פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > רישות, מודמים & VoIP

Register

Reply

שרשרת כלים
Old 19 אפריל 2007, 11:18
חבר קבוצת

Default Skype

אני כבר toying עם מקבל את הרעיון של VoIP, אך הוא יודע כי Vonage שיש בעיות משפטיות, אז אני לא רוצה ללכת לשם. האם מישהו יכול לומר מה לי על Skype? האם זה בר חיים אלטרנטיבית? Pros? Cons?
Old 19 אפריל 2007, 13:02
מנהל קבוצת

Default Skype

יש לי רק dabbled חלונות עם Skype ללא חומרה נוספת.

אין לי שום בעיה עם זה אבל את פשוט ההגדרה.

לא נכון VoIP.

מה קרה vonage?

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20 אפריל 2007, 19:50
חבר קבוצת

Default Skype

אני לא יודע בדיוק את כל הפרטים, אבל נאמר על ידי חבר כי הם קיבלו צו בית משפט כדי לא לקחת על כל לקוחות חדשים. הבנתי, אם יש צו בית משפט מעורבים, זה חייב להיות רציני. ;)
Old 22 אפריל 2007, 00:10
חבר קבוצת

Default Skype

אני עושה שימוש Skype עבור שיחות שלי בחו"ל והיא עובדת כל כך טוב בשבילי, כי אני אף פעם לא ventured out עבור תוכנית אחרת. כשאני נכנס סין, אם אני מבצע קריאות ארה"ב, כנראה הייתי הולך רגל. Skype מגיע resue שלי באותו זמן.
Old 24 אפריל 2007, 20:07
חבר קבוצת

Default Skype

אני עושה קצת עבודה עבור חברה שם בבריטניה, כך אני מקווה שזה יהיה לבוא להציל שלי גם. כמובן, אם רק יכולתי לקבל הפעם את ההבדל עובד המוח שלי, אני רוצה להיות הרבה יותר טוב ממני. LOL
Old 25 אפריל 2007, 08:23
חבר קבוצת

Default Skype

אני חושב דבר אחד, כי יש לי שאלות בנוגע VoIP craze היא מה קורה אם יוצא חשמל. אתה בלי טלפון בכלל, וכן עשוי להיות מקרה בו היית צריך. עם ארץ השורה, לפחות כל עוד אין לך טלפון של חשמל, עדיין יש לך שירות מישהו יכול ליצור קשר במקרה חירום. VoIP איך להתמודד עם זה?
Old 26 אפריל 2007, 03:49
קבוצת תורמים

Default Skype

אני משתמש ב Skype כדי לדבר עם החברים לא כל כך הרבה בעיות. אחד החברים שלי משתמשת Skype להתקשר mobiles ואת האדמה שורות ושומר באופן ניכר על השיחות. Mamab האם אתה מכיר מישהו שמשתמש VOIP בלבד?. עדיין הייתי חושב שרוב המשתמשים יש אחד או יותר של הטלפון. יש לי את שתי קרקעות שורה וניידים.

המערכת שלי: Mcbee C2D

מעבד (ים):
אינטל Core2Duo E6600
לוח האם:
ASUS P5W-DH Deluxe
זיכרון RAM:
Corsair 2 x 1GB
כרטיס מסך (S):
XFX 7600GT xxx
כרטיס קול:
על הסיפון
Hard Drive (s):
Samsung320Gb,
כונן אופטי (S):
LG DVD RW
Case / PSU:
600W
Cooling:
א.כ. מקפיא 7 Pro
רשת / אינטרנט:
דף הבית של רשת חוטית ואלחוטית. B
צג (S):
2x LG 19 "LCD DVI.
מערכת הפעלה (S):
Windows XP Home SP3
Old 26 אפריל 2007, 03:57
קבוצת מגורש

Default Skype

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mamab View Post
אני חושב דבר אחד, כי יש לי שאלות בנוגע VoIP craze היא מה קורה אם יוצא חשמל. אתה בלי טלפון בכלל, וכן עשוי להיות מקרה בו היית צריך. עם ארץ השורה, לפחות כל עוד אין לך טלפון של חשמל, עדיין יש לך שירות מישהו יכול ליצור קשר במקרה חירום. VoIP איך להתמודד עם זה?
זה כמובן לא יכול Mamab ואת הדרך היחידה שזה יהיה סיבוב יש UPS (Uninteruptable החשמל) אשר יכול להיות טוב למשך כמה שעות.

המערכת שלי: #

מעבד (ים):
אינטל P4
לוח האם:
ecs 915pla2
זיכרון RAM:
1GB
כרטיס מסך (S):
ATI RADEON x1050
כרטיס קול:
Diamond xtreme 7.1
Hard Drive (s):
160GB
כונן אופטי (S):
DVD-ROM Combo כונן DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Cooling:
האוויר
רשת / אינטרנט:
אלחוטי
צג (S):
Philips 109b6 19 "crt
מערכת הפעלה (S):
Windows XP
Old 26 אפריל 2007, 03:59
מנהל קבוצת

Default Skype

בנוסף, הרבה אנשים שיש להם טלפונים ניידים.
Old 29 יוני 2007, 21:21
חבר קבוצת

Default Skype

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mamab View Post
אני עושה קצת עבודה עבור חברה שם בבריטניה, כך אני מקווה שזה יהיה לבוא להציל שלי גם. כמובן, אם רק יכולתי לקבל הפעם את ההבדל עובד המוח שלי, אני רוצה להיות הרבה יותר טוב ממני. LOL
הי,
הרשמה עם מספר sipgate, זה יהיה אחד של האפשרות הטובה ביותר, אני מאמין.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Skype ו HotRecorder steve689 דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 6 10 ספטמבר 2009 09:23
הודעות מיידיות של MSN & Skype התכנית lawrietech דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 8 7 מרץ 2009 17:29
Skype - דף חדש טוען?? geektrainer דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 1 21st יוני 2008 02:18
Newbie רוצה לקבל ייעוץ Skype בבקשה. ken979 דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 11 26 אוקטובר 2007 11:38
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.