![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| ei, Bandžiau tinklas 2 kompiuterių, naudojant jungiklis. ir jis prijungtas. bet kai bandau duoti prieigą prie interneto tiek vienetų, jie tampa lėta. turiu DSL planas 384kbps, ir man buvo įdomu, jei 384kbps būtų padalytas į 192kbps prie kiekvieno kompiuterio? jei tai byla, kaip aš galiu truputį greičiau? bet kokią pagalbą būtų galima įvertinti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mašinos tampa lėtai arba internetu?
Kokios mašinos naudojama internete ... Naršyti internete? Atsisiunčia Didelės žiniasklaida? YouTube? Gal jie turi tam tikrą jų kenkėjiška programa, kuri turi prieigą prie interneto tiek per daug. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| internetas got lėčiau. I bandomi su "YouTube" ir buferinės laiko atžvilgiu pasikeitė, ji nuėjo truputį lėčiau. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Paprastas klausimas, daryti su Ikona | kinnith93 | Windows "operacinės sistemos | 9 | 3 spalis, 2008 12:55 |
| Paprasta partijos bylą? | JavaJoe | Windows "operacinės sistemos | 1 | 1 vasaris 2008 03:42 |
| Greitas klausimas dėl 802.11b ir 802.11g bevielio tinklo | r11ckp | Networking, Modems & VoIP | 1 | 25 spalis 2007 15:04 |
| Paprasta greitai Pavieniai atsargines kopijas? | Khechog | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 4 | 30 rugsėjis 2007 15:15 |
| Paprastas klausimas ... | crimson123 | Networking, Modems & VoIP | 7 | Balandis 27, 2007 12:30 |
| Temos įrankiai | |
| |