![]() |
|
| |||
| |||
| Я граю з ідеєю отримання VoIP, але знаю, що Vonage надає юридичні проблеми, тому я не хочу туди йти. Що може хто-небудь сказати мені про Skype? Хіба життєздатною альтернативою? Pros? "Проти"? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я тільки балувався з Windows Skype без будь-яких додаткових апаратних засобів.
| |||
| |||
| Я не знаю всіх подробиць, але повідомив одному, що вони були дані суд, щоб не брати на себе ніяких нових клієнтів. Я подумав, якщо є постанова суду йдеться, має бути серйозним. ;) |
|
| |||
| |||
| Я використовувати Skype для мого дзвінка за кордон і так добре працює для мене, що я ніколи не наважувався виходити на інші програми. Коли я їду в Китай, і якщо я дзвоню в США, я б, напевно збанкрутує. Skype приходить до мене resue в той час. |
|
| |||
| |||
| Я роблю певну роботу для компаній існує у Великобританії, так що я сподіваюся, що прийде мені на допомогу, теж. Звичайно, якщо б я міг отримати цю різницю в часі працював в моєму розумі, я б бути набагато краще. LOL |
|
| |||
| |||
| Я думаю, одна річ, яка мені стурбована захопленням VoIP це те, що станеться, якщо електрику гасне. Ти без телефону на всіх, і там може бути випадок, коли вам буде потрібно один. З земельною ділянкою лінії, по крайней мере, до тих пір, поки ви не мають електричного телефону, ви ще й послуги можуть зв'язатися з користувачем, у разі виникнення надзвичайної ситуації. Яким VoIP впоратися з цим? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я використовувати Skype, щоб поговорити з друзями без проблем до сих пір. Один з моїх друзів використовує Skype для виклику мобільних телефонів і наземних ліній зв'язку та істотно позначається на його дзвінки. Mamab ви знаєте кого-небудь, що використовує тільки VOIP?. Поки я думаю, що більшість користувачів мають більше одного телефону. У мене і наземної лінії та мобільні.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Моя система: #
|
|
| |||
| |||
| Плюс безліч людей мають мобільні телефони. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Реєстрація номери з Sipgate, що буде одним з кращих варіанту я вірю. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Skype і HotRecorder | steve689 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 6 | 10 вересня 2009 09:23 |
| І. MSN & Skype програми | lawrietech | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 8 | 7 березня 2009 17:29 |
| Skype - завантажує нову сторінку?? | geektrainer | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 21 червня 2008 02:18 |
| Новачок хоче отримати пораду, будь ласка Skype. | ken979 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 11 | 26 жовтня 2007 11:38 |
| Різьба Інструменти | |
| |