mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Networking, Modemuri & VoIP

Register

Reply

Thread Tools
Old 19 aprilie 2007, 11:18
Grupul de stat

Am fost toying cu ideea de a avea VoIP, dar ştiu că Vonage are probleme juridice, de aceea nu vreau să merg acolo. Ce poate cineva sa-mi spui despre Skype? Este o alternativă viabilă? Pro? Contra?
Old 19 aprilie 2007, 13:02
Administrator Group

Am doar o dabbled cu ferestre skype nici o suplimentare cu hardware-ul.

N-am avut probleme cu el, dar sa o configurare uşoară.

Nu este adevărat VoIP.

Ce s-a întâmplat cu vonage?

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 20 aprilie 2007, 19:50
Grupul de stat

Nu sunt sigur de toate detaliile, dar a fost spus de către un prieten, care nu au primit un ordin judecătoresc pentru a nu lua cu privire la orice noi clienţi. M-am gândit, dacă există o hotărâre judecătorească în cauză, acesta trebuie să fie serioasă. ;)
Old 22 aprilie 2007, 00:10
Grupul de stat

i face utilizarea skype pentru apeluri de peste mea şi funcţionează atât de bine pentru mine, că niciodată n-am aventurat pentru un alt program. când mă duc în China, şi dacă i SUA pentru a efectua apeluri, probabil i-ar da faliment. skype vine să-mi resue la momentul respectiv.
Old 24 aprilie 2007, 20:07
Grupul de stat

Fac ceva de lucru pentru o companie care există în Marea Britanie, aşa că eu sunt în speranţa că va veni să-mi salvare, de asemenea. Desigur, dacă aş putea obţine doar de data aceasta diferenta a lucrat în mintea mea, mi-ar fi mult mai bine. LOL
Old 25 aprilie 2007, 08:23
Grupul de stat

Cred că un lucru care mi-a preocupat de VoIP manie este ceea ce se întâmplă dacă-ţi iese de energie electrică. Sunteţi fără un telefon de la toate, şi nu poate fi un caz în care aţi dori nevoie de unul. Cu o linie de teren, cel puţin, atâta timp cât nu aveţi un telefon electrice, mai aveţi de servicii şi pot contacta pe cineva în caz de urgenţă. Cum VoIP descurc?
Old 26 aprilie 2007, 03:49
Grupul de donator

Eu folosesc Skype pentru a vorbi cu prietenii fără probleme până în prezent. Unul din prietenii mei utilizeaza Skype pentru a apela telefoanele mobile şi a terenurilor de linii şi economiseşte substanţial la apeluri. Mamab stii pe cineva care foloseşte numai VOIP?. Ca încă aş crede cei mai mulţi utilizatori au mai mult de un telefon. Am ambele terenuri linie şi mobile.

Sistemul meu: Mcbee C2D

Procesor (e):
Intel Core2Duo E6600
Plăci de bază:
Asus P5W-DH Deluxe
Memorie RAM:
Pirat 2 x 1Gb
Placă grafică (e):
XFX 7600GT xxx
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Samsung320Gb,
Optical Drive (e):
LG DVD-RW
Cauza / PSU:
600W
Răcire:
AC Freezer 7 Pro
Network / Internet:
Reţeaua de domiciliu cu fir şi fără fir. B.
Monitor (e):
2x LG 19 "LCD DVI.
Sistem de operare (e):
Windows XP Home SP3
Old 26 aprilie 2007, 03:57
Banned Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de mamab View Post
Cred că un lucru care mi-a preocupat de VoIP manie este ceea ce se întâmplă dacă-ţi iese de energie electrică. Sunteţi fără un telefon de la toate, şi nu poate fi un caz în care aţi dori nevoie de unul. Cu o linie de teren, cel puţin, atâta timp cât nu aveţi un telefon electrice, mai aveţi de servicii şi pot contacta pe cineva în caz de urgenţă. Cum VoIP descurc?
Este în mod evident, nu poate Mamab şi singura modalitate de rotund, ar fi de a avea un UPS (Uninteruptable Power Supply), care ar putea fi bine pentru câteva ore.

Sistemul meu: #

Procesor (e):
Intel P4
Plăci de bază:
ECS 915pla2
Memorie RAM:
1GB
Placă grafică (e):
ATI Radeon x1050
Placă de sunet:
diamant Xtreme 7.1
Hard Drive (e):
160GB
Optical Drive (e):
DVD-ROM Combo unitate DVD + /-RW
Cauza / PSU:
antech/x-power585
Răcire:
aer
Network / Internet:
fără fir
Monitor (e):
Philips 109b6 19 "CRT
Sistem de operare (e):
Windows XP
Old 26 aprilie 2007, 03:59
Administrator Group

Plus o multime de oameni au telefoane mobile.
Old 29 iunie 2007, 21:21
Grupul de stat

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de mamab View Post
Fac ceva de lucru pentru o companie care există în Marea Britanie, aşa că eu sunt în speranţa că va veni să-mi salvare, de asemenea. Desigur, dacă aş putea obţine doar de data aceasta diferenta a lucrat în mintea mea, mi-ar fi mult mai bine. LOL
Salut,
Inregistrare numărul cu sipgate, care va fi unul dintre cele mai bune opţiune cred.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.