мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Дељење штампача на нетурк?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 24. јуни 2007, 15:08
Донаторска Група

Default Дељење штампача на нетурк?

Бок

Имам поставити бежичну кућну мрежу између рачунара и један поред врата. Како могу поставити штампача тако да је аццесибле на мрежи?

хвала

Деканат
Old 25. јуни 2007, 10:27
Мембер Гроуп

Default Дељење штампача на нетурк?

неколико начина. Најлакше би било да га прикључити на рачунар које се налази на већини (на пример, у мојој кући имам мој дом опремити и моја жена је њен пословни лаптоп; хоме катарка је згодан велик део на 24 / 7, па сам је штампач прикључен то је) а затим десним тастером миша кликните штампач> Некретнине> дељење> квачица "удео данашји тискар ', дајте назив, а затим пређите на други пц и улазница ит оут. Старт> Сеттингс> штампаче> додавати нове штампаче> из мрежног> квачица 'повезују на овај принтер' и унети у '\ \ име рачунара које је у прилогу \ назив штампача.

Мање наводника, наравно.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц