![]() |
|
| |||
| |||
| Pozdrav svima. Ive je dobio do 8mg brzini (Oh no) talktalk ali nikada se više od 1.5mg i ovo je gore i dolje svo vrijeme. Ive uraditi test na moju liniju i Internet kaže ja bi trebao dobiti barem 6mg ok. Ive učinio je takeing je brzina tri puta dnevno stvar i oni su sve više. Mogu li dobiti nešto krivo postavili u PC ili modema. novi u svemu tome. hvala za bilo kakvu pomoć. |
|
| |||
| |||
| Što se modema koristite? You'l trebati objaviti line statistika (dopuštena razina buke i linije prigušenja), sinkro. Također trčanje BT speed test. http://speedtester.bt.com/ i post one previše rezultata. Tada možemo dobiti ideju ako je njegov talktalk ili nešto drugo. |
|
| |||
| |||
| Ja sam koristeći smartax mt882 modema. činio je test i dobio 480kbps preuzeti 1.7mbfile. Kako mogu saznati dopuštena razina buke i linije prigušenja. hvala. Imam to goto rada sada su mi ok da odaberete ovu gore kasnije. hvala. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Isprobajte speedtest ili dva dana ovo site, ima dobar ugled za bitak točne, što možete odabrati poslužitelju, najbliži Vašoj lokaciji.
| |||
| |||
| http://192.168.1.1 trebali biste pronašli vama stats tamo. Nije li to učinili kada ste ga uspravi. Tu bi trebao biti nešto tamo zove (prikaži statistika) ili nešto similar.Also sync (DL i UP brzina je potrebno). Pazite na brzinu i opet test post cijeli rezultat (copy & paste) cijeli rezultat. |
|
| |||
| |||
| ok drugarica će raditi na poslu do 10 će to učiniti našto ja dobiti u. hvala za jedan dan pomoć. |
|
| |||
| |||
| ADSL status Showtime / Data DSL Gore Time10: 27:10 podataka PathFast StandardG.dmt Bandwidth Down / Up (kbps) 2272/288 SNR margin Down / Up (dB) 32.5/25.0 prigušenja Down / Up (dB) 31.0/15.0 CRC Down / Up10/13 FEC Down/Up0/0 HEC Down/Up1/4this je statistika mog modema |
|
| |||
| |||
| ovdje je test brzine ive pravedan učinili. Brzina test je završio na test poslužitelj speedtester1.nat.bt.com za korisnika i ******** ste preuzeli jedan file 1.7Mb na brzinu 479 kilo bita u sekundi (kbps), Vaša služba će bandwith su citirani na vas kilo bita u sekundi. Vaša IP adresa je ************** vaš preglednik je prijavljen kao Mozilla 5,0 te se izvodi na Windows XP. BT bi obzirom na brzinu rasponima kao što je prikazano ispod normalne usluga: Za 250kbps Krajnji korisnici brzinama između 50 - 250kbps. Za 500kbps Krajnji korisnici brzinama između 100 - 500kbps. Za 1000kbps Krajnji korisnici brzinama između 200 - 1000kbps. Za 2000kbps Krajnji korisnici brzinama između 400 - 2000kbps |
|
| |||
| |||
| hvala će ga ago.cheers će vam nema što happenes, |
|
| |||
| |||
| Jeste skeniranja sa avg pokazali jednu promjenu c: \ windows \ system32 \ drivers \ etc \ hosts da je sve tada sa Spybot nekoliko stvari ima puno kolačića je dobio osloboditi od Internet svi. |