![]() |
|
| |||
| |||
| hi all. ive dostał się do 8 mg szybkość (Oh No) TalkTalk, ale nigdy nie więcej niż 1.5mg i to w górę iw dół cały czas. ive done test na mojej linii i mówi, że powinien dostać co najmniej 6 mg OK. ive done takeing prędkością trzy razy dziennie i rzeczy są one wszystkim. Mogłem coś źle skonfigurować w komputerze PC lub modem. Nowy na to wszystko. Thanks for any help. |
|
| |||
| |||
| Co modemu używasz? You'l trzeba wysłać statystyki line (margines szumu i tłumienie linii), sync. Także uruchomić BT test prędkości. http://speedtester.bt.com/ i po tych wyników zbyt. Wtedy możemy się pomysł, jeśli jego TalkTalk lub coś innego. |
|
| |||
| |||
| Używam smartax mt882 modemu. zrobił badania i dostałem 480kbps do pobrania 1.7mbfile. Jak mogę dowiedzieć się, margines szumu i tłumienie linii. dzięki. Mam do goto pracy teraz jesteśmy OK, aby wybrać się tym później. dzięki. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spróbuj speedtest lub dwa to strony, ma dobrą reputację na dokładne jest, jak można wybrać serwera najbliższego Twojej lokalizacji.
| |||
| |||
| http://192.168.1.1 powinieneś znaleźć tam statystyk. Zrobił to zrobić, kiedy jej utworzenie. Nie powinno być tam coś o nazwie (statystyki pokazują) lub synchronizacji similar.Also coś (DL i UP prędkość jest potrzebna). Czy test prędkości ponownie i po całej wynik (copy & paste) cały efekt. |
|
| |||
| |||
| ok kolega zrobi w pracy do 10 zrobi to When I Get in dzięki za pomoc. |
|
| |||
| |||
| ADSL Status Showtime / Dane DSL Up Time10: 27:10 Dane PathFast StandardG.dmt pasma w dół / w górę (kbps) 2272/288 SNR Margin Down / Page Up (dB) 32.5/25.0 Attenuation Down / Page Up (dB) 31.0/15.0 CRC Down / Up10/13 FEC Down/Up0/0 HEC Down/Up1/4this to statystyki mojego modemu |
|
| |||
| |||
| tutaj jest test szybkości ive just done. Test prędkości została przeprowadzona na serwerze testowym speedtester1.nat.bt.com dla użytkownika ******** i pobraniu 1.7MB plik z prędkością 479 kilo bitów na sekundę (Kb / s)Twoje usługi pasma zostaną podane jest w kilo bitów na sekundę. Twój adres IP jest ************** przeglądarki jest podawana jako Mozilla 5.0 i działa na Windows XP. BT traktowaliby prędkość wynosi poniżej normalnej eksploatacji, jak: Dla 250kbps Użytkownicy końcowi prędkości pomiędzy 50 - 250kbps. Dla 500kbps Użytkownicy końcowi prędkości pomiędzy 100 - 500kbps. Dla 1000kbps Użytkownicy końcowi prędkości pomiędzy 200 - 1000kbps. Dla 2000kbps Użytkownicy końcowi prędkości pomiędzy 400 - 2000kbps |
|
| |||
| |||
| dzięki pozwoli jej ago.cheers pozwoli Ci nie co happenes, |
|
| |||
| |||
| nie skanować z AVG pokazał jedną zmianę c: \ windows \ system32 \ drivers \ etc \ hosts, że wszystko to z Spybot kilka rzeczy tam mnóstwo ciasteczek pozbył się to wszystko. |
![]() |
|
| Zakładki |