![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| агов, Я намагався поєднати 2 комп'ютера за допомогою перемикача. і це пов'язано. Але коли я намагаюся дати доступ до Інтернету для обох одиниць, вони стали повільно. У мене є DSL плану 384kbps, і мені було цікаво, якщо що 384 кбіт буде розділений на 192kbps для кожного ПК? Якщо ця справа Як я можу зробити ще трохи швидше? будь-яка допомога б оцінив |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Машина почала повільно або в інтернеті?
Які машини використовуються в Інтернеті ... Перегляду веб-сторінок? Завантаження великих ЗМІ? YouTube? Може бути, вони мають деякі шкідливі програми на них, що є доступ до Інтернету дуже багато. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| підключення до Інтернету отримали повільніше. Я перевірив з'єднання з YouTube і буферної час змінився, він пішов трохи повільніше. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Простий питання, робити з іконами | kinnith93 | Операційні системи Windows | 9 | 3 жовтня 2008 12:55 |
| Простий пакетний файл? | JavaJoe | Операційні системи Windows | 1 | 1 лютого 2008 03:42 |
| Швидкий питання про 802.11b і 802.11g бездротових мереж | r11ckp | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 25 жовтня 2007 15:04 |
| Прості швидкі додаткові резервні копії? | Khechog | General Software чат | 4 | 30 вересня 2007 15:15 |
| Просте запитання ... | crimson123 | Мережа, Модеми & VoIP | 7 | 27 квітня 2007 12:30 |
| Різьба Інструменти | |
| |