я намагався робити принтер, підключений до комп'ютера з сусідньою тому мої діти можуть друкувати речі звідси, але безрезультатно. Обидва Vista як ОС, хоча в сусідню це Vista Basic. Я пішов до мережі і відкриття Центру, включена друк обміну, також упевнений, обидва мають однакову назву робочої групи і змінила мережа приватних основному .... Мені здається, я зробив все, що потрібно. Коли я йду по сусідству, і спробувати натисніть на кнопку "Додати принтер (мережі), вона не може знайти одну мережу. Чи повинен я фізично дати принтеру ім'я або IP-адреса або щось чи це проблема може бути брандмауер (на будь-якому ПК), що блокують доступ? У мене Нортон є 2007 з розмінування і косяк, як настроїти її дозволити друк ділити! Будь-які поради будуть оцінили. Велике спасибі заздалегідь. Дін |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви маєте рацію, Нортон, ймовірно, блокують його. Я мав цю проблему раніше. Це може бути біль у приклад. Спочатку спробуйте збираємося тут і робити кроки в списку. http://service1.symantec.com/support...on_nam&seg=hho Це має зробити це. Є дещо інші речі, які я рекомендую вам зробити це може допомогти отримати все працювало.
|
| |||
| |||
| Я зробив те, що ви сказали, і пішов до налаштувати брандмауер, але що я тоді виявив дуже тривожна! Я натиснув на цільового управління, а потім натиснути на активну вкладку, щоб відкрити таке: Він каже: "Ви в даний час пов'язаний з такими мережами: безпека / Опис У розділі 'Опис' говориться: мережа яких Gateway фізичної адреси 00147F AB97E з доменними Ian це не моя мережа !!!!! Я вважаю, я можу обмежити його якомога швидше?? |
|
| |||
| |||
| Я раджу вам спробувати обмежувати її і подивитися, що відбувається .... Якщо ви втрачаєте Інтернеті тоді щось інше, що відбувається. Ти низкою інших бездротових мереж?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| тільки що перевірив і там Arent будь-яких інших мереж, в області хоча зазвичай є 3 - 4 навколо і, як правило всі ці безпечні (ха-ха) Я обмежив цю мережу і мій Інтернет все ще працює! |
|
| |||
| |||
| Бачиш мережі є хоч? Чи можете ви отримати принтерів працювати зараз? Проблема може бути, що це була ваша мережа. Інший комп'ютер може не мати доступу в Інтернет, якщо Нортон був встановлений на комп'ютері, хостинг Інтернет-з'єднання ....
|
| |||
| |||
| тільки в цьому комп'ютері є Нортон, другий ряд не хоча воно "вільне" Брандмауер програми. Я міг би просто тимчасово відключити брандмауер на обох комп'ютерах просто щоб побачити, якщо я можу додати принтер. |
|
| |||
| |||
| Це була б гарна ідея, але переконайтеся, що ви пам'ятаєте, щоб знову включити їх знову.
|
| |||
| |||
| На жаль! doent вона, схоже, трохи сліпий різницю. Чи є які-небудь налаштування на маршрутизатор, що я можу налаштувати? Її Thompson SpeedTouch 585 маршрутизатором. Інша думка намагається створити віддалений робочий стіл з ПК наступного двері для доступу до цього? Що ви думаєте? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ноутбуки принтерів Здібності Lost On Shut Down | dfr200764 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 24 квітня 2009 07:38 |
| Принтери | Тера | Мережа, Модеми & VoIP | 7 | 8 жовтня 2008 10:43 |
| Принтери | Velcs | Digital Imaging & Принтери | 2 | 28 грудня 2007 10:04 |
| Спільне використання принтерів | gizzy | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 4 листопада 2007 03:24 |
| Спільне використання принтера в netwrk? | dfr200764 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 25 червня 2007 10:27 |
| Різьба Інструменти | |
| |