![]() |
|
| |||
| |||
| Ben VoIP alma fikri ile toying edilmiştir ancak Vonage yasal sorunlarınız olduğunu biliyorum, ben oraya gitmek istemiyorum. Ne kimseye Skype bana söyleyebilir misiniz? Bu kalıcı bir alternatif var mı? Pros? İnş? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben sadece ek donanım pencereleri Skype ile dabbled var.
| |||
| |||
| Bütün ayrıntıları, ama emin değilim bir arkadaşım tarafından bir mahkeme kararı yeni müşterileri almak için verilmiştir söylendi. Eğer bir mahkeme kararı ilgili's Ben, bu ciddi olmalıdır düşündüm. ;) |
|
| |||
| |||
| Ben yurtdışı aramalar için kullanmak Skype yapmak ve o kadar iyi benim için ben başka bir programı için ventured hiç çalışır. ne zaman i çin ve git eğer ABD çağrıları yapmak için, muhtemelen iflas olacak. Skype resue benim için o zaman gelir. |
|
| |||
| |||
| Bir şirket için burada İngiltere'de, böylece bu benim kurtulmak için geleceğiz umut ediyorum, çok bir iş yapıyorum. Tabii ki, ben sadece fikrimi içinde çalıştım, çok daha iyi olurdu bu zaman farkı alabilir. LOL |
|
| |||
| |||
| Benim VoIP çılgınlığı endişe var bir şey eğer elektrik söner ne olduğunu düşünüyorum. Bir telefon ile at all, and olduğunuz bir durumda ihtiyacınız olan tek ediyorum olabilir. Bir toprak hattı ile, en azından sürece, yine de hizmet ve elektrik telefon yoksa birisi iletişim bir acil durumda. Nasıl VoIP bu işler? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben Skype arkadaşlarınıza sorun ile şimdiye kadar konuşmak için kullanın. One of my friends Skype'ın cep telefonlarını ve toprak hatları aramak için ve büyük ölçüde kendi çağrılarını kaydeder kullanır. Mamab Kimseyi kullandığı tek VOIP biliyor musunuz?. Henüz gibi birçok kullanıcı birden fazla telefon var olacaktır. Ben de normal ve mobil var.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Benim Sistemi: #
|
|
| |||
| |||
| Ayrıca pek çok insan cep telefonu var. |
|
| |||
| |||