rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Networking, Modems & VoIP

Register

Reply

Narzędzia wątku
Old 19 kwiecień 2007, 11:18
Członek grupy

I zostały toying z ideą coraz VoIP, ale wiemy, że Vonage ma problemy natury prawnej, więc nie chcę iść tam. Co może mi ktoś powiedzieć o Skype? Czy jest to realna alternatywa? Plusy? Minusy?
Old 19 kwiecień 2007, 13:02
Administrator Group

Mam tylko dabbled z okna Skype bez dodatkowego sprzętu.

Nie miałem problemów z nim, ale jego prostej konfiguracji.

VoIP nie jest prawdą.

Co się stało z Vonage?

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20 kwietnia 2007, 19:50
Członek grupy

Nie jestem pewien wszystkich szczegółów, ale powiedział znajomym, że przez te zostały podane do sądu, aby nie przyjmować żadnych nowych klientów. Wyobraziłem, czy istnieje nakaz sądu, to muszą być poważne. ;)
Old 22 kwietnia 2007, 00:10
Członek grupy

I nie używać Skype dla mojej rozmowy za granicą i działa tak dobrze na mnie, że ja nigdy ventured dla innych programów. Kiedy go w Chinach, a jeśli i wykonywanie połączeń do USA, i prawdopodobnie zbankrutować. skype przychodzi do mojego resue w tym czasie.
Old 24 kwietnia 2007, 20:07
Członek grupy

I'm doing prac na firmę w Wielkiej Brytanii, so I'm nadzieję, że będzie pochodzić z moim ratowniczych, too. Oczywiście, gdybym mógł dostać tylko ten różnica czasu pracował w moim umyśle, byłbym dużo lepiej. LOL
Old 25 kwietnia 2007, 08:23
Członek grupy

Myślę, że jedną rzeczą, która mnie zaniepokojony Craze VoIP jest to, co się dzieje, jeśli elektrycznej wychodzi. You're bez telefonu na wszystkich, i nie może być przypadku, gdy reklamodawca potrzebuje. Z ziemi linii, przynajmniej tak długo, jak nie masz telefonu elektrycznych, wciąż masz usługę i mogą skontaktować się ktoś w przypadkach awaryjnych. Jak działa VoIP obsługi?
Old 26 kwiecień 2007, 03:49
Grupa dawcy

Mogę używać Skype, aby porozmawiać z przyjaciółmi bez problemów do tej pory. Jeden z moich znajomych używa Skype, aby zadzwonić komórkowych i linii naziemnych i zapisuje znacząco na jego połączenia. Mamab wiesz, że ktoś używa tylko VOIP?. Jak jeszcze będę zdaniem większość użytkowników ma więcej niż jeden telefon. Mam zarówno lądowych i linii komórkowych.

My System: Mcbee C2D

Procesor (y):
Intel Core2Duo E6600
Płyta główna:
ASUS P5W-DH Deluxe
Pamięć RAM:
Corsair 2 x 1Gb
Karta graficzna (y):
XFX 7600GT XXX
Karta dźwiękowa:
na pokładzie
Hard Drive (s):
Samsung320Gb,
Optical Drive (s):
LG DVD-RW
Case / PSU:
600W
Chłodzenie:
AC Freezer 7 Pro
Sieć / Internet:
Strona sieci przewodowych i bezprzewodowych. B
Monitor (y):
2x LG 19 "LCD DVI.
Operating System (-y):
Windows XP Home SP3
Old 26 kwiecień 2007, 03:57
Banned Grupa

Cytat:
Originally Posted by mamab View Post
Myślę, że jedną rzeczą, która mnie zaniepokojony Craze VoIP jest to, co się dzieje, jeśli elektrycznej wychodzi. You're bez telefonu na wszystkich, i nie może być przypadku, gdy reklamodawca potrzebuje. Z ziemi linii, przynajmniej tak długo, jak nie masz telefonu elektrycznych, wciąż masz usługę i mogą skontaktować się ktoś w przypadkach awaryjnych. Jak działa VoIP obsługi?
To oczywiście nie tylko Mamab i odwrotnie byłoby mieć UPS (Uninteruptable Power Supply), które mogą być dobre na kilka godzin.

My System: #

Procesor (y):
Intel P4
Płyta główna:
ECS 915pla2
Pamięć RAM:
1gb
Karta graficzna (y):
ATI Radeon x1050
Karta dźwiękowa:
diament xtreme 7.1
Hard Drive (s):
160 GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM napęd combo DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chłodzenie:
powietrze
Sieć / Internet:
bezprzewodowe
Monitor (y):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (-y):
Windows XP
Old 26 kwiecień 2007, 03:59
Administrator Group

Ponadto wiele osób ma telefony komórkowe.
Old 29. czerwca 2007, 21:21
Członek grupy

Cytat:
Originally Posted by mamab View Post
I'm doing prac na firmę w Wielkiej Brytanii, so I'm nadzieję, że będzie pochodzić z moim ratowniczych, too. Oczywiście, gdybym mógł dostać tylko ten różnica czasu pracował w moim umyśle, byłbym dużo lepiej. LOL
Cześć,
Zarejestruj liczby z sipgate, że będzie jedną z najlepszych opcji wierzę.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.