![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω toying με την ιδέα να VoIP, αλλά γνωρίζουμε ότι η Vonage έχει νομικά προβλήματα, γι 'αυτό δεν θέλουν να πάνε εκεί. Τι μπορεί κάποιος να μου πει σχετικά με το Skype; Είναι μια βιώσιμη εναλλακτική λύση; Pros; Cons; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω μόνο dabbled με παράθυρα skype δεν με πρόσθετο υλικό.
| |||
| |||
| Δεν είμαι σίγουρος για όλες τις λεπτομέρειες, αλλά είχε πει σε ένα φίλο ότι θα είχαν ένα δικαστήριο για να μην αναλάβει καμία νέους πελάτες. Σκέφτηκα, αν υπάρχει μια δικαστική απόφαση που εμπλέκονται, θα πρέπει να είναι σοβαρές. ?) |
|
| |||
| |||
| i κάνουμε χρήση του Skype για κλήσεις μου στο εξωτερικό και λειτουργεί τόσο καλά για μένα που ποτέ δεν ventured για κάποιο άλλο πρόγραμμα. Όταν πηγαίνω στην Κίνα και αν κάνω κλήσεις προς ΗΠΑ, και θα μπορούσε πιθανότατα να κηρύξει πτώχευση. skype έρχεται να μου resue την εποχή εκείνη. |
|
| |||
| |||
| Κάνω κάποια εργασία για μια εταιρεία που υπάρχει στο Ηνωμένο Βασίλειο, οπότε είμαι ελπίζοντας ότι θα έρθει να μου διάσωση, πάρα πολύ. Φυσικά, αν θα μπορούσα να πάρετε αυτή τη φορά διαφορά επεξεργάστηκε στο μυαλό μου, θα ήθελα να είναι πολύ καλύτερη κατάσταση. LOL |
|
| |||
| |||
| Πιστεύω ότι ένα πράγμα που μου έχει να ανησυχεί για το VoIP μανία είναι τι θα συμβεί αν σας ηλεκτρισμού σβήσει. Είσαι ΧΩΡΙΣ τηλέφωνο σε όλα, και εκεί μπορεί να είναι μια περίπτωση που έχετε ανάγκη. Με ένα σταθερό, τουλάχιστον, στο βαθμό που δεν έχετε ένα ηλεκτρικό τηλέφωνο, θα εξακολουθούν να έχουν υπηρεσία και μπορεί να επικοινωνήσει κάποιος σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Πώς το χειρίζεται αυτό το VoIP; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Χρησιμοποιώ το Skype για να μιλήσω με φίλους που δεν προβλήματα μέχρι σήμερα. Ένας από τους φίλους μου να χρησιμοποιεί το Skype και κλήσεων κινητών επίγειων γραμμών και αποθηκεύει σημαντικά για την κλήσεις. Mamab ξέρεις κανέναν που χρησιμοποιεί μόνο VOIP;. Μέχρι στιγμής όμως θα ήθελα να πιστεύω οι περισσότεροι χρήστες έχουν περισσότερα από ένα τηλέφωνο. Έχω τόσο σταθερό και κινητό.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Το σύστημά μου: #
|
|
| |||
| |||
| Πλέον πολλοί άνθρωποι έχουν κινητά τηλέφωνα. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Εγγραφή του αριθμού με το sipgate, ότι θα είναι ένα από τα καλύτερη επιλογή πιστεύω. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Skype και HotRecorder | steve689 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 6 | 10 Σεπτεμβρίου 2009 09:23 |
| IM MSN & Skype Πρόγραμμα | lawrietech | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 8 | 7η Μαρ 2009 17:29 |
| Skype - Νέα σελίδα φορτίων;; | geektrainer | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 1 | 21 Ιουν 2008 02:18 |
| Newbie θέλει να skype συμβουλές σας παρακαλώ. | ken979 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 11 | 26 Οκτ 2007 11:38 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |