![]() |
|
| |||
| |||
| hi all. ive got līdz 8 mg ātrums (oh no) talktalk bet nekad vairāk par 1.5mg un tas ir uz augšu un leju visu laiku. IVE veikta pārbaude par manu līniju, un tā saka man vajadzētu saņemt vismaz 6mg ok. IVE izdarīt takeing ātrumu trīs reizes dienā, lieta, un tās visas ir beidzies. Vai es varētu būt kaut kas izveidotas nepareizi pc vai modemu. jaunu uz to visu. thanks for any help. |
|
| |||
| |||
| Kāds modems jūs lietojat? You'l nepieciešams ievietot savu pozīciju stats (trokšņa normu un līnijas pavājināšanās), sync. Arī palaist bt ātruma testu. http://speedtester.bt.com/ un pēc šo rezultātu too. Tad mēs varam iegūt priekšstatu, ja tā talktalk vai kaut kas cits. |
|
| |||
| |||
| es lietoju smartax mt882 modemu. bija, ka testu un ieguva 480kbps lejupielādēt 1.7mbfile. Kā es varu uzzināt troksni rezerves līniju pavājināšanās. pateicība. i have to goto darbu, mēs ok uzņemt sagatavoja vēlāk. pateicība. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Izmēģiniet speedtest vai divi no šis vietā, tai ir laba reputācija, kas ir precīzi, kā jūs varat izvēlēties serveri, kas atrodas vistuvāk jūsu atrašanās vietu.
| |||
| |||
| http://192.168.1.1 jums vajadzētu atrast jums stats tur. Didn't jums tas, kad jūs to uz augšu. Ir jābūt kaut ko tur sauc (rādīt statistika) vai kaut similar.Also sync (DL un UP ātrums ir vajadzīgs). Vai ātruma tests jauna un pēc visa rezultātā (copy & paste) visa rezultāts. |
|
| |||
| |||
| ok mate darīs pie līdz 10 darbu darīt, kad es iekšā paldies par palīdzību. |
|
| |||
| |||
| ADSL Status Showtime / Data DSL Up Time10: 27:10 Data PathFast StandardG.dmt Bandwidth Down / Up (kbps) 2272/288 SNR Margin Down / Up (dB) 32.5/25.0 Attenuation Down / Up (dB) 31.0/15.0 CRC Down / Up10/13 FEC Down/Up0/0 HEC Down/Up1/4this ir mana modema stats |
|
| |||
| |||
| Šeit ir ātruma testa IVE tikko veikts. Ātruma tests ir pabeigts uz testa servera speedtester1.nat.bt.com lietotāju ******** un esat lejupielādējis 1.7MB failu ātrumu 479 kilogramu biti sekundē (Kbps)Jūsu pakalpojumu joslas platums būs piedāvāt Jums kilogramu bitos sekundē. Jūsu IP adrese ************** jūsu pārlūkprogrammā tiek ziņots par Mozilla 5,0 un tas darbojas Windows XP. BT uzskatītu ātruma diapazonos parādīts zemāk kā parasti dienests: Dēļ 250Kbps Lietotājiem ātrums no 50 - 250Kbps. Dēļ 500Kbps Lietotājiem ātrums no 100 - 500Kbps. Dēļ 1000Kbps Lietotājiem ātrums no 200 - 1000Kbps. Dēļ 2000kbps Lietotājiem ātrums no 400 - 2000kbps |
|
| |||
| |||
| thanks būs arī tā ago.cheers ļaus jums nav ko happenes, |
|
| |||
| |||
| bija skenēšana ar avg atnāca viena maiņa c: \ windows \ system32 \ drivers \ etc \ hosts, ka viss bija pēc tam ar Spybot dažas lietas ir daudz cookies vaļā par to visu. |