![]() |
|
| |||
| |||
| Sam toying s idejom dobivanje VoIP, ali znamo da je Vonage vlasništvo pravnih problema, tako da ne želim ići tamo. Šta možemo nikome reci mi o Skype? Da li je to održiv alternativa? Profesionalac? Cons? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imam samo dabbled sa skype prozori bez dodatni hardver.
| |||
| |||
| Nisam siguran u sve detalje, ali je rekao prijatelj da su dobila sudski nalog da se ne preuzimaju nikakve nove kupce. Sam shvatio, ako ima sudskog naloga uključenih, mora biti ozbiljna. ;) |
|
| |||
| |||
| JA dont koristite Skype za moje pozive u inozemstvo i to radi tako dobro za mene da ja nikada ventured se za neki drugi program. kad idem u Kini, a ako i upućivanje poziva u SAD-u, ja bih vjerojatno bankrotirati. Skype dolazi na moj resue u to vrijeme. |
|
| |||
| |||
| Ja sam radiš neki posao za tu kompaniju u Velikoj Britaniji, tako da sam u nadi da ćete doći u moje spašavanja, previše. Naravno, ako sam mogao dobiti samo ovaj put razlika razrađen u mojoj glavi, ja bih se puno bolje. LOL |
|
| |||
| |||
| Mislim da je jedna stvar koja me zabrinjava VoIP zaluđeni je što će se dogoditi ako vaš struja ide van. You're bez telefona uopće i postoji svibanj biti slučaj kojima biste MORAJU jedan. Sa zemljišta crta, barem, kao čeznuti kao te dont 'imati električne telefon, vi još uvijek imate uslugu i mogu nekoga kontaktirati u slučaju nužde. Kako VoIP hvataljka ovaj? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I koristite Skype za razgovor s prijateljima, bez problema do sada. Jedan od mojih prijatelja Skype koristi za pozivanje mobitelu i zemljišta linije i znatno uštedjeti na njegove pozive. Mamab Znate li itko da koristi samo VOIP?. Kao što je još bih misliti većina korisnika imati više od jednog telefona. Imam obje zemlje liniju i mobitel.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
My System: #
|
|
| |||
| |||
| Plus puno ljudi koji imaju mobilne telefone. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Registriraj se broj s sipgate, koja će biti jedna od najboljih opcija vjerujem. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Skype i HotRecorder | steve689 | Email, VoIP & IM Razgovor | 6 | 10 rujan 2009 09:23 |
| IM MSN i Skype programa | lawrietech | Email, VoIP & IM Razgovor | 8 | 7. ožujak 2009 17:29 |
| Skype - Nova stranica učitava? | geektrainer | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 21. lipnja 2008 02:18 |
| Newbie želi dobiti skype savjete molim. | ken979 | Email, VoIP & IM Razgovor | 11 | 26. listopad 2007 11:38 |
| Thread Tools | |
| |