![]() |
|
| |||
| |||
| Имам били toying с идеята да се VoIP, но знам, че Vonage има правни проблеми, така че аз не искам да ходя там. Какво може да кажете на никого за мен Skype? Дали тя жизнеспособна алтернатива? Професионалистите? Потр.? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам само dabbled с Windows Skype, без допълнителен хардуер.
| |||
| |||
| Аз не съм сигурен, че всички детайли, но е бил помолен от приятел, че те са дадени с решение на съда да не се предприемат за всички нови клиенти. Реших, ако има по съдебен ред участват, трябва да бъдат сериозни. ;) |
|
| |||
| |||
| Аз използват Skype за моите разговори в чужбина и той работи толкова добре за мен, че аз никога ventured за някаква друга програма. когато отида в Китай и да провеждате разговори към САЩ, и вероятно ще фалират. Skype дойде да ми resue по онова време. |
|
| |||
| |||
| Аз съм правиш някои работят за една компания има във Великобритания, така че аз съм с надеждата, че той ще дойде да ме спасиш, също. Разбира се, ако можех да получите тази разлика във времето работи в съзнанието ми, ще бъда много по-добре. LOL |
|
| |||
| |||
| Мисля, че едно нещо, което ме е загрижена за VoIP лудост е това, което се случва, ако ви електроенергия излиза. Вие сте без телефон на всички, и това може да е случаят, когато искате NEED един. С земя линия, най-малко, толкова дълго, колкото да не са електрически телефона, все още имате услуга и да се свържеш с някого, в случай на извънредна ситуация. Как действа VoIP справим с това? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ползвам Skype да говоря с приятели, без никакви проблеми досега. Един от моите приятели да се използва Skype повикване mobiles и земя линии и спестява значително по негова повиквания. Mamab знаеш ли някой, който използва само VOIP?. Тъй като все още съм, че повечето потребители ще имат повече от един телефон. Имам и двете земя линия и мобилни устройства.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Моята система: #
|
|
| |||
| |||
| Плюс доста хора имат мобилни телефони. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Регистър на броя на sipgate, това ще бъде една от най-добрия вариант аз вярвам. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Skype и HotRecorder | steve689 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 6 | 10-ти септември 2009 година 09:23 |
| IM MSN & Skype програма | lawrietech | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 8 | 7 Март 2009 17:29 |
| Skype - Нова страница се зарежда? | geektrainer | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 1 | 21 Юни 2008 02:18 |
| Newbie иска да получи Skype съвети моля. | ken979 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 11 | 26 Окт 2007 11:38 |
| Нишка Инструменти | |
| |