![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all. IVE έχεις μέχρι 8mg με ταχύτητα (δεν oh) talktalk αλλά ποτέ δεν πάρετε περισσότερα από 1.5mg και αυτό είναι πάνω-κάτω όλη την ώρα. IVE γίνει μια δοκιμή για την γραμμή μου και μου λέει ότι θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 6mg ok. IVE γίνει η takeing τις ταχύτητες τρεις φορές την ημέρα, πράγμα που είναι πάνω από όλα. Μπορώ να έχω κάτι που έγινε λάθος στο pc ή το μόντεμ. νέων σε όλα αυτά. ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια. |
|
| |||
| |||
| Τι μόντεμ χρησιμοποιείτε; You'l ανάγκη να σας γραμμή μετά stats (θόρυβος περιθώριο εξασθένησης και γραμμή), sync. Επίσης λειτουργούν το bt ταχύτητα δοκιμής. http://speedtester.bt.com/ και μετά τα αποτελέσματα αυτά επίσης. Τότε μπορούμε να πάρετε μια ιδέα, αν η talktalk ή κάτι άλλο. |
|
| |||
| |||
| Είμαι με τη χρήση smartax mt882 μόντεμ. έκανε αυτή τη δοκιμασία και να έχεις 480kbps να κατεβάσετε ένα 1.7mbfile. Πώς μπορώ να μάθω περιθώριο θορύβου και εξασθένηση γραμμής. ευχαριστώ. Έχω να goto εργασίας τώρα είμαστε ΟΚ για να διαλέξετε αυτό για αργότερα. ευχαριστώ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δοκιμάστε ένα ή δύο για speedtest αυτό δικτυακό τόπο, που έχει μια καλή φήμη για την ακρίβεια, όπως μπορείτε να επιλέξετε ένα διακομιστή, πλησιέστερο στην περιοχή σας.
| |||
| |||
| http://192.168.1.1 θα πρέπει να βρείτε στατιστικά σας εκεί. Didn't το κάνετε αυτό, όταν ορίζετε το. Θα πρέπει να υπάρχει κάτι που ονομάζεται (δείτε τις στατιστικές) ή κάτι similar.Also συγχρον (DL και UP είναι απαραίτητη ταχύτητα). Μήπως η ταχύτητα δοκιμής και πάλι μετά το όλο αποτέλεσμα (αντιγραφή & επικόλληση) το σύνολο του αποτελέσματος. |
|
| |||
| |||
| ok mate θα κάνουμε κατά την εργασία μέχρι τις 10 θα το κάνει αυτό όταν έχω in. ευχαριστίες για τη βοήθεια. |
|
| |||
| |||
| ADSL Status Showtime / Data DSL Up Time10: 27:10 Data PathFast StandardG.dmt Bandwidth Down / Up (kbps) 2272/288 SNR Περιθώριο Down / Up (dB) 32.5/25.0 εξασθένησης Down / Up (dB) 31.0/15.0 ΣΔΠ Down / Up10/13 FEC Down/Up0/0 HEC Down/Up1/4this είναι τα στατιστικά του modem μου |
|
| |||
| |||
| εδώ είναι η ταχύτητα δοκιμής IVE μόλις γίνει. Η ταχύτητα δοκιμής έχει ολοκληρωθεί την δοκιμή διακομιστή speedtester1.nat.bt.com ******** για το χρήστη και έχετε κατεβάσει ένα αρχείο 1.7Mb με ταχύτητα 479 kilo bits ανά δευτερόλεπτο (Kbps), Το εύρος ζώνης υπηρεσία θα έχει να σας εισηγμένες στο kilo bits ανά δευτερόλεπτο. Η διεύθυνση IP σας είναι ************** browser σας έχει αναφερθεί ως Mozilla 5.0 και εκτελείται σε Windows XP. BT υπόψη η ταχύτητα θα κυμαίνεται, όπως φαίνεται παρακάτω κανονική υπηρεσία: Για 250kbps Οι τελικοί χρήστες ταχύτητες μεταξύ 50 - 250kbps. Για 500kbps Οι τελικοί χρήστες ταχύτητες μεταξύ 100 - 500kbps. Για 1000kbps Οι τελικοί χρήστες ταχύτητες μεταξύ 200 - 1000kbps. Για 2000kbps Οι τελικοί χρήστες ταχύτητες μεταξύ 400 - 2000kbps |
|
| |||
| |||
| χάρη θα του δώσει ago.cheers θα σας ό, τι δεν happenes, |
|
| |||
| |||
| έκανε μια σάρωση με avg εμφανίστηκε μία αλλαγή C: \ Windows \ system32 \ drivers \ etc \ hosts ότι όλα ήταν τότε με Spybot λίγα πράγματα υπάρχουν πολλά cookies απαλλάχθηκε από όλα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αργή νέο υπολογιστή .. Ξεφορτώθηκε του συστήματος των Windows σουίτα πριν από μία εβδομάδα και με αργούς ρυθμούς. | bryan123 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 1 | 25 Αυγούστου 2009 10:40 |
| Xp τόσο αργή | megabyte | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 28 Ιαν 2009 15:17 |
| DVD-RW είναι αργή. | Razer | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 7 Δεκ 2008 16:04 |
| Αργή Αρχική LAN - Γιατί είναι αργή εξέλιξη; | sirantonycartwright | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 14 | 21 Ιουλ 2007 08:31 |
| Είναι όλα λίγο αργός ... | jelboy | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 12 Ιουλ 2007 05:13 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |