![]() |
|
| |||
| |||
| I zostały toying z ideą coraz VoIP, ale wiemy, że Vonage ma problemy natury prawnej, więc nie chcę iść tam. Co może mi ktoś powiedzieć o Skype? Czy jest to realna alternatywa? Plusy? Minusy? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mam tylko dabbled z okna Skype bez dodatkowego sprzętu.
| |||
| |||
| Nie jestem pewien wszystkich szczegółów, ale powiedział znajomym, że przez te zostały podane do sądu, aby nie przyjmować żadnych nowych klientów. Wyobraziłem, czy istnieje nakaz sądu, to muszą być poważne. ;) |
|
| |||
| |||
| I nie używać Skype dla mojej rozmowy za granicą i działa tak dobrze na mnie, że ja nigdy ventured dla innych programów. Kiedy go w Chinach, a jeśli i wykonywanie połączeń do USA, i prawdopodobnie zbankrutować. skype przychodzi do mojego resue w tym czasie. |
|
| |||
| |||
| I'm doing prac na firmę w Wielkiej Brytanii, so I'm nadzieję, że będzie pochodzić z moim ratowniczych, too. Oczywiście, gdybym mógł dostać tylko ten różnica czasu pracował w moim umyśle, byłbym dużo lepiej. LOL |
|
| |||
| |||
| Myślę, że jedną rzeczą, która mnie zaniepokojony Craze VoIP jest to, co się dzieje, jeśli elektrycznej wychodzi. You're bez telefonu na wszystkich, i nie może być przypadku, gdy reklamodawca potrzebuje. Z ziemi linii, przynajmniej tak długo, jak nie masz telefonu elektrycznych, wciąż masz usługę i mogą skontaktować się ktoś w przypadkach awaryjnych. Jak działa VoIP obsługi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mogę używać Skype, aby porozmawiać z przyjaciółmi bez problemów do tej pory. Jeden z moich znajomych używa Skype, aby zadzwonić komórkowych i linii naziemnych i zapisuje znacząco na jego połączenia. Mamab wiesz, że ktoś używa tylko VOIP?. Jak jeszcze będę zdaniem większość użytkowników ma więcej niż jeden telefon. Mam zarówno lądowych i linii komórkowych.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
My System: #
|
|
| |||
| |||
| Ponadto wiele osób ma telefony komórkowe. |
|
| |||
| |||