![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| hé, Megpróbáltam 2 hálózati számítógépek segítségével válthatunk. és csatlakozik. de ha megpróbálom, hogy internet-hozzáférést mind az egységek válnak lassú. Van egy DSL 384kbps tervét, és arra gondoltam, hogy ha 384kbps lenne osztva az 192kbps minden PC? Ha ez az eset hogyan érhetem el, hogy még egy kicsit gyorsabban? akármi segít akar lenni méltányol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A gépek lassan vált vagy az internet?
| |||
| |||
| Az internet-kapcsolat van lassabb. Teszteltem a kapcsolatot a YouTube és a puffert időben változott, akkor ment egy kicsit lassabb. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Egyszerű kérdés, hogy az ikonok | kinnith93 | A Windows operációs rendszerek | 9 | 3. október 2008 12:55 |
| Egyszerű batch file? | JavaJoe | A Windows operációs rendszerek | 1 | 1. február 2008 03:42 |
| Egy gyors kérdés a 802.11b és 802.11g vezeték nélküli hálózati | r11ckp | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 25. október 2007 15:04 |
| Egyszerű gyors inkrementális back up? | Khechog | General Chat szoftver | 4 | 30. Szeptember 2007 15:15 |
| Egy egyszerű kérdés ... | crimson123 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 7 | 27. április 2007 12:30 |
| Téma eszközök | |
| |