![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all. ive kapott a 8mg gyorsasága (oh no) talktalk de nem jobban, mint 1.5mg, és ez fel és le mindig. ive végzett vizsgálat én, és azt mondta, legalább 6mg ok. ive tenni a takeing a sebesség naponta háromszor is, és ezek az egész. Kaphatnék valami baj létre a PC, vagy a modemet. új ezt az egészet. Thanks for any help. |
|
| |||
| |||
| Mi a modem használ? You'l kell elküldhesse sor stats (noise margin és a vonal csillapítás), szinkr. Is fut a bt sebesség teszt. http://speedtester.bt.com/ és a fenti eredmények is. Akkor kap egy ötletet, ha talktalk, vagy valami más. |
|
| |||
| |||
| Én használ egy smartax mt882 modem. tette, hogy a teszt és megvan 480kbps letölteni a 1.7mbfile. Hogyan tudom megkeresni, a zaj és a vonal margin attenuation. köszönöm. El kell goto most mi az OK gombra Pick ezt később. köszönöm. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbáld meg egy speedtest vagy két ez helyén, van egy jó híre, hogy pontos, az választhat a szerver, a legközelebbi helyre.
| |||
| |||
| http://192.168.1.1 Meg kell találni stats ott. Didnt tedd ezt, ha feltétlenül. Meg kell valami nevezik (show-statisztika), vagy valami similar.Also szinkron (DL, maximum sebessége szükséges). Nem a test sebessége, és elküldeni a teljes eredmény (copy & paste) a teljes eredményt. |
|
| |||
| |||
| OK mate fogja a munka 10 évig fog csinálni, ha jutok be köszönöm a segítséget. |
|
| |||
| |||
| ADSL Status Showtime / Data DSL Up Time10: 27:10 Data PathFast StandardG.dmt Sávszélesség le / fel (kbps) 2272/288 SNR Margin Down / Up (dB) 32.5/25.0 Attenuation Down / Up (dB) 31.0/15.0 GYJE Down / Up10/13 FEC Down/Up0/0 HEC Down/Up1/4this a statisztika az én modem |
|
| |||
| |||
| itt a sebesség teszt ive tennem. A sebesség vizsgálatot lezárta a vizsgálatot szerver speedtester1.nat.bt.com felhasználó ******** és van egy letöltött fájl 1.7Mb sebességnél 479 kilo bit per másodperc (kbps), A szolgáltatás sávszélesség lesz idézett Önnek kilo bit per másodperc. Az Ön IP címe ************** böngészőjében jelentették, hogy Mozilla 5,0 és fut Windows XP. A BT azt a tekintetben az alább látható sebességgel mozog, mint a rendes szolgálat: Miatt 250Kbps Végfelhasználók sebesség között 50 - 250Kbps. Miatt 500kbps Végfelhasználók sebesség között 100 - 500kbps. Miatt 1000Kbps Végfelhasználók sebesség között 200 - 1000Kbps. Miatt 2000kbps Végfelhasználók sebesség között 400 - 2000kbps |
|
| |||
| |||
| kösz ezzel ago.cheers, akkor ismét nincs mit happenes, |
|
| |||
| |||
| tette a scan avg megjelent egy változás: c: \ windows \ system32 \ drivers \ etc \ hosts ez volt minden, majd Spybot kevés dolog van rengeteg sütiket megszabadultak meg minden. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Lassú Új számítógép .. Megszabadultak a Windows System Suite egy hete, és még mindig lassú. | bryan123 | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | Augusztus 25, 2009 10:40 |
| Xp igen lassú | Megabyte | A Windows operációs rendszerek | 4 | 28. január 2009 15:17 |
| DVD-RW lassú. | Razer | Drives & Removable Media | 1 | 7. december 2008 16:04 |
| Lassú Home LAN - Miért megy lassan? | sirantonycartwright | Vírus, kémprogram és biztonság | 14 | 21. július 2007 08:31 |
| Az egész egy kicsit lassú ... | jelboy | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 12. július 2007 05:13 |
| Téma eszközök | |
| |