менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Спільне використання принтера в netwrk?

Reply

Різьба Інструменти
Old 24 червня 2007, 15:08
Донор групи

Default Спільне використання принтера в netwrk?

Привіт

Я створила бездротову домашню мережу між цим комп'ютером і одним рядом. Як мені налаштувати принтер так, щоб це під'їзд в мережі?

спасибо

Дін
Old 25 червня 2007, 10:27
Член групи

Default Спільне використання принтера в netwrk?

кілька способів. Найпростіший було б прикласти його до комп'ютера, який на більшість (наприклад, в моєму будинку, у мене є будинок Ріг і моєю дружиною свого бізнесу ноутбука; додому установка перебуває на майже 24 / 7, тому в мене принтер, підключений IT IT), то принтер правою кнопкою> Властивості> Sharing> Частка галочку з цього принтера ', дати йому ім'я, а потім перейти на інший комп'ютер і карта його. Пуск> Налаштування> Принтери> додати нові принтери> з мережі> галочку "Підключитися до даного принтера" і введіть у "\ \ ім'я ПК, що це додає \ ім'я принтера.

Менш лапках, звичайно.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.