![]() |
|
| |||
| |||
| Buvau darbų brandinamam gauti VoIP idėja, bet žinau, kad Vonage iškilo teisinių problemų, todėl aš nenoriu ten vykti. What can anyone tell me about "Skype"? Ar tai yra perspektyvi alternatyva? Argumentai "už"? Trūkumai? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš tik dabbled su "Windows" Skype "be papildomos įrangos.
| |||
| |||
| Nesu tikras, kad visas detales, tačiau sakė draugas, kad jie buvo pateikti teismui, kad ne imtis jokių naujų klientų. I figured, ar yra teismo įsakymas, jis turi būti rimtas. ;) |
|
| |||
| |||
| Aš naudotis "Skype mano užjūrio skambučius ir ji veikia taip gerai man, kad aš niekada išdrįso iš kai kurių kitų programų. kai aš einu į Kiniją ir jei man skambinti į JAV, aš tikriausiai bankrutuoja. Skype ateina į mano resue tuo metu. |
|
| |||
| |||
| I'm doing kai darbas bendrovė yra Jungtinėje Karalystėje, todėl aš tikiuosi, kad ateis į mano gelbėjimo, too. Žinoma, jei galėčiau gauti tik šį kartą skirtumas parengė mano protas, būčiau daug geriau. LOL |
|
| |||
| |||
| Manau, kad vienas dalykas, kuris man susirūpinęs VoIP pamišimas yra tai, kas atsitinka, jei jūsų elektros išeina. Jūs be telefono ne visi, ir gali būti atvejis, kai jums reikia vienas. Su žemės linijos, bent jau tol, kol jūs neturite elektros telefone, jūs vis dar galite susisiekti su tarnyba, ir kas nors kritiniu atveju. Kaip VoIP rankena tai? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš naudoju "Skype" kalbėti su draugais be jokių problemų iki šiol. Vienas iš mano draugų naudoja Skype skambinti mobiliaisiais telefonais ir antžeminių linijų ir sutaupo daug savo skambučius. Mamab Ar žinote, kad kas naudoja VOIP tik?. Kol kas aš manau dauguma vartotojų turi daugiau nei vieną telefoną. Turiu tiek sausumos linijos ir mobiliaisiais telefonais.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Mano sistema: #
|
|
| |||
| |||
| Plius daug žmonių turi mobiliuosius telefonus. |
|
| |||
| |||