по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > В мрежа, модеми & VoIP

Register

Споделяне на принтер по netwrk?

Reply

Нишка Инструменти
Old 24 юни 2007, 15:08
Номер на групата

Default Споделяне на принтер по netwrk?

Здрасти

Имам създаде безжична домашна мрежа между този компютър и една съседка. Как да задам на принтера, така че да е accesible в мрежата?

благодарности

Декан
Old 25 юни 2007, 10:27
Член Група

Default Споделяне на принтер по netwrk?

няколко начина. -Лесният е да се прикрепва към компютър, който е на повечето (например, в къщата ми имам моя дом издокарвам и жена ми си е бизнес лаптоп; начало издокарвам е хубав много 24 / 7, така че имам принтер прикрепена тя него) щракнете с десния принтер> свойства> споделяне> кърлеж "сподели този принтер", даде му име, а след това отидете в друг компютър и карта го. Старт> Настройки> Принтери> добавяне на нови принтери> от мрежата> кърлеж "се свързват с този принтер" и влиза в '\ \ име на компютър, който е прикрепен към \ името на принтера ".

Минус кавичките, разбира се.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc