menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Zdieľanie tlačiarne na netwrk?

Reply

Thread Tools
Old 24. júna 2007, 15:08
Darcu Skupina

Default Zdieľanie tlačiarne na netwrk?

Nazdar

Mám vytvoriť bezdrôtovú domácu sieť medzi PC a ten vedľa. Ako môžem nastaviť tlačiareň tak, aby bol prístupný na sieti?

vďaka

Dekan
Old 25. júna 2007, 10:27
Člen Skupina

Default Zdieľanie tlačiarne na netwrk?

niekoľko spôsobov. Najjednoduchšie by bolo pripojené k počítaču, ktorý je na väčšine (napríklad na mojom dome som môj domov plošinu a moja žena má svojho podnikania notebook, domáci plošinu je na skoro 24 / 7, tak jsem je tlačiareň pripojená to je), potom kliknite pravým tlačidlom myši tlačiarne> vlastnosti> Zdieľanie> označte 'zdieľať túto tlačiareň', dať mu meno, potom prejsť na iné počítače a máp to. Štart> Nastavenia> Tlačiarne> pridať nové tlačiarne> z siete> zatrhnout 'pripojiť k tejto tlačiarni' a zadajte v '\ \ názov počítača, ktorý je pripojený k \ meno tlačiarne'.

Menej úvodzoviek, samozrejme.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Notebooky tlačiarní Zdieľanie Schopnosť Straty na Vypnúť dfr200764 Siete, Modemy & VoIP 1 24. apríla 2009 07:38
Zdieľanie tlačiarne Tera Siete, Modemy & VoIP 7 8. októbra 2008 10:43
Zdieľanie tlačiarne cez bezdrôtovú sieť dfr200764 Siete, Modemy & VoIP 8 28. január 2008 12:29
Zdieľanie tlačiarne Velcs Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 2 28. decembra 2007 10:04
Zdieľanie tlačiarne gizzy Siete, Modemy & VoIP 3 4. novembra 2007 03:24
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.