![]() |
|
| |||
| |||
| Bol som koketování s myšlienkou, ako sa VoIP, ale viem, že je Vonage s právnymi problémami, a tak nechci ísť tam. Čo môže mi niekto povedať o Skype? Je možné alternatíve? Pros? Nevýhody? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám len montoval s oknami skype bez dodatočného hardvéru.
| |||
| |||
| Nie som si istý všetky podrobnosti, ale povedal, priateľovi, že sa dostali na súdny príkaz, aby ne mať na všetkých nových zákazníkov. Myslel som, ak to súdny príkaz týka, musí byť vážne. ;) |
|
| |||
| |||
| mám používať Skype pre moje volanie v zahraničí a funguje tak dobre pre mňa, že som nikdy podniknuté na iný program. Keď přejdu z Číny, a ak je aj volanie do USA, zrejme by aj zkrachovat. skype príde do môjho resume v tej dobe. |
|
| |||
| |||
| Já dělám nejakú prácu pre spoločnosť, že v Anglicku, tak som dúfať, že si prídu na moju záchranu taky. Samozrejme, keby som mohol dostať práve tento časový rozdiel pracovala v mojej mysli, já bych sa oveľa lepšie. LOL |
|
| |||
| |||
| Myslím, že jedna vec, ktorá ma znepokojuje VoIP bláznění je čo sa stane, keď vaše elektriny zhasne. Ste bez telefónu vôbec, a môže ísť o prípad, kedy by ste potrebovať. Vďaka pevnej linky, aspoň tak dlho, kým nemáte elektrickej telefón, stále máte službu a môžete kontaktovať niekto v prípade núdze. Ako funguje VoIP zvládnuť? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I use Skype hovoriť s priateľmi bez problémov, zatiaľ. Jeden z mojich priateľov používa Skype pre volania mobil a pevnej linky a výrazne ušetria na jeho volanie. Mamab viete, že niekto používa iba VOIP?. Zatiaľ myslím väčšina užívateľov má viac ako jeden telefón. Mám aj na pevné linky a mobilné telefóny.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Môj systém: #
|
|
| |||
| |||
| Plus veľa ľudí má mobilné telefóny. |
|
| |||
| |||