![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ej, ja pokušao to mreža 2 računala pomoću prekidača. i povezane. ali našto JA pokušati dati pristup internetu na obje jedinice, one postaju spori. Imam DSL plan 384kbps, i bio sam zadivljen ako 384kbps da bi se podijeliti na 192kbps svakom PC? Ako to je slučaj Kako mogu napraviti da se još malo brže? bilo koji pomoć bi bilo poštovati |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Strojeva postati spori ili Interneta?
| |||
| |||
| internet priključak got sporije. i testiran u vezi s YouTubea i tampon promjena vremena, on je otišao malo sporije. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pitanje Jednostavan za napraviti sa ikonama | kinnith93 | Windows Operating Systems | 9 | 3. listopad 2008 12:55 |
| Jednostavni batch file? | JavaJoe | Windows Operating Systems | 1 | 1. veljača 2008 03:42 |
| A quick pitanje na 802.11g bežična 802.11b i umrežavanje | r11ckp | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 25. listopad 2007 15:04 |
| Jednostavni brzi inkrementalni kopiju? | Khechog | Općenito Software Chat | 4 | 30. Ruj 2007 15:15 |
| Jednostavno pitanje ... | crimson123 | Networking, Modemi & VoIP | 7 | 27. travanj 2007 12:30 |
| Thread Tools | |
| |