![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Έχω δημιουργήσει ένα ασύρματο δίκτυο στο σπίτι αυτό μεταξύ υπολογιστή και τη μία δίπλα. Πώς μπορώ να ρυθμίσω τον εκτυπωτή ώστε να είναι προσβάσιμο με το δίκτυο; ευχαριστώ Dean |
|
| |||
| |||
| ζευγάρι τρόπους. Ευκολότερο θα ήταν να επισυνάψει το έντυπο στο pc που είναι στην πιο (για παράδειγμα, στο σπίτι μου που έχω σπίτι μου εξέδρας και η γυναίκα μου έχει το laptop των επιχειρήσεων? Σπίτι εξέδρας είναι λίγο πολύ στις 24 / 7, γι 'αυτό τον εκτυπωτή που επισυνάπτεται IT IT) εκτυπωτή τότε κάντε δεξί κλικ> ιδιότητες> επιμερισμού> τσεκάρετε το μερίδιο αυτό εκτυπωτή ", δώστε ένα όνομα, τότε πηγαίνετε στο άλλο pc και χάρτη αυτό. Έναρξη> Ρυθμίσεις> εκτυπωτές> προσθήκη νέων εκτυπωτών> από το δίκτυο> tick 'σύνδεση με αυτόν τον εκτυπωτή "και εισάγετε το' \ \ όνομα υπολογιστή που είναι συνημμένη στην \ όνομα του εκτυπωτή. Λιγότερο τα εισαγωγικά, φυσικά. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Φορητοί Η / Υ εκτυπωτών Ικανότητα Lost για Shut Down | dfr200764 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 24 Απρ 2009 07:38 |
| Εκτυπωτών | Tera | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 7 | 8 Οκτ 2008 10:43 |
| Κοινή χρήση εκτυπωτή σε ένα ασύρματο δίκτυο | dfr200764 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 8 | 28 Ιαν 2008 12:29 |
| Εκτυπωτών | Velcs | Digital Imaging & Printers | 2 | 28 Δεκ. 2007 10:04 |
| Κοινή χρήση εκτυπωτή | gizzy | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 3 | 4η Νοεμβρίου 2007 03:24 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |