manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Dijeljenje pisača na netwrk?

Reply

Thread Tools
Old 24. lipnja 2007, 15:08
Donatorska Grupa

Default Dijeljenje pisača na netwrk?

Bok

Imam postaviti bežičnu kućnu mrežu između računala i jedan pokraj vrata. Kako mogu postaviti pisača tako da je accesible na mreži?

hvala

Dekanat
Old 25. lipnja 2007, 10:27
Member Group

Default Dijeljenje pisača na netwrk?

nekoliko načina. Najlakše bi bilo da ga priključiti na računalo koje se nalazi na većini (na primjer, u mojoj kući imam moj home opremiti i moja žena je njezin poslovni laptop; home katarka je ljepušan velik dio na 24 / 7, pa sam je pisač priključen to je) a zatim desnom tipkom miša kliknite pisač> Nekretnine> dijeljenje> kvačica "udio ovaj tiskar ', dajte naziv, a zatim prijeđite na drugi pc i karta it out. Start> Settings> pisače> dodavati nove pisače> iz mrežnog> kvačica 'povezuju na ovaj printer' i unijeti u '\ \ naziv računala koje je u privitku \ naziv pisača.

Manje navodnika, naravno.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Prijenosna računala Printer Sharing Sposobnost Lost o isključuje dfr200764 Networking, Modemi & VoIP 1 24. travanj 2009 07:38
Printer Sharing Tera Networking, Modemi & VoIP 7 8. listopad 2008 10:43
Sharing pisač preko bežične mreže dfr200764 Networking, Modemi & VoIP 8 28 siječanj 2008 12:29
Printer sharing Velcs Digital Imaging & Pisači 2 28. prosinac 2007 10:04
Dijeljenje pisača gizzy Networking, Modemi & VoIP 3 4. studeni 2007 03:24
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.