![]() |
|
| |||
| |||
| אני כבר toying עם מקבל את הרעיון של VoIP, אך הוא יודע כי Vonage שיש בעיות משפטיות, אז אני לא רוצה ללכת לשם. האם מישהו יכול לומר מה לי על Skype? האם זה בר חיים אלטרנטיבית? Pros? Cons? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לי רק dabbled חלונות עם Skype ללא חומרה נוספת.
| |||
| |||
| אני לא יודע בדיוק את כל הפרטים, אבל נאמר על ידי חבר כי הם קיבלו צו בית משפט כדי לא לקחת על כל לקוחות חדשים. הבנתי, אם יש צו בית משפט מעורבים, זה חייב להיות רציני. ;) |
|
| |||
| |||
| אני עושה שימוש Skype עבור שיחות שלי בחו"ל והיא עובדת כל כך טוב בשבילי, כי אני אף פעם לא ventured out עבור תוכנית אחרת. כשאני נכנס סין, אם אני מבצע קריאות ארה"ב, כנראה הייתי הולך רגל. Skype מגיע resue שלי באותו זמן. |
|
| |||
| |||
| אני עושה קצת עבודה עבור חברה שם בבריטניה, כך אני מקווה שזה יהיה לבוא להציל שלי גם. כמובן, אם רק יכולתי לקבל הפעם את ההבדל עובד המוח שלי, אני רוצה להיות הרבה יותר טוב ממני. LOL |
|
| |||
| |||
| אני חושב דבר אחד, כי יש לי שאלות בנוגע VoIP craze היא מה קורה אם יוצא חשמל. אתה בלי טלפון בכלל, וכן עשוי להיות מקרה בו היית צריך. עם ארץ השורה, לפחות כל עוד אין לך טלפון של חשמל, עדיין יש לך שירות מישהו יכול ליצור קשר במקרה חירום. VoIP איך להתמודד עם זה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני משתמש ב Skype כדי לדבר עם החברים לא כל כך הרבה בעיות. אחד החברים שלי משתמשת Skype להתקשר mobiles ואת האדמה שורות ושומר באופן ניכר על השיחות. Mamab האם אתה מכיר מישהו שמשתמש VOIP בלבד?. עדיין הייתי חושב שרוב המשתמשים יש אחד או יותר של הטלפון. יש לי את שתי קרקעות שורה וניידים.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה כמובן לא יכול Mamab ואת הדרך היחידה שזה יהיה סיבוב יש UPS (Uninteruptable החשמל) אשר יכול להיות טוב למשך כמה שעות.
| |||
| |||
| בנוסף, הרבה אנשים שיש להם טלפונים ניידים. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
הרשמה עם מספר sipgate, זה יהיה אחד של האפשרות הטובה ביותר, אני מאמין. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Skype ו HotRecorder | steve689 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 6 | 10 ספטמבר 2009 09:23 |
| הודעות מיידיות של MSN & Skype התכנית | lawrietech | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 8 | 7 מרץ 2009 17:29 |
| Skype - דף חדש טוען?? | geektrainer | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | 21st יוני 2008 02:18 |
| Newbie רוצה לקבל ייעוץ Skype בבקשה. | ken979 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 11 | 26 אוקטובר 2007 11:38 |
| שרשרת כלים | |
| |