![]() |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem. IVE dostal až na 8mg rychlost (oh no) talktalk ale nikdy více než 1.5mg a to nahoru a dolů pořád. IVE udělat test na mé linky a říká, že bych měl dostat alespoň 6mg ok. IVE udělal takeing rychlostí třikrát denně věc a jsou všude. Můžu mít něco špatně nastavit v PC nebo modem. nová všem to. díky za jakoukoli pomoc. |
|
| |||
| |||
| Jaký modem používáte? You'l potřebu zveřejňovat své linie statistiky (hluk rozpětí a linie útlum), synch. Také spustit bt rychlostní zkoušky. http://speedtester.bt.com/ a po těch výsledcích příliš. Pak můžeme získat představu, pokud by její talktalk nebo něco jiného. |
|
| |||
| |||
| Jsem pomocí smartax mt882 modem. to udělal test a mám 480kbps stáhnout 1.7mbfile. Jak mohu zjistit, hluk rozpětí a linie útlum. díky. Musím goto pracovat hned jsme ok vybrat to později. díky. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkuste speedtest nebo dva tento stránkách, že má dobrou pověst, že je správné, jak si můžete vybrat server, nejblíže ke svému umístění.
| |||
| |||
| http://192.168.1.1 byste měli najít Statistiky zde. Didnt to budete dělat, když se postavil jej. Mělo by tam být něco s názvem (zobrazit statistiky) nebo něco similar.Also synchronizace (DL a zrychlené je zapotřebí). Do rychlostní zkoušce znovu a po celý výsledek (copy & paste) celý výsledek. |
|
| |||
| |||
| ok mate bude dělat v práci do 10 bude to, když jsem si palce díky za pomoc. |
|
| |||
| |||
| ADSL Status Showtime / Data DSL Nahoru Time10: 27:10 Data PathFast StandardG.dmt Bandwidth Down / Up (kbps) 2272/288 SNR Rozpětí Down / Up (dB) 32.5/25.0 Útlum Down / Up (dB) 31.0/15.0 CRC Down / Up10/13 FEC Down/Up0/0 HEC Down/Up1/4this je statistika mého modemu |
|
| |||
| |||
| Zde je rychlostní test IVE prostě hotovo. Rychlostní test dokončil na test server speedtester1.nat.bt.com Pro uživatele ******** a jste stáhli soubor 1.7Mb při rychlosti 479 kilo bitů za sekundu (kbps), Vaše služby pásma byla citovaný vám v kilo bitů za sekundu. Vaše IP adresa je ************** Váš prohlížeč je hlášen jako Mozilla 5.0 a běží na Windows XP. BT by ohledem na rychlost se pohybuje, jak je uvedeno níže běžné služby: Pro 250kbps Koncových uživatelů rychlostí mezi 50 - 250kbps. Pro 500kbps Koncových uživatelů rychlostí mezi 100 - 500kbps. Pro 1000kbps Koncových uživatelů rychlostí mezi 200 - 1000kbps. Pro 2000kbps Koncových uživatelů rychlostí mezi 400 - 2000kbps |
|
| |||
| |||
| díky dám to ago.cheers vám žádný co happenes, |
|
| |||
| |||
| udělal scan s AVG ukázal jednu změnu c: \ windows \ system32 \ drivers \ etc \ hostí, že bylo vše pak Spybot pár věcí tam spousta cookies mám zbavit všechno. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Slow Nový počítač .. Zbavili Windows System Suite týdnem a stále pomalý. | bryan123 | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 25.srpna 2009 10:40 |
| Xp tak pomalé | megabyte | Operační systémy Windows | 4 | 28. leden 2009 15:17 |
| DVD-RW je pomalý. | Razer | Drives & Removable Media | 1 | 7. prosince 2008 16:04 |
| Pomalá LAN Úvod - Proč se daří pomalu? | sirantonycartwright | Virus, spyware a bezpečnost | 14 | 21. července 2007 08:31 |
| Je to všechno trochu pomalý ... | jelboy | Graphics Cards & Monitory | 4 | 12. července 2007 05:13 |
| Thread Nástroje | |
| |