![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Byl jsem koketování s myšlenkou, jak se VoIP, ale vím, že je Vonage s právními problémy, a tak nechci jít tam. Co může mi někdo říct o Skype? Je možné alternativě? Pros? Nevýhody?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mám jen montoval s okny skype bez dodatečného hardwaru.
|
|||
|
|||
|
Nejsem si jistý všechny podrobnosti, ale řekl, příteli, že se dostaly na soudní příkaz, aby ne mít na všech nových zákazníků. Myslel jsem, pokud to soudní příkaz týká, musí být vážné. ;)
|
|
|
|||
|
|||
|
mám používat Skype pro mé volání v zahraničí a funguje tak dobře pro mě, že jsem nikdy podniknutý pro jiný program. Když přejdu z Číny, a pokud je i volání do USA, zřejmě by i zkrachovat. skype přijde do mého resue v té době.
|
|
|
|||
|
|||
|
Já dělám nějakou práci pro společnost, že v Anglii, tak jsem doufat, že si přijdou na mou záchranu taky. Samozřejmě, kdybych mohl dostat právě tento časový rozdíl pracovala v mé mysli, já bych se mnohem lépe. LOL
|
|
|
|||
|
|||
|
Myslím, že jedna věc, která mě znepokojuje VoIP bláznění je co se stane, když vaše elektřiny zhasne. Jste bez telefonu vůbec, a může se jednat o případ, kdy byste potřebovat. Díky pevné linky, alespoň tak dlouho, dokud nemáte elektrické telefon, stále máte službu a můžete kontaktovat někdo v případě nouze. Jak funguje VoIP zvládnout?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
I use Skype mluvit s přáteli bez problémů, zatím. Jeden z mých přátel používá Skype pro volání mobil a pevné linky a výrazně ušetří na jeho volání. Mamab víte, že někdo používá pouze VOIP?. Zatím myslím většina uživatelů má více než jeden telefon. Mám i pevné linky a mobilní telefony.
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Citace:
Můj systém: #
|
|
|
|||
|