![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar Mám vytvořit bezdrátovou domácí síť mezi PC a ten vedle. Jak mohu nastavit tiskárnu tak, aby byl přístupný na síti? díky Děkan |
|
| |||
| |||
| několik způsobů. Nejjednodušší by bylo připojeno k počítači, který je na většině (například na mém domě jsem můj domov plošinu a moje žena má svého podnikání notebook, domácí plošinu je na skoro 24 / 7, tak jsem je tiskárna připojená to je), pak klikněte pravým tlačítkem myši tiskárny> vlastnosti> Sdílení> označte 'sdílet tuto tiskárnu', dát mu jméno, pak přejít na jiné počítače a map to. Start> Nastavení> Tiskárny> přidat nové tiskárny> z sítě> zatrhnout 'připojit k této tiskárně' a zadejte v '\ \ název počítače, který je připojen k \ jméno tiskárny'. Méně uvozovek, samozřejmě. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Notebooky tiskáren Sdílení Schopnost Ztráty na Vypnout | dfr200764 | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 24. dubna 2009 07:38 |
| Sdílení tiskárny | Tera | Sítě, Modemy & VoIP | 7 | 8. října 2008 10:43 |
| Sdílení tiskárny přes bezdrátovou síť | dfr200764 | Sítě, Modemy & VoIP | 8 | 28. leden 2008 12:29 |
| Sdílení tiskárny | Velcs | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 2 | 28. prosince 2007 10:04 |
| Sdílení tiskárny | gizzy | Sítě, Modemy & VoIP | 3 | 4. listopadu 2007 03:24 |
| Thread Nástroje | |
| |