![]() |
|
| |||
| |||
| hi all. ive got až na 8 mg rýchlosť (oh no) talktalk, ale nikdy viac ako 1.5mg, a to hore a dole po celú dobu. ive urobiť test na mojej linky a hovorí, že by som mal dostať minimálne 6 mg ok. ive urobiť takeing rýchlosťou trikrát denne vec a všetci sú preč. Mohol by som dostať niečo zle nastaviť v PC alebo modemu. nová k tomu všetkému. thanks for any help. |
|
| |||
| |||
| Čo modem používate? You'l musieť zverejňovať svoje líniu štatistiky (hluk rozpätie a linka útlm), sync. Tiež spustiť bt rýchlostnú skúšku. http://speedtester.bt.com/ a po tých výsledkoch príliš. Potom môžeme urobiť predstavu, ak jeho talktalk alebo niečo iné. |
|
| |||
| |||
| I am using Smart MT882 modem. urobil skúšky a dostal 480kbps na stiahnutie 1.7mbfile. Ako môžem zistiť, hluk rozpätie a línie zoslabenie. vďaka. Musím pracovať goto teraz sme v poriadku vybrať to až neskôr. vďaka. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúste SpeedTest alebo dve osoby tento miesto, má dobrú povesť presné, ako si môžete vybrať server, najbližšie k vašej lokalite.
| |||
| |||
| http://192.168.1.1 mali by ste tam nájsť štatistík. Didnt to urobiť, keď si ho môžete nastaviť. Tam by malo byť niečo, čo tam volal (zobraziť štatistiky), alebo tak niečo similar.Also synchronizácie (DL a na rýchlosti je potrebné). Do rýchlostný test znovu a po celý výsledok (copy & paste) celý výsledok. |
|
| |||
| |||
| ok mate bude robiť v práci do 10 to urobí, keď som sa dostať dovnútra vďaka za pomoc. |
|
| |||
| |||
| ADSL Status Showtime / Data DSL Up Time10: 27:10 Data PathFast StandardG.dmt Bandwidth Down / Up (kbps) 2272/288 SNR Margin Down / Up (dB) 32.5/25.0 Attenuation Down / Up (dB) 31.0/15.0 CRC Down / Up10/13 FEC Down/Up0/0 HEC Down/Up1/4this je štatistika môjho modemu |
|
| |||
| |||
| Tu je test rýchlosti ive práve urobil. Rýchlostný skúšku dokončil na test server speedtester1.nat.bt.com pre užívateľa ******** a ste stiahli súbor 1.7Mb rýchlosťou 479 kilo bitov za sekundu (kb / s), Vaše služby pásma bola citovaný vám v kilo bitov za sekundu. Vaša IP adresa je ************** Váš prehliadač je hlásená ako Mozilla 5.0 a beží na Windows XP. BT by zreteľom na rýchlosť sa pohybuje, ako je uvedené nižšie bežné služby: Pre 250kbps Koncových užívateľov rýchlosťou medzi 50 - 250kbps. Pre 500kbps Koncových užívateľov rýchlosťou medzi 100 - 500kbps. Pre 1000kbps Koncových užívateľov rýchlosťou medzi 200 - 1000kbps. Pre 2000kbps Koncoví užívatelia rýchlosťou medzi 400 - 2000kbps |
|
| |||
| |||
| díky dám to ago.cheers vám umožní bez toho, čo happenes, |
|
| |||
| |||
| robil scan s avg ukázal jednu zmenu c: \ windows \ system32 \ drivers \ etc \ hosts, že to všetko potom sa spybot pár vecí tam spousta cukroví zbavili toho všetkého. |