менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 квітня 2007, 11:18
Член групи

Default Skype

Я граю з ідеєю отримання VoIP, але знаю, що Vonage надає юридичні проблеми, тому я не хочу туди йти. Що може хто-небудь сказати мені про Skype? Хіба життєздатною альтернативою? Pros? "Проти"?
Old 19 квітня 2007, 13:02
Адміністратор групи

Default Skype

Я тільки балувався з Windows Skype без будь-яких додаткових апаратних засобів.

У мене не було проблем з ним, але свою просту настройку.

Це не так VoIP.

Що сталося з Vonage?

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 20 квітня 2007, 19:50
Член групи

Default Skype

Я не знаю всіх подробиць, але повідомив одному, що вони були дані суд, щоб не брати на себе ніяких нових клієнтів. Я подумав, якщо є постанова суду йдеться, має бути серйозним. ;)
Old 22 квітня 2007, 00:10
Член групи

Default Skype

Я використовувати Skype для мого дзвінка за кордон і так добре працює для мене, що я ніколи не наважувався виходити на інші програми. Коли я їду в Китай, і якщо я дзвоню в США, я б, напевно збанкрутує. Skype приходить до мене resue в той час.
Old 24 квітня 2007, 20:07
Член групи

Default Skype

Я роблю певну роботу для компаній існує у Великобританії, так що я сподіваюся, що прийде мені на допомогу, теж. Звичайно, якщо б я міг отримати цю різницю в часі працював в моєму розумі, я б бути набагато краще. LOL
Old 25 квітня 2007, 08:23
Член групи

Default Skype

Я думаю, одна річ, яка мені стурбована захопленням VoIP це те, що станеться, якщо електрику гасне. Ти без телефону на всіх, і там може бути випадок, коли вам буде потрібно один. З земельною ділянкою лінії, по крайней мере, до тих пір, поки ви не мають електричного телефону, ви ще й послуги можуть зв'язатися з користувачем, у разі виникнення надзвичайної ситуації. Яким VoIP впоратися з цим?
Old 26 квітня 2007, 03:49
Донор групи

Default Skype

Я використовувати Skype, щоб поговорити з друзями без проблем до сих пір. Один з моїх друзів використовує Skype для виклику мобільних телефонів і наземних ліній зв'язку та істотно позначається на його дзвінки. Mamab ви знаєте кого-небудь, що використовує тільки VOIP?. Поки я думаю, що більшість користувачів мають більше одного телефону. У мене і наземної лінії та мобільні.

Моя система: Mcbee C2D

Процесор (и):
Intel Core2Duo E6600
Материнська плата:
Asus P5W-DH Deluxe
ОЗУ:
Corsair 2 X 1GB
Графічна карта (и):
XFX 7600GT XXX
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Samsung320Gb,
Оптичний привід (и):
LG DVD RW
Діло / PSU:
600W
Охолодження:
AC Freezer 7 Pro
Мережі / Інтернет:
Домашня мережа дротового і бездротового зв'язку. B
Монітор (и):
2x LG 19 "LCD DVI.
Операційна система (и):
Windows XP Home SP3
Old 26 квітня 2007, 03:57
Забороненої угруповання

Default Skype

Цитата:
Спочатку Написав mamab View Post
Я думаю, одна річ, яка мені стурбована захопленням VoIP це те, що станеться, якщо електрику гасне. Ти без телефону на всіх, і там може бути випадок, коли вам буде потрібно один. З земельною ділянкою лінії, по крайней мере, до тих пір, поки ви не мають електричного телефону, ви ще й послуги можуть зв'язатися з користувачем, у разі виникнення надзвичайної ситуації. Яким VoIP впоратися з цим?
Це, очевидно, не може Mamab і єдиний спосіб обійти це буде мати ДБЖ (Uninteruptable харчування), які можуть бути хорошими на пару годин.

Моя система: #

Процесор (и):
Intel P4
Материнська плата:
ECS 915pla2
ОЗУ:
1gb
Графічна карта (и):
ATI Radeon X1050
Звукова карта:
Diamond Xtreme 7.1
Жорсткий диск (и):
160gb
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Діло / PSU:
antech/x-power585
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Бездротове
Монітор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операційна система (и):
Windows XP
Old 26 квітня 2007, 03:59
Адміністратор групи

Default Skype

Плюс безліч людей мають мобільні телефони.
Old 29 червня 2007, 21:21
Член групи

Default Skype

Цитата:
Спочатку Написав mamab View Post
Я роблю певну роботу для компаній існує у Великобританії, так що я сподіваюся, що прийде мені на допомогу, теж. Звичайно, якщо б я міг отримати цю різницю в часі працював в моєму розумі, я б бути набагато краще. LOL
Привіт,
Реєстрація номери з Sipgate, що буде одним з кращих варіанту я вірю.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Skype і HotRecorder steve689 Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 6 10 вересня 2009 09:23
І. MSN & Skype програми lawrietech Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 8 7 березня 2009 17:29
Skype - завантажує нову сторінку?? geektrainer Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 1 21 червня 2008 02:18
Новачок хоче отримати пораду, будь ласка Skype. ken979 Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 11 26 жовтня 2007 11:38
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.