menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Sdílení tiskárny na netwrk?

Reply

Thread Nástroje
Old 24. června 2007, 15:08
Dárce Skupina

Default Sdílení tiskárny na netwrk?

Nazdar

Mám vytvořit bezdrátovou domácí síť mezi PC a ten vedle. Jak mohu nastavit tiskárnu tak, aby byl přístupný na síti?

díky

Děkan
Old 25. června 2007, 10:27
Člen Skupina

Default Sdílení tiskárny na netwrk?

několik způsobů. Nejjednodušší by bylo připojeno k počítači, který je na většině (například na mém domě jsem můj domov plošinu a moje žena má svého podnikání notebook, domácí plošinu je na skoro 24 / 7, tak jsem je tiskárna připojená to je), pak klikněte pravým tlačítkem myši tiskárny> vlastnosti> Sdílení> označte 'sdílet tuto tiskárnu', dát mu jméno, pak přejít na jiné počítače a map to. Start> Nastavení> Tiskárny> přidat nové tiskárny> z sítě> zatrhnout 'připojit k této tiskárně' a zadejte v '\ \ název počítače, který je připojen k \ jméno tiskárny'.

Méně uvozovek, samozřejmě.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Notebooky tiskáren Sdílení Schopnost Ztráty na Vypnout dfr200764 Sítě, Modemy & VoIP 1 24. dubna 2009 07:38
Sdílení tiskárny Tera Sítě, Modemy & VoIP 7 8. října 2008 10:43
Sdílení tiskárny přes bezdrátovou síť dfr200764 Sítě, Modemy & VoIP 8 28. leden 2008 12:29
Sdílení tiskárny Velcs Digitální zobrazovací & Tiskárny 2 28. prosince 2007 10:04
Sdílení tiskárny gizzy Sítě, Modemy & VoIP 3 4. listopadu 2007 03:24
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.