![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| хей, Опитах се да мрежов 2 компютъра с помощта на ключ. и той е свързан. Но когато се опитам да дам достъп до интернет и на двете звена, те стават бавно. Имам DSL план на 384kbps, и аз се чудех дали 384kbps, че ще бъдат разделени на 192kbps на всеки компютър? ако това е случай, как мога да направя малко по-бързо? от помощ ще бъде оценена |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Машините стават бавно или интернет?
Какви са машини се използват за онлайн ... Уеб браузъра? Изтегляне на големи медии? YouTube? Може би те имат някои зловреден софтуер за тях това е достъп до Интернет малко прекалено. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Интернет връзката трябва бавно. Аз тестват връзката с YouTube и буферните времето се промени, тя беше там малко по-бавно. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Прост въпрос общо с икони | kinnith93 | Windows операционни системи | 9 | 3 октомври 2008 12:55 |
| Simple партида файл? | JavaJoe | Windows операционни системи | 1 | 1-во Фев 2008 03:42 |
| Бърз въпрос за 802.11b и 802,11 грама безжична мрежа | r11ckp | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 25 Окт 2007 15:04 |
| Simple бързо им обратно горе? | Khechog | Общи Софтуер Чат | 4 | 30ти септември 2007 15:15 |
| Прост въпрос ... | crimson123 | В мрежа, модеми & VoIP | 7 | 27 април 2007 12:30 |
| Нишка Инструменти | |
| |