![]() |
|
| |||
| |||
| Már toying azzal a gondolattal, hogy a VoIP kapok, de tudom, hogy Vonage a jogi problémákat, ezért nem akarok menni. Mit tud akárki mondani Skype? Ez egy életképes alternatíva? Pros? Cons? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Csak a Windows dabbled Skype nem kiegészítő hardverrel.
| |||
| |||
| Nem vagyok benne biztos, az összes adatot, de azt mondta egy barátjának, hogy kaptak egy bírósági végzés, hogy nem vesz minden új ügyfeleket. Gondoltam, ha van egy bírósági végzés szó, meg kell komoly. ;) |
|
| |||
| |||
| Én használja a Skype az én tengerentúli hívások és működik olyan jól nekem, hogy én soha nem merészkedett ki egy másik programot. mikor megy a Kína és ha kéri, hogy az Egyesült Államok, akkor valószínűleg megy csődbe. Skype jön az én resue abban az időben. |
|
| |||
| |||
| Csinálok néhány munkát a társaság létezik, az Egyesült Királyságban, így remélem, hogy fog jönni az én mentő is. Természetesen, ha én is csak ezt a különbséget dolgozta ki az agyamban, én lennék sokkal jobban ki. LOL |
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, egy dolog, ami engem aggódik a VoIP őrület van, hogy mi történik, ha a villamos kimegy. Te nélküli telefont is, és az is lehet, ha Önnek szüksége van. A szárazföldi sor, legalábbis, amíg nem rendelkezik elektromos telefont, akkor még szolgáltatás és kapcsolatba tud lépni egy vészhelyzet esetén. Hogyan működik a VoIP oldani? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I use Skype beszélni barátok nélkül eddig probléma. Egy barátom használ Skype hívás mobilok és szárazföldi vonalak és ment jelentősen saját hívásokat. Mamab tudod, hogy bárki használ VOIP csupán?. Még azt hiszem, a legtöbb felhasználó már több mint egy telefon. Én mind szárazföldi vonal és a mobil.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
My System: #
|
|
| |||
| |||
| Plusz egy csomó ember mobiltelefonok. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Regisztráljon a számot a sipgate, ez lesz az egyik legjobb választás, azt hiszem. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| A Skype és a HotRecorder | steve689 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 6 | Szeptember 10, 2009 09:23 |
| IM MSN és Skype Program | lawrietech | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 8 | 7. március 2009 17:29 |
| Skype - Új oldal,? | geektrainer | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 1 | 21. június 2008 02:18 |
| Newbie meg akar skype tanácsot kérek. | ken979 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 11 | 26. október 2007 11:38 |
| Téma eszközök | |
| |