μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19 του Απρίλη 2007, 11:18
Μέλος Ομάδα

Default Skype

Έχω toying με την ιδέα να VoIP, αλλά γνωρίζουμε ότι η Vonage έχει νομικά προβλήματα, γι 'αυτό δεν θέλουν να πάνε εκεί. Τι μπορεί κάποιος να μου πει σχετικά με το Skype; Είναι μια βιώσιμη εναλλακτική λύση; Pros; Cons;
Old 19 του Απρίλη 2007, 13:02
Διαχειριστής Ομάδα

Default Skype

Έχω μόνο dabbled με παράθυρα skype δεν με πρόσθετο υλικό.

Δεν είχα προβλήματα με αυτό, αλλά την απλή εγκατάσταση.

Δεν ισχύει VoIP.

Τι συνέβη με vonage;

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20 Απρ 2007, 19:50
Μέλος Ομάδα

Default Skype

Δεν είμαι σίγουρος για όλες τις λεπτομέρειες, αλλά είχε πει σε ένα φίλο ότι θα είχαν ένα δικαστήριο για να μην αναλάβει καμία νέους πελάτες. Σκέφτηκα, αν υπάρχει μια δικαστική απόφαση που εμπλέκονται, θα πρέπει να είναι σοβαρές. ?)
Old 22 Απρ 2007, 00:10
Μέλος Ομάδα

Default Skype

i κάνουμε χρήση του Skype για κλήσεις μου στο εξωτερικό και λειτουργεί τόσο καλά για μένα που ποτέ δεν ventured για κάποιο άλλο πρόγραμμα. Όταν πηγαίνω στην Κίνα και αν κάνω κλήσεις προς ΗΠΑ, και θα μπορούσε πιθανότατα να κηρύξει πτώχευση. skype έρχεται να μου resue την εποχή εκείνη.
Old 24 Απριλίου 2007, 20:07
Μέλος Ομάδα

Default Skype

Κάνω κάποια εργασία για μια εταιρεία που υπάρχει στο Ηνωμένο Βασίλειο, οπότε είμαι ελπίζοντας ότι θα έρθει να μου διάσωση, πάρα πολύ. Φυσικά, αν θα μπορούσα να πάρετε αυτή τη φορά διαφορά επεξεργάστηκε στο μυαλό μου, θα ήθελα να είναι πολύ καλύτερη κατάσταση. LOL
Old 25η Απριλίου 2007, 08:23
Μέλος Ομάδα

Default Skype

Πιστεύω ότι ένα πράγμα που μου έχει να ανησυχεί για το VoIP μανία είναι τι θα συμβεί αν σας ηλεκτρισμού σβήσει. Είσαι ΧΩΡΙΣ τηλέφωνο σε όλα, και εκεί μπορεί να είναι μια περίπτωση που έχετε ανάγκη. Με ένα σταθερό, τουλάχιστον, στο βαθμό που δεν έχετε ένα ηλεκτρικό τηλέφωνο, θα εξακολουθούν να έχουν υπηρεσία και μπορεί να επικοινωνήσει κάποιος σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Πώς το χειρίζεται αυτό το VoIP;
Old 26 Απρ 2007, 03:49
Ομάδα Δωρητών

Default Skype

Χρησιμοποιώ το Skype για να μιλήσω με φίλους που δεν προβλήματα μέχρι σήμερα. Ένας από τους φίλους μου να χρησιμοποιεί το Skype και κλήσεων κινητών επίγειων γραμμών και αποθηκεύει σημαντικά για την κλήσεις. Mamab ξέρεις κανέναν που χρησιμοποιεί μόνο VOIP;. Μέχρι στιγμής όμως θα ήθελα να πιστεύω οι περισσότεροι χρήστες έχουν περισσότερα από ένα τηλέφωνο. Έχω τόσο σταθερό και κινητό.

Το σύστημά μου: Mcbee C2D

Processor (s):
Intel Core2Duo E6600
Motherboard:
Asus P5W-DH Deluxe
Μνήμες:
Corsair 2 x 1Gb
Κάρτα γραφικών (ες):
XFX 7600GT XXX
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
Samsung320Gb,
Optical Drive (s):
LG DVD RW
Υπόθεση / PSU:
600W
Ψύξη:
AC FREEZER 7 Pro
Network / Internet:
Αρχική δικτύου ενσύρματες και ασύρματες. B
Monitor (ες):
2x LG 19 "LCD DVI.
Operating System (s):
Windows XP Home SP3
Old 26 Απρ 2007, 03:57
Banned Ομάδα

Default Skype

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας mamab View Post
Πιστεύω ότι ένα πράγμα που μου έχει να ανησυχεί για το VoIP μανία είναι τι θα συμβεί αν σας ηλεκτρισμού σβήσει. Είσαι ΧΩΡΙΣ τηλέφωνο σε όλα, και εκεί μπορεί να είναι μια περίπτωση που έχετε ανάγκη. Με ένα σταθερό, τουλάχιστον, στο βαθμό που δεν έχετε ένα ηλεκτρικό τηλέφωνο, θα εξακολουθούν να έχουν υπηρεσία και μπορεί να επικοινωνήσει κάποιος σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Πώς το χειρίζεται αυτό το VoIP;
Είναι προφανές ότι δεν μπορεί να Mamab και ο μόνος τρόπος γύρου θα ήταν να έχουμε ένα UPS (Uninteruptable Power Supply), η οποία μπορεί να είναι καλή για μια-δυο ώρες.

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
Μνήμες:
1gb
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI Radeon x1050
Κάρτα Ήχου:
ρομβοειδών xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
antech/x-power585
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
ασύρματο
Monitor (ες):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
Windows XP
Old 26 Απρ 2007, 03:59
Διαχειριστής Ομάδα

Default Skype

Πλέον πολλοί άνθρωποι έχουν κινητά τηλέφωνα.
Old 29η Ιουν 2007, 21:21
Μέλος Ομάδα

Default Skype

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας mamab View Post
Κάνω κάποια εργασία για μια εταιρεία που υπάρχει στο Ηνωμένο Βασίλειο, οπότε είμαι ελπίζοντας ότι θα έρθει να μου διάσωση, πάρα πολύ. Φυσικά, αν θα μπορούσα να πάρετε αυτή τη φορά διαφορά επεξεργάστηκε στο μυαλό μου, θα ήθελα να είναι πολύ καλύτερη κατάσταση. LOL
Γεια σου,
Εγγραφή του αριθμού με το sipgate, ότι θα είναι ένα από τα καλύτερη επιλογή πιστεύω.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Skype και HotRecorder steve689 E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 6 10 Σεπτεμβρίου 2009 09:23
IM MSN & Skype Πρόγραμμα lawrietech E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 8 7η Μαρ 2009 17:29
Skype - Νέα σελίδα φορτίων;; geektrainer E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 1 21 Ιουν 2008 02:18
Newbie θέλει να skype συμβουλές σας παρακαλώ. ken979 E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 11 26 Οκτ 2007 11:38
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.