![]() |
|
| |||
| |||
| Сам тоыинг са идејом добијање ВоИП, али знамо да је Вонаге власништво правних проблема, тако да не желим да иде тамо. Шта можемо никоме реци ми о Скыпе? Да ли је то одржив алтернатива? Професионалац? Цонс? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам само дабблед са скыпе прозори без додатни хардвер.
| |||
| |||
| Нисам сигуран у све детаље, али је рекао пријатељ да су добила судски налог да се не преузимају никакве нове купце. Сам схватио, ако има судског налога укључених, мора бити озбиљна. ;) |
|
| |||
| |||
| ЈА донт користите Скыпе за моје позиве у иностранство и то ради тако добро за мене да ја никада вентуред се за неки други програм. кад идем у Кини, а ако и упућивање позива у САД-у, ја бих вероватно банкротирати. Скыпе долази на мој ресуе у то време. |
|
| |||
| |||
| Ја сам радиш неки посао за ту компанију у Великој Британији, тако да сам у нади да ћете доћи у моје спашавања, превише. Наравно, ако сам могао добити само овај пут разлика разрађен у мојој глави, ја бих се много боље. ЛОЛ |
|
| |||
| |||
| Мислим да је једна ствар која ме забрињава ВоИП залуђени је шта ће се десити ако ваш струја иде ван. Ыоу'ре без телефона уопште и постоји мај бити случај којима бисте МОРАЈУ један. Са земљишта линија, барем, као један дуг као те донт 'имати електричне телефон, ви још увек имате услугу и могу некога контактирати у случају нужде. Како ВоИП ручка данашји? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| И користите Скыпе за разговор са пријатељима, без проблема до сада. Један од мојих пријатеља Скыпе користи за позивање мобилни телефон и земљишта линије и знатно уштеди на његове позиве. Мамаб Знате ли је неко да користи само ВОИП?. Као што је још бих мислити већина корисника имати више од једног телефона. Имам обе земље линију и мобител.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Мы Сыстем: #
|
|
| |||
| |||
| Плус пуно људи који имају мобилне телефоне. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Регистрирај се број са сипгате, која ће бити једна од најбољих опција верујем. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Скыпе и ХотРецордер | стеве689 | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 6 | 10. Јул 2009 09:23 |
| ИМ МСН и Скыпе програма | лауриетецх | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 8 | 7 март 2009 17:29 |
| Скыпе - Нова страница учитава? | геектраинер | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 1 | 21. јуна 2008 02:18 |
| Неубие жели добити скыпе савете молим. | кен979 | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 11 | 26 октобар 2007 11:38 |
| Тхреад Тоолс | |
| |