![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir bijusi toying ar domu iegūt VoIP, bet zinu, ka Vonage ir juridiskas problēmas, tāpēc es negribu iet uz turieni. Ko var kāds man pateikt par Skype? Tā ir dzīvotspējīga alternatīva? Pros? Cons? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man ir tikai dabbled logiem skype bez papildu aparatūru.
| |||
| |||
| Es neesmu pārliecināts, ka visas detaļas, taču bija teicis, draugam, ka viņiem tika dotas tiesā, lai neuzņemtos jaunus klientus. Es sapratu, ja ir tiesas rīkojums bija saistīts, tas ir nopietni. ;) |
|
| |||
| |||
| i do izmantot skype manā aizjūras zvaniem un tā darbojas tik labi, ka man nekad nav uzdrošinājies no dažām citām programmām. kad es ieiet porcelāna un ja es varu veikt zvanus uz ASV, es droši vien bankrotēt. skype nāk uz manu resue tajā laikā. |
|
| |||
| |||
| Es esmu darot kādu darbu, lai sabiedrība tur Apvienotajā Karalistē, tāpēc es ceru, ka būsim uz manu glābšanu, too. Protams, ja es varētu tikai iegūt šo laika starpību izstrādāta, manuprāt, es gribētu būt daudz labāk. LOL |
|
| |||
| |||
| Es domāju, ka viena lieta, kas mani satrauc VoIP padarīt traku ir tas, kas notiek, ja jūsu elektrība apdziest. Jūs esat bez telefona vispār, un var rasties gadījumā, ja jūs vēlaties kādu. Ar sauszemes līniju, vismaz, ja vien jums nav elektriskās tàlruni, jums joprojām ir pakalpojums un tā var sazināties ar kādu, ja ārkārtas situācijā. Kā VoIP rīkoties ar šo? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I use Skype, lai sarunātos ar draugiem bez problēmām līdz šim. Viens no maniem draugiem izmanto Skype, lai izsauktu mobilo telefonu un pazemes līnijas un saglabā būtībā viņa zvaniem. Mamab jūs zināt kāds, kas izmanto VOIP only?. Līdz šim es domāju, ka lielākā daļa lietotāju ir vairāk par vienu telefonu. Man ir gan fiksētā un mobilā.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Mana sistēma: #
|
|
| |||
| |||
| Plus daudz cilvēku ir mobilajiem tālruņiem. |
|
| |||
| |||