kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

Reply

Téma eszközök
Old Április 19 2007, 11:18
Csoport tagja

Default Skype

Már toying azzal a gondolattal, hogy a VoIP kapok, de tudom, hogy Vonage a jogi problémákat, ezért nem akarok menni. Mit tud akárki mondani Skype? Ez egy életképes alternatíva? Pros? Cons?
Old Április 19 2007, 13:02
Administrator Group

Default Skype

Csak a Windows dabbled Skype nem kiegészítő hardverrel.

Nem volt probléma, de az egyszerű beállítás.

Nem igaz, VoIP.

Mi történt vonage?

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Április 20 2007, 19:50
Csoport tagja

Default Skype

Nem vagyok benne biztos, az összes adatot, de azt mondta egy barátjának, hogy kaptak egy bírósági végzés, hogy nem vesz minden új ügyfeleket. Gondoltam, ha van egy bírósági végzés szó, meg kell komoly. ;)
Old Április 22 2007, 00:10
Csoport tagja

Default Skype

Én használja a Skype az én tengerentúli hívások és működik olyan jól nekem, hogy én soha nem merészkedett ki egy másik programot. mikor megy a Kína és ha kéri, hogy az Egyesült Államok, akkor valószínűleg megy csődbe. Skype jön az én resue abban az időben.
Old Április 24 2007, 20:07
Csoport tagja

Default Skype

Csinálok néhány munkát a társaság létezik, az Egyesült Királyságban, így remélem, hogy fog jönni az én mentő is. Természetesen, ha én is csak ezt a különbséget dolgozta ki az agyamban, én lennék sokkal jobban ki. LOL
Old Április 25 2007, 08:23
Csoport tagja

Default Skype

Azt hiszem, egy dolog, ami engem aggódik a VoIP őrület van, hogy mi történik, ha a villamos kimegy. Te nélküli telefont is, és az is lehet, ha Önnek szüksége van. A szárazföldi sor, legalábbis, amíg nem rendelkezik elektromos telefont, akkor még szolgáltatás és kapcsolatba tud lépni egy vészhelyzet esetén. Hogyan működik a VoIP oldani?
Old Április 26 2007, 03:49
Donor Group

Default Skype

I use Skype beszélni barátok nélkül eddig probléma. Egy barátom használ Skype hívás mobilok és szárazföldi vonalak és ment jelentősen saját hívásokat. Mamab tudod, hogy bárki használ VOIP csupán?. Még azt hiszem, a legtöbb felhasználó már több mint egy telefon. Én mind szárazföldi vonal és a mobil.

My System: Mcbee C2D

Processzor (ok):
Intel Core2Duo E6600
Alaplap:
Asus P5W-DH Deluxe
RAM memória:
Corsair 2 x 1Gb
Grafikus kártya (k):
XFX 7600GT xxx
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
Samsung320Gb,
Optikai meghajtó (k):
LG DVD RW -
Case / tápegység:
600W
Hűtés:
AC Freezer 7 Pro
Hálózat / Internet:
Otthoni hálózat vezetékes és vezeték nélküli. B.
Monitor (ok):
2x LG 19 "LCD DVI.
Operációs rendszer (ek):
Windows XP Home SP3
Old Április 26 2007, 03:57
Tiltott Group

Default Skype

Idézet:
Originally Posted by mamab View Post
Azt hiszem, egy dolog, ami engem aggódik a VoIP őrület van, hogy mi történik, ha a villamos kimegy. Te nélküli telefont is, és az is lehet, ha Önnek szüksége van. A szárazföldi sor, legalábbis, amíg nem rendelkezik elektromos telefont, akkor még szolgáltatás és kapcsolatba tud lépni egy vészhelyzet esetén. Hogyan működik a VoIP oldani?
Ez nyilvánvalóan nem Mamab és csak fordítva lenne, hogy a UPS (Uninteruptable Power Supply), amely jó pár óra.

My System: #

Processzor (ok):
Intel P4
Alaplap:
ECS 915pla2
RAM memória:
1gb
Grafikus kártya (k):
ATI Radeon x1050
Hangkártya:
Diamond xtreme 7,1
Merevlemez (ek):
160GB
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Case / tápegység:
antech/x-power585
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
vezeték nélküli
Monitor (ok):
Philips 109b6 19 "CRT
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old Április 26 2007, 03:59
Administrator Group

Default Skype

Plusz egy csomó ember mobiltelefonok.
Old Június 29 2007, 21:21
Csoport tagja

Default Skype

Idézet:
Originally Posted by mamab View Post
Csinálok néhány munkát a társaság létezik, az Egyesült Királyságban, így remélem, hogy fog jönni az én mentő is. Természetesen, ha én is csak ezt a különbséget dolgozta ki az agyamban, én lennék sokkal jobban ki. LOL
Szia,
Regisztráljon a számot a sipgate, ez lesz az egyik legjobb választás, azt hiszem.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
A Skype és a HotRecorder steve689 E-mail, a VoIP és IM Vitalap 6 Szeptember 10, 2009 09:23
IM MSN és Skype Program lawrietech E-mail, a VoIP és IM Vitalap 8 7. március 2009 17:29
Skype - Új oldal,? geektrainer E-mail, a VoIP és IM Vitalap 1 21. június 2008 02:18
Newbie meg akar skype tanácsot kérek. ken979 E-mail, a VoIP és IM Vitalap 11 26. október 2007 11:38
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.