![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok Imam postaviti bežičnu kućnu mrežu između računala i jedan pokraj vrata. Kako mogu postaviti pisača tako da je accesible na mreži? hvala Dekanat |
|
| |||
| |||
| nekoliko načina. Najlakše bi bilo da ga priključiti na računalo koje se nalazi na većini (na primjer, u mojoj kući imam moj home opremiti i moja žena je njezin poslovni laptop; home katarka je ljepušan velik dio na 24 / 7, pa sam je pisač priključen to je) a zatim desnom tipkom miša kliknite pisač> Nekretnine> dijeljenje> kvačica "udio ovaj tiskar ', dajte naziv, a zatim prijeđite na drugi pc i karta it out. Start> Settings> pisače> dodavati nove pisače> iz mrežnog> kvačica 'povezuju na ovaj printer' i unijeti u '\ \ naziv računala koje je u privitku \ naziv pisača. Manje navodnika, naravno. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Prijenosna računala Printer Sharing Sposobnost Lost o isključuje | dfr200764 | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 24. travanj 2009 07:38 |
| Printer Sharing | Tera | Networking, Modemi & VoIP | 7 | 8. listopad 2008 10:43 |
| Sharing pisač preko bežične mreže | dfr200764 | Networking, Modemi & VoIP | 8 | 28 siječanj 2008 12:29 |
| Printer sharing | Velcs | Digital Imaging & Pisači | 2 | 28. prosinac 2007 10:04 |
| Dijeljenje pisača | gizzy | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 4. studeni 2007 03:24 |
| Thread Tools | |
| |