mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 19, 2007, 11:18
Loceklis

Default Skype

Man ir bijusi toying ar domu iegūt VoIP, bet zinu, ka Vonage ir juridiskas problēmas, tāpēc es negribu iet uz turieni. Ko var kāds man pateikt par Skype? Tā ir dzīvotspējīga alternatīva? Pros? Cons?
Old Aprīlis 19, 2007, 13:02
Administrator Group

Default Skype

Man ir tikai dabbled logiem skype bez papildu aparatūru.

Man nebija ar to problēmas, bet tā vienkārši setup.

Nav taisnība VoIP.

Kas noticis ar vonage?

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Aprīlis 20, 2007, 19:50
Loceklis

Default Skype

Es neesmu pārliecināts, ka visas detaļas, taču bija teicis, draugam, ka viņiem tika dotas tiesā, lai neuzņemtos jaunus klientus. Es sapratu, ja ir tiesas rīkojums bija saistīts, tas ir nopietni. ;)
Old Aprīlis 22, 2007, 00:10
Loceklis

Default Skype

i do izmantot skype manā aizjūras zvaniem un tā darbojas tik labi, ka man nekad nav uzdrošinājies no dažām citām programmām. kad es ieiet porcelāna un ja es varu veikt zvanus uz ASV, es droši vien bankrotēt. skype nāk uz manu resue tajā laikā.
Old Aprīlis 24, 2007, 20:07
Loceklis

Default Skype

Es esmu darot kādu darbu, lai sabiedrība tur Apvienotajā Karalistē, tāpēc es ceru, ka būsim uz manu glābšanu, too. Protams, ja es varētu tikai iegūt šo laika starpību izstrādāta, manuprāt, es gribētu būt daudz labāk. LOL
Old Aprīlis 25, 2007, 08:23
Loceklis

Default Skype

Es domāju, ka viena lieta, kas mani satrauc VoIP padarīt traku ir tas, kas notiek, ja jūsu elektrība apdziest. Jūs esat bez telefona vispār, un var rasties gadījumā, ja jūs vēlaties kādu. Ar sauszemes līniju, vismaz, ja vien jums nav elektriskās tàlruni, jums joprojām ir pakalpojums un tā var sazināties ar kādu, ja ārkārtas situācijā. Kā VoIP rīkoties ar šo?
Old Aprīlis 26, 2007, 03:49
Donors Group

Default Skype

I use Skype, lai sarunātos ar draugiem bez problēmām līdz šim. Viens no maniem draugiem izmanto Skype, lai izsauktu mobilo telefonu un pazemes līnijas un saglabā būtībā viņa zvaniem. Mamab jūs zināt kāds, kas izmanto VOIP only?. Līdz šim es domāju, ka lielākā daļa lietotāju ir vairāk par vienu telefonu. Man ir gan fiksētā un mobilā.

Mana sistēma: Mcbee C2D

Processor (s):
Intel Core2Duo E6600
Motherboard:
Asus P5W-DH Deluxe
RAM Operatīvā atmiņa:
Corsair 2 x 1Gb
Graphics Card (s):
XFX 7600GT XXX
Sound Card:
uz kuģa
Hard Drive (s):
Samsung320Gb,
Optical Drive (s):
LG DVD RW
Case / PSU:
600W
Dzesēšana:
AC Freezer 7 Pro
Tīkla / Internets:
Mājas tīkla vadu un bezvadu. B
Monitor (s):
2x LG 19 "DVI LCD.
Operating System (s):
Windows XP Home SP3
Old Aprīlis 26, 2007, 03:57
Banned Group

Default Skype

Quote:
Originally Posted by mamab View Post
Es domāju, ka viena lieta, kas mani satrauc VoIP padarīt traku ir tas, kas notiek, ja jūsu elektrība apdziest. Jūs esat bez telefona vispār, un var rasties gadījumā, ja jūs vēlaties kādu. Ar sauszemes līniju, vismaz, ja vien jums nav elektriskās tàlruni, jums joprojām ir pakalpojums un tā var sazināties ar kādu, ja ārkārtas situācijā. Kā VoIP rīkoties ar šo?
Tā acīmredzot nevar Mamab un tikai otrādi, būtu jābūt UPS (Uninteruptable Power Supply), kas varētu būt labi pāris stundas.

Mana sistēma: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
RAM Operatīvā atmiņa:
1gb
Graphics Card (s):
ATI Radeon X1050
Sound Card:
Diamond Xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo drive dvd + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Dzesēšana:
gaisa
Tīkla / Internets:
wireless
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
windows xp
Old Aprīlis 26, 2007, 03:59
Administrator Group

Default Skype

Plus daudz cilvēku ir mobilajiem tālruņiem.
Old Jūnijs 29, 2007, 21:21
Loceklis

Default Skype

Quote:
Originally Posted by mamab View Post
Es esmu darot kādu darbu, lai sabiedrība tur Apvienotajā Karalistē, tāpēc es ceru, ka būsim uz manu glābšanu, too. Protams, ja es varētu tikai iegūt šo laika starpību izstrādāta, manuprāt, es gribētu būt daudz labāk. LOL
Čau,
Reģistrēties numuru sipgate, ka būs viens no labākajiem variants es domāju.
Reply

Register

Bookmarks