![]() |
|
| |||
| |||
| Am fost toying cu ideea de a avea VoIP, dar ştiu că Vonage are probleme juridice, de aceea nu vreau să merg acolo. Ce poate cineva sa-mi spui despre Skype? Este o alternativă viabilă? Pro? Contra? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am doar o dabbled cu ferestre skype nici o suplimentare cu hardware-ul.
| |||
| |||
| Nu sunt sigur de toate detaliile, dar a fost spus de către un prieten, care nu au primit un ordin judecătoresc pentru a nu lua cu privire la orice noi clienţi. M-am gândit, dacă există o hotărâre judecătorească în cauză, acesta trebuie să fie serioasă. ;) |
|
| |||
| |||
| i face utilizarea skype pentru apeluri de peste mea şi funcţionează atât de bine pentru mine, că niciodată n-am aventurat pentru un alt program. când mă duc în China, şi dacă i SUA pentru a efectua apeluri, probabil i-ar da faliment. skype vine să-mi resue la momentul respectiv. |
|
| |||
| |||
| Fac ceva de lucru pentru o companie care există în Marea Britanie, aşa că eu sunt în speranţa că va veni să-mi salvare, de asemenea. Desigur, dacă aş putea obţine doar de data aceasta diferenta a lucrat în mintea mea, mi-ar fi mult mai bine. LOL |
|
| |||
| |||
| Cred că un lucru care mi-a preocupat de VoIP manie este ceea ce se întâmplă dacă-ţi iese de energie electrică. Sunteţi fără un telefon de la toate, şi nu poate fi un caz în care aţi dori nevoie de unul. Cu o linie de teren, cel puţin, atâta timp cât nu aveţi un telefon electrice, mai aveţi de servicii şi pot contacta pe cineva în caz de urgenţă. Cum VoIP descurc? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eu folosesc Skype pentru a vorbi cu prietenii fără probleme până în prezent. Unul din prietenii mei utilizeaza Skype pentru a apela telefoanele mobile şi a terenurilor de linii şi economiseşte substanţial la apeluri. Mamab stii pe cineva care foloseşte numai VOIP?. Ca încă aş crede cei mai mulţi utilizatori au mai mult de un telefon. Am ambele terenuri linie şi mobile.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Sistemul meu: #
|
|
| |||
| |||
| Plus o multime de oameni au telefoane mobile. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Inregistrare numărul cu sipgate, care va fi unul dintre cele mai bune opţiune cred. |