μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Κοινή χρήση του εκτυπωτή σε netwrk;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 24 Ιουν. 2007, 15:08
Ομάδα Δωρητών

Default Κοινή χρήση του εκτυπωτή σε netwrk;

Γεια σου

Έχω δημιουργήσει ένα ασύρματο δίκτυο στο σπίτι αυτό μεταξύ υπολογιστή και τη μία δίπλα. Πώς μπορώ να ρυθμίσω τον εκτυπωτή ώστε να είναι προσβάσιμο με το δίκτυο;

ευχαριστώ

Dean
Old 25 Ιουν 2007, 10:27
Μέλος Ομάδα

Default Κοινή χρήση του εκτυπωτή σε netwrk;

ζευγάρι τρόπους. Ευκολότερο θα ήταν να επισυνάψει το έντυπο στο pc που είναι στην πιο (για παράδειγμα, στο σπίτι μου που έχω σπίτι μου εξέδρας και η γυναίκα μου έχει το laptop των επιχειρήσεων? Σπίτι εξέδρας είναι λίγο πολύ στις 24 / 7, γι 'αυτό τον εκτυπωτή που επισυνάπτεται IT IT) εκτυπωτή τότε κάντε δεξί κλικ> ιδιότητες> επιμερισμού> τσεκάρετε το μερίδιο αυτό εκτυπωτή ", δώστε ένα όνομα, τότε πηγαίνετε στο άλλο pc και χάρτη αυτό. Έναρξη> Ρυθμίσεις> εκτυπωτές> προσθήκη νέων εκτυπωτών> από το δίκτυο> tick 'σύνδεση με αυτόν τον εκτυπωτή "και εισάγετε το' \ \ όνομα υπολογιστή που είναι συνημμένη στην \ όνομα του εκτυπωτή.

Λιγότερο τα εισαγωγικά, φυσικά.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Φορητοί Η / Υ εκτυπωτών Ικανότητα Lost για Shut Down dfr200764 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 24 Απρ 2009 07:38
Εκτυπωτών Tera Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 7 8 Οκτ 2008 10:43
Κοινή χρήση εκτυπωτή σε ένα ασύρματο δίκτυο dfr200764 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 8 28 Ιαν 2008 12:29
Εκτυπωτών Velcs Digital Imaging & Printers 2 28 Δεκ. 2007 10:04
Κοινή χρήση εκτυπωτή gizzy Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 3 4η Νοεμβρίου 2007 03:24
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.